• Snel afhalen in onze store
  • Gratis verzending in NL & BE vanaf €100,-
  • Klantenbeoordeling 8,5/10

Kaliumweg 10a in Amersfoort

Search
Generic filters
Inloggen
0
  • Shop online
  • Grill Academy
    • Voor jou & je vrienden
      • Basic Workshop
      • American Style
      • Smoke House
      • The Art of Charcoal
      • Gasbarbecue Workshop
      • Winter Workshop
    • Voor jou & je collega’s
      • Teambuilding Event
      • BBQ Legendaries Event
      • Grill Academy event
  • Store
    • Store
      • Weber Original Store
      • Ons team
  • Inspiratie
    • Recepten
      • Gevogelte
      • Rundvlees
      • Fruit en Groente
      • Varkensvlees
      • Lamsvlees
      • Vis en schaal en schelpdieren
      • Desserts en Brood
      • Wild
      • Bijgerechten
    • How to’s
      • Onderhoud
      • Aansteken en voorbereiden
      • Grill technieken
      • Gerechten perfectioneren
      • Accessoires gebruiken
      • Tips en trics
    • Nieuws
      • Bezorging van jouw pakket
      • Winter Weberen: Gratis Accessoires!
  • Klantenservice
    • Algemeen
      • Maatregelen Coronavirus
      • Barbecueregistratie
      • Garantie
      • Betalingsmogelijkheden
      • Verzenden, retour sturen en klachten
      • International Shipping
      • Privacy Policy
      • Algemene voorwaarden
    • Service
      • Spare parts
      • Montage Service
  • Inloggen
info@weberstore.nl 033 - 303 6536
  • Barbecue's
    • Houtskool
      • Summit Kamado
      • Smokey Joe
      • Go-AnyWhere
      • Bar-B-Kettle serie
      • Compact serie
      • Original-Kettle
      • Master-Touch
      • Master-Touch Premium
      • Performer
      • Smokey Mountain Cookers
      • Summit Charcoal
    • Gas Barbecue
      • Weber Q
      • Spirit
      • Spirit II
      • Genesis II
      • Summit
    • Elektrisch
      • Elektrische Q
      • Pulse
    • Houtgestookte pelletbarbecue
      • SmokeFire
  • Accessoires
    • Bereiden
      • Braadspitten
      • Barbecuetools
      • Grillkorven
      • Bakplaten & Plancha's
      • Vleeshouders & Gevogeltestomers
      • Rookhout & Accessoires
      • Handschoenen
      • Gourmet BBQ System
      • iGrill en Barbecuethermometers
      • Grillverlichting
      • Weber Connect
      • Pizza en Grillstenen
      • Verticaal systeemrek
      • Keramisch
      • Aansteken
    • Uitbreiden
      • Lekbakjes
      • Onderstellen
      • Dinnerware
      • Kookboeken
      • Pellet Grill Accessoires
    • Onderhouden
      • Reinigen
      • Borstels en schrapers
      • Hoezen
    • Merchandise
  • Sauzen & Rubs
    • No rubbish
    • Grate Goods
    • Blues Hog
    • Oakridge
    • Plowboys
    • Sweet Baby Ray's
    • Special Shit
    • Raijmakers
    • Methadonsaus
    • Project Smoke
    • Bijzondere rubs en sauzen
    • Everglades
    • Jack Daniels
  • Reserveonderdeel
    • Reserveonderdeel voor houtskoolbarbecues
      • Reserve overige houtskool
      • Reserve 47cm
      • Reserve Master Touch
      • Reserve Smoke Joe
      • Reserve Smokey Mountain
      • Reserve Performer
      • Reserve Go Anywhere
    • Reserveonderdelen voor Gasbarbecues
      • Reserve Genesis
      • Reserve Gas Summit
      • Reserve Weber Q Serie
      • Reserve Spirit
    • Reserveonderdelen voor elektrische barbecues
    • Reserveonderdelen Pelletgrill
  • Hot Deals

How To

Home > How to
Onderhoud Aansteken en voorbereiden Grill technieken Gerechten perfectioneren Accessoires gebruiken Tips en trics

Spareribs aflakken

How to: Grill technieken, Gerechten perfectioneren

Roken met Wood Wraps

How to: Grill technieken

Koekjes bakken op de barbecue

How to: Grill technieken, Gerechten perfectioneren

Zo grill je perfecte zalm

How to: Grill technieken

Rookplank gebruiken

How to: Grill technieken

Braadspit gebruiken

How to: Grill technieken, Accessoires gebruiken

Warmhoudrek gebruiken

How to: Grill technieken, Accessoires gebruiken

Opvlammen voorkomen

How to: Aansteken en voorbereiden, Grill technieken

Zijbrander gebruiken

How to: Grill technieken, Accessoires gebruiken

Perfecte grillmarks

How to: Grill technieken, Gerechten perfectioneren

Rooksignalen

How to: Aansteken en voorbereiden, Grill technieken, Tips en trics

Verschillende zones creëren – 6 aanbevelingen van de grillmaster

How to: Aansteken en voorbereiden, Grill technieken
  • 1
  • 2

Meld u aan voor Weber inspiratie

Kaliumweg 10a
3812 PT Amersfoort

info@weberstore.nl
033 - 303 6536

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10.00 - 18.00 uur
Woensdag: 10.00 - 18.00 uur
Donderdag: 10.00 - 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Zondag: 12.00 - 17.00 uur*

*1 oktober tot 1 maart op zondag gesloten

Shop online

Barbecue's Accessoires Sauzen & Rubs Reserveonderdeel

Algemeen

  • Verzenden, retour sturen en klachten
  • International Shipping
  • Betalingsmogelijkheden
  • Algemene voorwaarden
  • Privacy Verklaring

Waarom WeberStore?

  • Snel afhalen in onze store
  • Gratis verzending in NL & BE vanaf €100,-
  • Klantenbeoordeling 8,5/10