Beschrijving
The Boost met de tedere verfijnde smaak van Fleur de Sel zout gecombineerd met een krachtige, op eiken gerijpte, Caribische rum geven de ultieme boost aan je gerecht. Probeer dat maar eens te weerstaan !
Fleur de Sel wordt alleen gewonnen op warme en winderige dagen. Het wordt door de paludier met een houten schop als een dun laagje van het wateroppervlak geschraapt.
De No Rubbish Fleur de Sel wordt in kleine hoeveelheden traditioneel geproduceerd aan de kust van India. Momenteel is de productie slechts circa 150 kilo per dag (en ook alleen in de zomermaanden). Hierdoor is het ook de meest zeldzame en meest waardevolle Fleur de Sel van deze aarde.
100% natuurlijk
De piramide zoutvlokken van NoRubbish zijn 100% natuurlijk. Alleen onder zeer bijzondere omstandigheden neemt de Fleur de Sel deze piramide vorm aan en wordt daarom zorgvuldig met de hand geoogst zodat de mooie piramide-structuur van het zout intact blijft.
Toepassing van The Boost
Gebruik het op een stukje gegrild vlees, kip of vis. Ook zorgt het voor een lekkere krokante en zilte toets op groenten, in salades of op een chocolade dessert. In onze Grill Academy vinden we hem vooral erg lekker op rundvlees. En dan met name dikke steaks zoals bavette of thomahawks. Wij gebruiken The Boost achteraf, dus na het grillen, rusten en snijden.
The Boost geeft niet alleen een mooie smaak aan je vlees, het ziet er gelijk ook stoer uit. De grote vlokken matchen perfect bij gegrild vlees.
Lees hier meer informatie over No Rubbish en de verschillende toepassingen.