Barbecueën in de winter? Jazeker!
Ervaar de ultieme gezellige barbecue-beleving in de winter. Bij de Weber Grill Academy winterworkshop leert u een heel wintermenu maken op de barbecue.

Buiten bij de barbecue, knapperend vuur van de barbecue, een vuurkorf aan, warme kleding, gezelligheid én misschien zelfs sneeuw. Het wintermenu is tevens leuk om te bereiden als kerstmenu, voor een geslaagde kerst of andere winterse gelegenheid!

Dit winterseizoen hebben onze Grill Masters extra winterbonusrecepten gemaakt, zodat u nog meer kunt bereiden tijdens een winterbarbecue. Op basis van wat het seizoen te bieden heeft, wordt het menu samengesteld, maar u krijgt alle recepten mee naar huis.

Het bonusmenu bestaat uit de volgende gerechten:

·       Koud gerookt ganzenborst met witlofsalade en appel

·       Thaise vissoep onder korstdeeg

·       Hele opgebonden hertenzadel van 6 kilo

·       Hollandse appeltaartjes met vanillesaus en vanille-ijs

 

Tijdens de Winterworkshop ga je het volgende ervaren:

  • Informatie over houtskool-, gas- en elektrische barbecues; aansteken, grillmethodes, accessoires, schoonmaak en onderhoud
  • Het grillen van een compleet wintermenu voor meerdere personen
  • Toepassen van de direct en indirecte kookmethode
  • Welke voorbereidingen zijn nodig voor een winterbarbecue
  • Nuttige tips voor het grillen op een Weber barbecue in de winter
  • Welke barbecues zijn geschikt om in de winter mee te barbecueën

Een Grill Academy bij de Weber Original Store Amersfoort is altijd inclusief:

  • Schort
  • Receptenboekje
  • Certificaat
  • Drankjes waaronder fris, koffie, bier en wijn (geen sterke drank)
  • een hoop gezelligheid
  • Uiteraard het opeten van de bereide gerechten!

Boek hier je ticket

VOORGERECHT

Gerookte selderijsoep met walnoten

varkenssaté

 

Het recept voor de knolselderijsoep vind je hier

VOORGERECHT

Gegrilde avocado gevuld met ansjovis tapenade en Hollandse garnalen en veldsla

SNACK

Gegrilde wildzwijnfilet met cranberryboter op roggebrood

HOOFDGERECHT

Op houtskool gegrilde Entrecôte

of

Een hele hertenzadel

Bonenschotel

Spitskool à la crème

DESSERT

Perentaart met chocola en advocaatijs

Prijs: €114,99 p.p.

De Winter staat op de volgende data gepland:

Geen workshops

 

Vragen en/of interesse?
Bel ons gerust voor meer informatie! Je kan ons bereiken via 033 303 6536. Een mail mag natuurlijk ook: info@weberstore.nl