Op de Weber Grill Academy leren we je hoe je vis het gemakkelijkst en het beste kunt grillen. Ervaar het plezier van barbecueën op een houtskool, gas of elektrische barbecue naast een echte grillmaster. We laten je zien hoe je elke soort vis het beste kan bereiden om hun unieke smaak naar voren te brengen en hoe je de heerlijke smaak van de zee in verschillende gerechten kan verwerken. Hierbij gebruiken we verschillende technieken, zoals low & slow, directe en indirecte grillmethodes en gebruiken we verschillende Weber barbecueaccessoires.
Leer alle basisprincipes voor het barbecueën van vis op één middag of avond en ga naar huis met boordevol barbecue-inspiratie om uw vrienden en familie mee te verbazen!

  • Grillen op directe en indirecte manier
  • Gebruik maken van het Verticaal Systeemrek om op verschillende niveaus te barbecueën
  • U ontvangt barbecuetips voor gevorderden

Vis Special

Hapje: 

Gegrilde avocado met Ansjovis tapende

Voorgerecht: 

Zalmkarbonade met gekaramelliseerde citroen

Voorgerecht

Ciabatta alla puttanesca

Hoofdgerecht

Forelfilet in teriyaki

 

Hoofdgerecht

Garnalenburger

Hoofdgerecht

Hele dorade met citroen peterselie olie

DESSERT

Mandarijnen kokos taartjes

 

Prijs: €114,99 p.p.

Vragen en/of interesse?
Bel ons gerust voor meer informatie! Je kan ons bereiken via 033 303 6536. Een mail mag natuurlijk ook: info@weberstore.nl

De Vis Special staat op de volgende data gepland:

Januari

Vrij31Jan17:00Vrij21:00Grill Academy: Vis Special