Op de Weber Grill Academy leren we je hoe je vis het gemakkelijkst en het beste kunt grillen. Ervaar het plezier van barbecueën op een houtskool, gas of elektrische barbecue naast een echte grillmaster. We laten je zien hoe je elke soort vis het beste kan bereiden om hun unieke smaak naar voren te brengen en hoe je de heerlijke smaak van de zee in verschillende gerechten kan verwerken. Hierbij gebruiken we verschillende technieken, zoals low & slow, directe en indirecte grillmethodes en gebruiken we verschillende Weber barbecueaccessoires.
Leer alle basisprincipes voor het barbecueën van vis op één middag of avond en ga naar huis met boordevol barbecue-inspiratie om uw vrienden en familie mee te verbazen!
- Grillen op directe en indirecte manier
- Gebruik maken van het Verticaal Systeemrek om op verschillende niveaus te barbecueën
- U ontvangt barbecuetips voor gevorderden
Vis Special
Hapje:
Gegrilde avocado met Ansjovis tapende
Voorgerecht:
Zalmkarbonade met gekaramelliseerde citroen
Voorgerecht
Ciabatta alla puttanesca
Hoofdgerecht
Forelfilet in teriyaki
Hoofdgerecht
Garnalenburger
Hoofdgerecht
Hele dorade met citroen peterselie olie
DESSERT
Mandarijnen kokos taartjes
Prijs: €114,99 p.p.
Vragen en/of interesse?
Bel ons gerust voor meer informatie! Je kan ons bereiken via 033 303 6536. Een mail mag natuurlijk ook: info@weberstore.nl
De Vis Special staat op de volgende data gepland: