Workshop type Weber Grill Academy
Een Weber Grill Academy is een waar barbecuefeest. Afhankelijk van het soort Academy maak je 4 tot 7 gangen op de barbecue. Een Weber Grill Academy is inclusief al het eten, de drankjes en veel gezelligheid.
Uiteraard ontvang je na afloop een certificaat, Weber Schort en receptenboekje.
April
Vrij04Apr17:00Vrij21:00Grill Academy: Art Of Charcoal Grilling
Workshops details
Dompel uzelf onder in de authentieke barbecuesfeer van vertrouwd geknetter en de geruststellende, nostalgische geur van een houtskoolbarbecue. Deze workshop is bij uitstek geschikt voor de houtskoolliefhebber. De houtskoolbarbecue zorgt
Workshops details
Dompel uzelf onder in de authentieke barbecuesfeer van vertrouwd geknetter en de geruststellende, nostalgische geur van een houtskoolbarbecue. Deze workshop is bij uitstek geschikt voor de houtskoolliefhebber. De houtskoolbarbecue zorgt voor de ultieme barbecuebeleving en dat is waar veel mensen naar op zoek zijn!
Samen gaan we een vijfgangenmenu bereiden op de houtskoolbarbecues. De rookhout geeft een bijzondere smaak aan uw gerechten. Regel de warmte, concentreer u op de bereiding en beloon uzelf en na de barbecueworkshop ook uw gasten, met verbazingwekkend goed eten. Tevens wordt er gebruik gemaakt van de vleeshouder. Het twee-in-één ontwerp van de vleeshouder is geschikt voor meerdere soorten vlees, zodat u meer ruimte krijgt op het grillrooster. Het kan ook worden gebruikt als een stevige korf voor sappige braadstukken. De verrukkelijke smaak van deze braadstukken krijgt u alleen door de rook onder het deksel van de barbecue.
Uniek aan deze workshop is dat er op de Summit Kamado barbecue wordt gewerkt. Onze Grill Masters leren u alles over het aansteken van de Summit Kamado Barbecue en andere houtskoolbarbecues.
Tijdens de Art of Charcoal Grilling workshop gaan we het volgende doen:
- Aansteken van de Summit Kamado barbecue en andere houtskoolbarbecues
- Temperatuurbeheersing van houtskoolbarbecues
- De Weber wijze van grillen met gebruik van verschillende grillmethodes: directe en indirecte grillmethode
- Inleiding op het roken
- Gebruik van de Weber Kettle
- Gebruik van de Weber Smokey Mountain Cooker rookoven
- Gebruik van de Weber Summit Kamado barbecue
- Gebruik van de vleeshouder
- Gebruik van het braadspit en het toepassen van het Weber Gourmet Barbecue System (GBS); gebruik van verschillende Weber barbecueaccessoires
- Meer informatie over de Summit Kamado barbecue
Meer
tijd
4 April 2025 17:00 - 21:00(GMT+01:00)
Gerelateerde workshops
Prijs
€ 114,99
Zat05Apr14:00Zat18:00Grill Academy: American Style
Workshops details
We gaan tijdens de American Style BBQ workshop terug naar de roots van Weber en de roots van het barbecueën: Amerika. In de 17e eeuw werd barbecueën overgenomen van de
Workshops details
We gaan tijdens de American Style BBQ workshop terug naar de roots van Weber en de roots van het barbecueën: Amerika.
In de 17e eeuw werd barbecueën overgenomen van de indianen in Amerika. In de jaren 1900 opende het eerste Amerikaanse barbecuerestaurant in Kansas City haar deuren. Sindsdien verspreidde de Amerikaanse barbecuecultuur zich over de rest van de wereld. American Style BBQ wordt in veel landen beschouwd als ‘de echte manier’ van barbecueën. Klassiekers zijn hotdogs en hamburgers, maar in deze barbecue workshop leren wij u graag andere Amerikaanse gerechten grillen – gemakkelijk om klaar te maken, maar uiteraard geschikt voor speciale gelegenheden.
Onze roots liggen in Chicago, daarom starten we deze workshop met een traditioneel gerecht uit die regio: Chicago style deep pan pizza. Vervolgens maken we gerechten die hun oorsprong hebben in verschillende staten van de Verenigde Staten. We bieden deze Weber Grill Academy workshop graag aan om u kennis te laten maken met onze eigen oorsprong.
Welcome back to the roots of American Style BBQ!
Have fun & grill on!
De Grill Academy workshop kan worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn tot 14 dagen voor aanvang van de workshop.
Tijdens de American Style BBQ workshop laten we het volgende aan onze gasten zien:
- Focus op authentieke Amerikaanse BBQ-klassiekers
- Langzame grilltechnieken op de Smokey Mountain Cooker
- Temperatuurbeheersing van verschillende barbecues
- De Weber-wijze van de grill en grillmethodes
- Gebruik van meerdere GBS accessoires, zoals Deluxe Grillpan, gevogeltestomer, Fine Mesh rotisserie basket, bakplaat, Sear Grate en Dutch Oven
- Barbecuesauzen en all purpose rub bereiden
Meer
tijd
5 April 2025 14:00 - 18:00(GMT+01:00)
Prijs
€ 114,99
Zat12Apr14:00Zat18:00Grill Academy: SmokeHouse
Workshops details
Zie jij de bomen door het bos niet meer bij het horen van ingewikkelde BBQ-termen rond smoking? Of wil je jouw vrienden en familie imponeren met smaken die ze
Workshops details
Zie jij de bomen door het bos niet meer bij het horen van ingewikkelde BBQ-termen rond smoking? Of wil je jouw vrienden en familie imponeren met smaken die ze nooit eerder geproefd hebben?
Schrijf je dan nu in voor de Weber Smoke House workshop! Leer een menu te bereiden dat van A tot Z met smokey flavours geladen is: van gerookte smeuïge kaas tot beef ribs die van het bot vallen, tot BBQ sauzen en rubs tot gerookte brownies in een sinaasappel. We leren je alle basics en technieken die je nodig hebt om low & slow te roken op jouw barbecue. Denk bijvoorbeeld aan de variëteit aan houtsoorten, het roken op verschillende types barbecues en originele tips die een extra toets aan je gerecht kunnen geven. Na deze workshop kom je terug boordevol inspiratie, heerlijke recepten en de kennis om zelf aan de slag te gaan.
Omdat we het gebruik van lokale en seizoensgebonden producten willen aanmoedigen, werken we met seizoensgroenten. Zo krijg je elk seizoen een verrassende variatie op je bord!
Op het menu:
Hapje: Op ceder gerookte kaasplank met verse bessen en amandel
Voorgerecht: Gerookte zalm met Gin marinade, bacon candy en Smoke House seizoensgroenten:
•Lente: gegrilde asperges met peterselieolie
•Zomer: gerookte tomaten met chili en knoflookolie
•Herfst: gerookte champignons met knoflook en dragonboter
•Winter: gerookte pompoen met smokey-spiced boter
Snack: Ribeye steak met chili en koriander-limoenboter
Hoofdgerecht: Bold & Smokey Beef Ribs met gebrande prei met roze peperboter en gevulde aardappels in de schil
Nagerecht: Met koffie gerookte sinaasappel brownies
Extra: BBQ saus en rub
De Grill Academy workshop kan tot 14 dagen voor aanvang van de workshop worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn.
Tijdens de Smoke House workshop staat het volgende op de planning:
- Barbecueën met de nieuwste Weber barbecue: SmokeFire
- Leer werken met de Weber Connect Smart Grilling Hub
- Alle nodige informatie over de techniek ‘roken’
- Barbecueën met de Smokey Mountain Cooker, de Master-Touch Premium en de Summit Charcoal Grill
- Verschillende grilltechnieken
- Uitleg over diverse rookhoutsoorten en pellet
- Tips en tricks over het roken van gerechten
Meer
tijd
12 April 2025 14:00 - 18:00(GMT+01:00)
Prijs
€ 114,99
Vrij18Apr17:00Vrij21:00Grill Academy: Gasbarbecue workshop
Workshops details
De precisie van barbecueën. Samen om en rond de barbecue worden mooie herinneringen gemaakt, dit is de ultieme Weber beleving waar nog lang over wordt nagepraat. Komen er onverwachts vrienden langs
Workshops details
De precisie van barbecueën.
Samen om en rond de barbecue worden mooie herinneringen gemaakt, dit is de ultieme Weber beleving waar nog lang over wordt nagepraat. Komen er onverwachts vrienden langs of heeft u een drukke werkdag gehad? Met één druk op de knop is uw gasbarbecue binnen enkele minuten klaar voor gebruik.
Tijdens deze BBQ workshop leren onze Weber gecertificeerde Grill Masters u een verrassend heerlijke maaltijd te bereiden op de gasbarbecue, hoe u de temperatuur van een gasbarbecue kan beheersen en vertellen we u meer over de mogelijkheden met de gasbarbecue. Wokken, koken, bakken, direct en indirect grillen, een gasbarbecue biedt veel mogelijkheden om een maaltijd te bereiden.
We gaan aan de slag op onze Genesis II modellen, Spirit modellen en Q-series!
We beginnen met het bereiden van paddenstoelen met gerookte Spaanse botersaus. Verder maken we samen onder andere paella met saffraan, witte vis en garnalen, gaan we gerechten maken met varkensvlees, kippenborst en kalfsvlees en eindigen we met een door u zelf gemaakte appel chimney-cake met vanille ijs.
Tijdens de gasbarbecueworkshop gaan we het volgende doen:
- Het grillen van een aperitief, voorgerecht, snack, hoofgerecht, dessert en fingerfood
- Informatie over de gasbarbecue, zoals temperatuurbeheersing en de verschillende grillmogelijkheden
- Toepassen van directe en indirecte grillmethode
- Toepassen van het Weber Gourmet Barbecue System (GBS); gebruik van verschillende Weber barbecue-accessoires
- Tips en tricks voor het grillen op een Weber gasbarbecue
Meer
tijd
18 April 2025 17:00 - 21:00(GMT+01:00)
Prijs
€ 114,99
Vrij25Apr17:00Vrij20:00Mr. Fillet Chicken Masterclass
Workshops details
In samenwerking met Mr. Fillet! Deze 3 uur durende workshop bestaat deels uit demonstraties en deels gaan jullie als deelnemers zelf aan de slag. Tijdens deze unieke culinaire ervaring gaan
Workshops details
In samenwerking met Mr. Fillet!
Deze 3 uur durende workshop bestaat deels uit demonstraties en deels gaan jullie als deelnemers zelf aan de slag.
Tijdens deze unieke culinaire ervaring gaan we een hele kip uitbenen en elk stukje van de kip omtoveren tot een heerlijk BBQ-gerecht.
Onze ervaren Grill Academy chef leert je alles over het uitbenen van een kip en hoe je de verschillende delen van de kip het beste kunt bereiden op de BBQ. We beginnen met het uitbenen van de kip, waarbij je leert hoe je het borstbeen, de vleugels en de poten verwijdert en de kip in verschillende stukken snijdt.
Vervolgens gaan we aan de slag met het bereiden van elk stuk kip op de BBQ. Onze chefs delen hun beste tips en trucs voor het bereiden van sappige en smaakvolle kipgerechten, zoals kipshoarma, op appelhout gerookte kipfilets, kiplolly’s en miso kip ramen.
Tijdens deze Masterclass Kip leer je niet alleen hoe je een hele kip kunt uitbenen, maar ook hoe je elk stukje van de kip op de juiste manier kunt bereiden om de smaken te verbeteren en de sappigheid te behouden. Na afloop van de masterclass kun je naar huis gaan met de kennis en vaardigheden om heerlijke kipgerechten te bereiden op de BBQ voor je familie en vrienden.
Schrijf je nu in voor onze Masterclass Kip en ontdek hoe je de perfecte BBQ-kip kunt bereiden!
- Veel verschillende en heerlijke kipgerechten
- Veel verschillende grilltechnieken
Meer
tijd
25 April 2025 17:00 - 20:00(GMT+01:00)
Prijs
€ 90,-
Zat26Apr14:00Zat18:00Grill Academy: American Style
Workshops details
We gaan tijdens de American Style BBQ workshop terug naar de roots van Weber en de roots van het barbecueën: Amerika. In de 17e eeuw werd barbecueën overgenomen van de
Workshops details
We gaan tijdens de American Style BBQ workshop terug naar de roots van Weber en de roots van het barbecueën: Amerika.
In de 17e eeuw werd barbecueën overgenomen van de indianen in Amerika. In de jaren 1900 opende het eerste Amerikaanse barbecuerestaurant in Kansas City haar deuren. Sindsdien verspreidde de Amerikaanse barbecuecultuur zich over de rest van de wereld. American Style BBQ wordt in veel landen beschouwd als ‘de echte manier’ van barbecueën. Klassiekers zijn hotdogs en hamburgers, maar in deze barbecue workshop leren wij u graag andere Amerikaanse gerechten grillen – gemakkelijk om klaar te maken, maar uiteraard geschikt voor speciale gelegenheden.
Onze roots liggen in Chicago, daarom starten we deze workshop met een traditioneel gerecht uit die regio: Chicago style deep pan pizza. Vervolgens maken we gerechten die hun oorsprong hebben in verschillende staten van de Verenigde Staten. We bieden deze Weber Grill Academy workshop graag aan om u kennis te laten maken met onze eigen oorsprong.
Welcome back to the roots of American Style BBQ!
Have fun & grill on!
De Grill Academy workshop kan worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn tot 14 dagen voor aanvang van de workshop.
Tijdens de American Style BBQ workshop laten we het volgende aan onze gasten zien:
- Focus op authentieke Amerikaanse BBQ-klassiekers
- Langzame grilltechnieken op de Smokey Mountain Cooker
- Temperatuurbeheersing van verschillende barbecues
- De Weber-wijze van de grill en grillmethodes
- Gebruik van meerdere GBS accessoires, zoals Deluxe Grillpan, gevogeltestomer, Fine Mesh rotisserie basket, bakplaat, Sear Grate en Dutch Oven
- Barbecuesauzen en all purpose rub bereiden
Meer
tijd
26 April 2025 14:00 - 18:00(GMT+01:00)
Prijs
€ 114,99
Mei
Vrij09Mei17:00Vrij21:00Grill Academy: Basic
Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u
Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u de verschillende grillmethoden leren of heeft u de fijne kneepjes van het barbecueën al onder de knie, maar wilt u iets nieuws leren?
Dan is de basisworkshop een uitstekende barbecueworkshop voor u!
Tijdens de 4 uur durende BBQ workshop leren onze gecertificeerde Weber Grill Masters u alles over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues. Bent u ook benieuwd of het verschil te proeven is tussen de verschillende type barbecues? We gaan de blinde smaaktest doen! Dit houdt in dat hetzelfde soort vlees wordt bereid op de houtskool-, gas-, en elektrische barbecue. Daarna mag u raden welk stukje vlees van welke barbecue afkomt!
Tevens gaan we u tijdens de BBQ workshop meer vertellen over het aansteken van barbecues en de directe en indirecte grillmethode. Daarnaast maken we gebruik van meerdere Weber barbecueaccessoires en gaan we het hebben over de schoonmaak en onderhoud van de barbecues.
Ondertussen gaan we een heerlijk voor-, tussen-, hoofd-, en nagerecht bereiden op de barbecue. Hierbij worden de directe- en indirecte grillmethode toegepast en gaan we barbecueën met gesloten deksel. Bij de bereiding van de gerechten wordt er gebruik gemaakt van verschillende Weber Gourmet Barbecue System (GBS) accessoires, zodat u alle mogelijkheden met de barbecue leert.
Veel zelf doen tijdens deze barbecueworkshop is ons uitgangspunt. Daarnaast gaan we natuurlijk lekker eten en plezier maken. Dit zijn allemaal ingrediënten van elke Weber Grill Academy BBQ workshop.
De basisworkshop is bij uitstek geschikt voor de beginnende barbecueër, maar ook zeker de iets gevorderde barbecueër vindt hier voldoende barbecue inspiratie.
De Grill Academy workshop kan tot 14 dagen voor aanvang van de workshop worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn.
Tijdens de Basic workshop gaan we het volgende doen:
- Het grillen van een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht
- Blinde smaaktest op verschillende type barbecues; houtskool-, gas-, en elektrische barbecue
- Informatie over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues zoals aansteken van de barbecue, verschillende grillmethodes, barbecueaccessoires, schoonmaak en onderhoud van de barbecue
- Toepassen van de directe en indirecte grillmethode
- Toepassen van het Weber Gourmet Barbecue System (GBS); gebruik van verschillende Weber barbecueaccessoires
- Barbecueën met gesloten deksel en temperatuurbeheersing van de barbecue
- Tips en tricks voor het grillen op een Weber barbecue
Meer
tijd
9 Mei 2025 17:00 - 21:00(GMT+01:00)
Prijs
€ 99,99
Zat10Mei17:00Zat21:00Grill Academy: Tapas
Workshops details
Deze workshopgeeft een barbecuetwist aan klassieke Spaanse tapas. In deze vier uur durende, deels hands-on BBQ workshop leer je op tapas geïnspireerde gerechten te grillen onder de
Workshops details
Deze workshopgeeft een barbecuetwist aan klassieke Spaanse tapas. In deze vier uur durende, deels hands-on BBQ workshop leer je op tapas geïnspireerde gerechten te grillen onder de deskundige begeleiding van een Weber Grill Master. Ontdek essentiële technieken om thuis authentieke, verrukkelijke tapas te bereiden en breng de levendige smaken van Spanje rechtstreeks naar uw achtertuin.
Je maakt het volledige menu in teams van 4 tot 6 personen. Per team heb je de beschikking over zowel een houtskool als gasbarbecue. Daarnaast kan je de big grills, zoals de Searwood, Summit gas, Summit Kamado en WSM 57, ook gebruiken.
- Nieuw spannend menu- Ontdek de gedurfde smaken van Spaanse tapas.
- Deskundige begeleiding – Leer van een getrainde Weber Grill Master met praktische instructies.
- Breed scala aan barbecues – Grill met de nieuwste gas-, houtskool-, pellet- en elektrische modellen van Weber.
- Master the Weber Way – Ontwikkel essentiële grilltechnieken voor perfecte resultaten
Meer
tijd
10 Mei 2025 17:00 - 21:00(GMT+01:00)
Prijs
€ 114,99
Vrij16Mei17:00Vrij21:00Grill Academy: SmokeHouse
Workshops details
Zie jij de bomen door het bos niet meer bij het horen van ingewikkelde BBQ-termen rond smoking? Of wil je jouw vrienden en familie imponeren met smaken die ze
Workshops details
Zie jij de bomen door het bos niet meer bij het horen van ingewikkelde BBQ-termen rond smoking? Of wil je jouw vrienden en familie imponeren met smaken die ze nooit eerder geproefd hebben?
Schrijf je dan nu in voor de Weber Smoke House workshop! Leer een menu te bereiden dat van A tot Z met smokey flavours geladen is: van gerookte smeuïge kaas tot beef ribs die van het bot vallen, tot BBQ sauzen en rubs tot gerookte brownies in een sinaasappel. We leren je alle basics en technieken die je nodig hebt om low & slow te roken op jouw barbecue. Denk bijvoorbeeld aan de variëteit aan houtsoorten, het roken op verschillende types barbecues en originele tips die een extra toets aan je gerecht kunnen geven. Na deze workshop kom je terug boordevol inspiratie, heerlijke recepten en de kennis om zelf aan de slag te gaan.
Omdat we het gebruik van lokale en seizoensgebonden producten willen aanmoedigen, werken we met seizoensgroenten. Zo krijg je elk seizoen een verrassende variatie op je bord!
Op het menu:
Hapje: Op ceder gerookte kaasplank met verse bessen en amandel
Voorgerecht: Gerookte zalm met Gin marinade, bacon candy en Smoke House seizoensgroenten:
•Lente: gegrilde asperges met peterselieolie
•Zomer: gerookte tomaten met chili en knoflookolie
•Herfst: gerookte champignons met knoflook en dragonboter
•Winter: gerookte pompoen met smokey-spiced boter
Snack: Ribeye steak met chili en koriander-limoenboter
Hoofdgerecht: Bold & Smokey Beef Ribs met gebrande prei met roze peperboter en gevulde aardappels in de schil
Nagerecht: Met koffie gerookte sinaasappel brownies
Extra: BBQ saus en rub
De Grill Academy workshop kan tot 14 dagen voor aanvang van de workshop worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn.
Tijdens de Smoke House workshop staat het volgende op de planning:
- Barbecueën met de nieuwste Weber barbecue: SmokeFire
- Leer werken met de Weber Connect Smart Grilling Hub
- Alle nodige informatie over de techniek ‘roken’
- Barbecueën met de Smokey Mountain Cooker, de Master-Touch Premium en de Summit Charcoal Grill
- Verschillende grilltechnieken
- Uitleg over diverse rookhoutsoorten en pellet
- Tips en tricks over het roken van gerechten
Meer
tijd
16 Mei 2025 17:00 - 21:00(GMT+01:00)
Prijs
€ 114,99
Zat17Mei14:00Zat18:00Grill Academy: Basic
Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u
Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u de verschillende grillmethoden leren of heeft u de fijne kneepjes van het barbecueën al onder de knie, maar wilt u iets nieuws leren?
Dan is de basisworkshop een uitstekende barbecueworkshop voor u!
Tijdens de 4 uur durende BBQ workshop leren onze gecertificeerde Weber Grill Masters u alles over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues. Bent u ook benieuwd of het verschil te proeven is tussen de verschillende type barbecues? We gaan de blinde smaaktest doen! Dit houdt in dat hetzelfde soort vlees wordt bereid op de houtskool-, gas-, en elektrische barbecue. Daarna mag u raden welk stukje vlees van welke barbecue afkomt!
Tevens gaan we u tijdens de BBQ workshop meer vertellen over het aansteken van barbecues en de directe en indirecte grillmethode. Daarnaast maken we gebruik van meerdere Weber barbecueaccessoires en gaan we het hebben over de schoonmaak en onderhoud van de barbecues.
Ondertussen gaan we een heerlijk voor-, tussen-, hoofd-, en nagerecht bereiden op de barbecue. Hierbij worden de directe- en indirecte grillmethode toegepast en gaan we barbecueën met gesloten deksel. Bij de bereiding van de gerechten wordt er gebruik gemaakt van verschillende Weber Gourmet Barbecue System (GBS) accessoires, zodat u alle mogelijkheden met de barbecue leert.
Veel zelf doen tijdens deze barbecueworkshop is ons uitgangspunt. Daarnaast gaan we natuurlijk lekker eten en plezier maken. Dit zijn allemaal ingrediënten van elke Weber Grill Academy BBQ workshop.
De basisworkshop is bij uitstek geschikt voor de beginnende barbecueër, maar ook zeker de iets gevorderde barbecueër vindt hier voldoende barbecue inspiratie.
De Grill Academy workshop kan tot 14 dagen voor aanvang van de workshop worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn.
Tijdens de Basic workshop gaan we het volgende doen:
- Het grillen van een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht
- Blinde smaaktest op verschillende type barbecues; houtskool-, gas-, en elektrische barbecue
- Informatie over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues zoals aansteken van de barbecue, verschillende grillmethodes, barbecueaccessoires, schoonmaak en onderhoud van de barbecue
- Toepassen van de directe en indirecte grillmethode
- Toepassen van het Weber Gourmet Barbecue System (GBS); gebruik van verschillende Weber barbecueaccessoires
- Barbecueën met gesloten deksel en temperatuurbeheersing van de barbecue
- Tips en tricks voor het grillen op een Weber barbecue
Meer
tijd
17 Mei 2025 14:00 - 18:00(GMT+01:00)
Prijs
€ 99,99
Woe21Mei17:00Woe21:00Grill Academy: American Style
Workshops details
We gaan tijdens de American Style BBQ workshop terug naar de roots van Weber en de roots van het barbecueën: Amerika. In de 17e eeuw werd barbecueën overgenomen van de
Workshops details
We gaan tijdens de American Style BBQ workshop terug naar de roots van Weber en de roots van het barbecueën: Amerika.
In de 17e eeuw werd barbecueën overgenomen van de indianen in Amerika. In de jaren 1900 opende het eerste Amerikaanse barbecuerestaurant in Kansas City haar deuren. Sindsdien verspreidde de Amerikaanse barbecuecultuur zich over de rest van de wereld. American Style BBQ wordt in veel landen beschouwd als ‘de echte manier’ van barbecueën. Klassiekers zijn hotdogs en hamburgers, maar in deze barbecue workshop leren wij u graag andere Amerikaanse gerechten grillen – gemakkelijk om klaar te maken, maar uiteraard geschikt voor speciale gelegenheden.
Onze roots liggen in Chicago, daarom starten we deze workshop met een traditioneel gerecht uit die regio: Chicago style deep pan pizza. Vervolgens maken we gerechten die hun oorsprong hebben in verschillende staten van de Verenigde Staten. We bieden deze Weber Grill Academy workshop graag aan om u kennis te laten maken met onze eigen oorsprong.
Welcome back to the roots of American Style BBQ!
Have fun & grill on!
De Grill Academy workshop kan worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn tot 14 dagen voor aanvang van de workshop.
Tijdens de American Style BBQ workshop laten we het volgende aan onze gasten zien:
- Focus op authentieke Amerikaanse BBQ-klassiekers
- Langzame grilltechnieken op de Smokey Mountain Cooker
- Temperatuurbeheersing van verschillende barbecues
- De Weber-wijze van de grill en grillmethodes
- Gebruik van meerdere GBS accessoires, zoals Deluxe Grillpan, gevogeltestomer, Fine Mesh rotisserie basket, bakplaat, Sear Grate en Dutch Oven
- Barbecuesauzen en all purpose rub bereiden
Meer
tijd
21 Mei 2025 17:00 - 21:00(GMT+01:00)
Prijs
€ 114,99
Vrij23Mei17:00Vrij21:00Grill Academy: American Classics
Workshops details
Ontdek de kunst van de klassieke Amerikaanse barbecue met Weber’s American Classics. Deze vier uur durende, deels hands-on ervaring is ontworpen voor diegenen die de Weber Way onder
Workshops details
Ontdek de kunst van de klassieke Amerikaanse barbecue met Weber’s American Classics. Deze vier uur durende, deels hands-on ervaring is ontworpen voor diegenen die de Weber Way onder de knie willen krijgen tijdens het grillen van iconische Amerikaanse gerechten.
Onder deskundige begeleiding leren deelnemers essentiële technieken, van het perfectioneren van hamburgers en vleugels tot het low-and-slow roken van shotgun shells en pastrami. Of je nu voor het eerst gaat grillen of je barbecuevaardigheden wilt verfijnen, deze cursus biedt de basis die je nodig hebt om vol vertrouwen authentieke Amerikaanse favorieten te maken.
Je maakt het volledige menu in teams van 4 tot 6 personen. Per team heb je de beschikking over zowel een houtskool als gasbarbecue. Daarnaast kan je de big grills, zoals de Searwood, Summit gas, Summit Kamado en WSM 57, ook gebruiken.
- Nieuw spannend menu – met klassieke Amerikaanse barbecuefavorieten, van sappige pistrami en hamburgers tot rokerige vleugeltjes en maïscrème, allemaal bereid op Weber-wijze.
- Deskundige begeleiding – Leer van een getrainde Weber Grill Master met hands-on instructie.
- Breed scala aan barbecues – Grill met de nieuwste gas-, houtskool-, pellet- en elektrische modellen van Weber.
- Leer “”the Weber Way””- Ontwikkel essentiële grilltechnieken voor perfecte resultaten.”
Meer
tijd
23 Mei 2025 17:00 - 21:00(GMT+01:00)
Prijs
€ 114,99
Zat24Mei14:00Zat18:00Grill Academy: Gasbarbecue workshop
Workshops details
De precisie van barbecueën. Samen om en rond de barbecue worden mooie herinneringen gemaakt, dit is de ultieme Weber beleving waar nog lang over wordt nagepraat. Komen er onverwachts vrienden langs
Workshops details
De precisie van barbecueën.
Samen om en rond de barbecue worden mooie herinneringen gemaakt, dit is de ultieme Weber beleving waar nog lang over wordt nagepraat. Komen er onverwachts vrienden langs of heeft u een drukke werkdag gehad? Met één druk op de knop is uw gasbarbecue binnen enkele minuten klaar voor gebruik.
Tijdens deze BBQ workshop leren onze Weber gecertificeerde Grill Masters u een verrassend heerlijke maaltijd te bereiden op de gasbarbecue, hoe u de temperatuur van een gasbarbecue kan beheersen en vertellen we u meer over de mogelijkheden met de gasbarbecue. Wokken, koken, bakken, direct en indirect grillen, een gasbarbecue biedt veel mogelijkheden om een maaltijd te bereiden.
We gaan aan de slag op onze Genesis II modellen, Spirit modellen en Q-series!
We beginnen met het bereiden van paddenstoelen met gerookte Spaanse botersaus. Verder maken we samen onder andere paella met saffraan, witte vis en garnalen, gaan we gerechten maken met varkensvlees, kippenborst en kalfsvlees en eindigen we met een door u zelf gemaakte appel chimney-cake met vanille ijs.
Tijdens de gasbarbecueworkshop gaan we het volgende doen:
- Het grillen van een aperitief, voorgerecht, snack, hoofgerecht, dessert en fingerfood
- Informatie over de gasbarbecue, zoals temperatuurbeheersing en de verschillende grillmogelijkheden
- Toepassen van directe en indirecte grillmethode
- Toepassen van het Weber Gourmet Barbecue System (GBS); gebruik van verschillende Weber barbecue-accessoires
- Tips en tricks voor het grillen op een Weber gasbarbecue
Meer
tijd
24 Mei 2025 14:00 - 18:00(GMT+01:00)
Prijs
€ 114,99
Zon25Mei12:00Zon16:00Grill Academy: Basic
Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u
Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u de verschillende grillmethoden leren of heeft u de fijne kneepjes van het barbecueën al onder de knie, maar wilt u iets nieuws leren?
Dan is de basisworkshop een uitstekende barbecueworkshop voor u!
Tijdens de 4 uur durende BBQ workshop leren onze gecertificeerde Weber Grill Masters u alles over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues. Bent u ook benieuwd of het verschil te proeven is tussen de verschillende type barbecues? We gaan de blinde smaaktest doen! Dit houdt in dat hetzelfde soort vlees wordt bereid op de houtskool-, gas-, en elektrische barbecue. Daarna mag u raden welk stukje vlees van welke barbecue afkomt!
Tevens gaan we u tijdens de BBQ workshop meer vertellen over het aansteken van barbecues en de directe en indirecte grillmethode. Daarnaast maken we gebruik van meerdere Weber barbecueaccessoires en gaan we het hebben over de schoonmaak en onderhoud van de barbecues.
Ondertussen gaan we een heerlijk voor-, tussen-, hoofd-, en nagerecht bereiden op de barbecue. Hierbij worden de directe- en indirecte grillmethode toegepast en gaan we barbecueën met gesloten deksel. Bij de bereiding van de gerechten wordt er gebruik gemaakt van verschillende Weber Gourmet Barbecue System (GBS) accessoires, zodat u alle mogelijkheden met de barbecue leert.
Veel zelf doen tijdens deze barbecueworkshop is ons uitgangspunt. Daarnaast gaan we natuurlijk lekker eten en plezier maken. Dit zijn allemaal ingrediënten van elke Weber Grill Academy BBQ workshop.
De basisworkshop is bij uitstek geschikt voor de beginnende barbecueër, maar ook zeker de iets gevorderde barbecueër vindt hier voldoende barbecue inspiratie.
De Grill Academy workshop kan tot 14 dagen voor aanvang van de workshop worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn.
Tijdens de Basic workshop gaan we het volgende doen:
- Het grillen van een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht
- Blinde smaaktest op verschillende type barbecues; houtskool-, gas-, en elektrische barbecue
- Informatie over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues zoals aansteken van de barbecue, verschillende grillmethodes, barbecueaccessoires, schoonmaak en onderhoud van de barbecue
- Toepassen van de directe en indirecte grillmethode
- Toepassen van het Weber Gourmet Barbecue System (GBS); gebruik van verschillende Weber barbecueaccessoires
- Barbecueën met gesloten deksel en temperatuurbeheersing van de barbecue
- Tips en tricks voor het grillen op een Weber barbecue
Meer
tijd
25 Mei 2025 12:00 - 16:00(GMT+01:00)
Prijs
€ 99,99
Vrij30Mei17:00Vrij21:00Grill Academy: Art Of Charcoal Grilling
Workshops details
Dompel uzelf onder in de authentieke barbecuesfeer van vertrouwd geknetter en de geruststellende, nostalgische geur van een houtskoolbarbecue. Deze workshop is bij uitstek geschikt voor de houtskoolliefhebber. De houtskoolbarbecue zorgt
Workshops details
Dompel uzelf onder in de authentieke barbecuesfeer van vertrouwd geknetter en de geruststellende, nostalgische geur van een houtskoolbarbecue. Deze workshop is bij uitstek geschikt voor de houtskoolliefhebber. De houtskoolbarbecue zorgt voor de ultieme barbecuebeleving en dat is waar veel mensen naar op zoek zijn!
Samen gaan we een vijfgangenmenu bereiden op de houtskoolbarbecues. De rookhout geeft een bijzondere smaak aan uw gerechten. Regel de warmte, concentreer u op de bereiding en beloon uzelf en na de barbecueworkshop ook uw gasten, met verbazingwekkend goed eten. Tevens wordt er gebruik gemaakt van de vleeshouder. Het twee-in-één ontwerp van de vleeshouder is geschikt voor meerdere soorten vlees, zodat u meer ruimte krijgt op het grillrooster. Het kan ook worden gebruikt als een stevige korf voor sappige braadstukken. De verrukkelijke smaak van deze braadstukken krijgt u alleen door de rook onder het deksel van de barbecue.
Uniek aan deze workshop is dat er op de Summit Kamado barbecue wordt gewerkt. Onze Grill Masters leren u alles over het aansteken van de Summit Kamado Barbecue en andere houtskoolbarbecues.
Tijdens de Art of Charcoal Grilling workshop gaan we het volgende doen:
- Aansteken van de Summit Kamado barbecue en andere houtskoolbarbecues
- Temperatuurbeheersing van houtskoolbarbecues
- De Weber wijze van grillen met gebruik van verschillende grillmethodes: directe en indirecte grillmethode
- Inleiding op het roken
- Gebruik van de Weber Kettle
- Gebruik van de Weber Smokey Mountain Cooker rookoven
- Gebruik van de Weber Summit Kamado barbecue
- Gebruik van de vleeshouder
- Gebruik van het braadspit en het toepassen van het Weber Gourmet Barbecue System (GBS); gebruik van verschillende Weber barbecueaccessoires
- Meer informatie over de Summit Kamado barbecue
Meer
tijd
30 Mei 2025 17:00 - 21:00(GMT+01:00)
Gerelateerde workshops
Prijs
€ 114,99
Zat31Mei14:00Zat18:00Grill Academy: World Street Food
Workshops details
Sommige van de meest fantastische barbecuegerechten zijn te vinden bij streetfoodverkopers. Weber’s nieuwe World Street Food cursus vat de essentie van deze gerechten in
Workshops details
Je maakt het volledige menu in teams van 4 tot 6 personen. Per team heb je de beschikking over zowel een houtskool als gasbarbecue. Daarnaast kan je de big grills, zoals de Searwood, Summit gas, Summit Kamado en WSM 57, ook gebruiken.
- Nieuw menu – Ontdek de gedurfde smaken van streetfood uit de hele wereld.
- Deskundige begeleiding – Leer van een getrainde Weber Grill Master met praktische instructies.
- Breed scala aan barbecues – Grill met behulp van Weber’s nieuwste gas-, houtskool-, pellet- en elektrische modellen.
- Leer alles over the Weber Way – Ontwikkel essentiële grilltechnieken voor perfecte resultaten.
Meer
tijd
31 Mei 2025 14:00 - 18:00(GMT+01:00)
Prijs
€ 114,99
Juni
Zat07Jun14:00Zat18:00Grill Academy: American Classics
Workshops details
Ontdek de kunst van de klassieke Amerikaanse barbecue met Weber’s American Classics. Deze vier uur durende, deels hands-on ervaring is ontworpen voor diegenen die de Weber Way onder
Workshops details
Ontdek de kunst van de klassieke Amerikaanse barbecue met Weber’s American Classics. Deze vier uur durende, deels hands-on ervaring is ontworpen voor diegenen die de Weber Way onder de knie willen krijgen tijdens het grillen van iconische Amerikaanse gerechten.
Onder deskundige begeleiding leren deelnemers essentiële technieken, van het perfectioneren van hamburgers en vleugels tot het low-and-slow roken van shotgun shells en pastrami. Of je nu voor het eerst gaat grillen of je barbecuevaardigheden wilt verfijnen, deze cursus biedt de basis die je nodig hebt om vol vertrouwen authentieke Amerikaanse favorieten te maken.
Je maakt het volledige menu in teams van 4 tot 6 personen. Per team heb je de beschikking over zowel een houtskool als gasbarbecue. Daarnaast kan je de big grills, zoals de Searwood, Summit gas, Summit Kamado en WSM 57, ook gebruiken.
- Nieuw spannend menu – met klassieke Amerikaanse barbecuefavorieten, van sappige pistrami en hamburgers tot rokerige vleugeltjes en maïscrème, allemaal bereid op Weber-wijze.
- Deskundige begeleiding – Leer van een getrainde Weber Grill Master met hands-on instructie.
- Breed scala aan barbecues – Grill met de nieuwste gas-, houtskool-, pellet- en elektrische modellen van Weber.
- Leer “”the Weber Way””- Ontwikkel essentiële grilltechnieken voor perfecte resultaten.”
Meer
tijd
7 Juni 2025 14:00 - 18:00(GMT+01:00)
Prijs
€ 114,99
Vrij13Jun17:00Vrij21:00Grill Academy: Gasbarbecue workshop
Workshops details
De precisie van barbecueën. Samen om en rond de barbecue worden mooie herinneringen gemaakt, dit is de ultieme Weber beleving waar nog lang over wordt nagepraat. Komen er onverwachts vrienden langs
Workshops details
De precisie van barbecueën.
Samen om en rond de barbecue worden mooie herinneringen gemaakt, dit is de ultieme Weber beleving waar nog lang over wordt nagepraat. Komen er onverwachts vrienden langs of heeft u een drukke werkdag gehad? Met één druk op de knop is uw gasbarbecue binnen enkele minuten klaar voor gebruik.
Tijdens deze BBQ workshop leren onze Weber gecertificeerde Grill Masters u een verrassend heerlijke maaltijd te bereiden op de gasbarbecue, hoe u de temperatuur van een gasbarbecue kan beheersen en vertellen we u meer over de mogelijkheden met de gasbarbecue. Wokken, koken, bakken, direct en indirect grillen, een gasbarbecue biedt veel mogelijkheden om een maaltijd te bereiden.
We gaan aan de slag op onze Genesis II modellen, Spirit modellen en Q-series!
We beginnen met het bereiden van paddenstoelen met gerookte Spaanse botersaus. Verder maken we samen onder andere paella met saffraan, witte vis en garnalen, gaan we gerechten maken met varkensvlees, kippenborst en kalfsvlees en eindigen we met een door u zelf gemaakte appel chimney-cake met vanille ijs.
Tijdens de gasbarbecueworkshop gaan we het volgende doen:
- Het grillen van een aperitief, voorgerecht, snack, hoofgerecht, dessert en fingerfood
- Informatie over de gasbarbecue, zoals temperatuurbeheersing en de verschillende grillmogelijkheden
- Toepassen van directe en indirecte grillmethode
- Toepassen van het Weber Gourmet Barbecue System (GBS); gebruik van verschillende Weber barbecue-accessoires
- Tips en tricks voor het grillen op een Weber gasbarbecue
Meer
tijd
13 Juni 2025 17:00 - 21:00(GMT+01:00)
Prijs
€ 114,99
Zon22Jun12:00Zon15:00Mr. Fillet Chicken Masterclass
Workshops details
In samenwerking met Mr. Fillet! Deze 3 uur durende workshop bestaat deels uit demonstraties en deels gaan jullie als deelnemers zelf aan de slag. Tijdens deze unieke culinaire ervaring gaan
Workshops details
In samenwerking met Mr. Fillet!
Deze 3 uur durende workshop bestaat deels uit demonstraties en deels gaan jullie als deelnemers zelf aan de slag.
Tijdens deze unieke culinaire ervaring gaan we een hele kip uitbenen en elk stukje van de kip omtoveren tot een heerlijk BBQ-gerecht.
Onze ervaren Grill Academy chef leert je alles over het uitbenen van een kip en hoe je de verschillende delen van de kip het beste kunt bereiden op de BBQ. We beginnen met het uitbenen van de kip, waarbij je leert hoe je het borstbeen, de vleugels en de poten verwijdert en de kip in verschillende stukken snijdt.
Vervolgens gaan we aan de slag met het bereiden van elk stuk kip op de BBQ. Onze chefs delen hun beste tips en trucs voor het bereiden van sappige en smaakvolle kipgerechten, zoals kipshoarma, op appelhout gerookte kipfilets, kiplolly’s en miso kip ramen.
Tijdens deze Masterclass Kip leer je niet alleen hoe je een hele kip kunt uitbenen, maar ook hoe je elk stukje van de kip op de juiste manier kunt bereiden om de smaken te verbeteren en de sappigheid te behouden. Na afloop van de masterclass kun je naar huis gaan met de kennis en vaardigheden om heerlijke kipgerechten te bereiden op de BBQ voor je familie en vrienden.
Schrijf je nu in voor onze Masterclass Kip en ontdek hoe je de perfecte BBQ-kip kunt bereiden!
- Veel verschillende en heerlijke kipgerechten
- Veel verschillende grilltechnieken
Meer
tijd
22 Juni 2025 12:00 - 15:00(GMT+01:00)
Prijs
€ 90,-
Vrij27Jun17:00Vrij21:00Grill Academy: Basic
Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u
Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u de verschillende grillmethoden leren of heeft u de fijne kneepjes van het barbecueën al onder de knie, maar wilt u iets nieuws leren?
Dan is de basisworkshop een uitstekende barbecueworkshop voor u!
Tijdens de 4 uur durende BBQ workshop leren onze gecertificeerde Weber Grill Masters u alles over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues. Bent u ook benieuwd of het verschil te proeven is tussen de verschillende type barbecues? We gaan de blinde smaaktest doen! Dit houdt in dat hetzelfde soort vlees wordt bereid op de houtskool-, gas-, en elektrische barbecue. Daarna mag u raden welk stukje vlees van welke barbecue afkomt!
Tevens gaan we u tijdens de BBQ workshop meer vertellen over het aansteken van barbecues en de directe en indirecte grillmethode. Daarnaast maken we gebruik van meerdere Weber barbecueaccessoires en gaan we het hebben over de schoonmaak en onderhoud van de barbecues.
Ondertussen gaan we een heerlijk voor-, tussen-, hoofd-, en nagerecht bereiden op de barbecue. Hierbij worden de directe- en indirecte grillmethode toegepast en gaan we barbecueën met gesloten deksel. Bij de bereiding van de gerechten wordt er gebruik gemaakt van verschillende Weber Gourmet Barbecue System (GBS) accessoires, zodat u alle mogelijkheden met de barbecue leert.
Veel zelf doen tijdens deze barbecueworkshop is ons uitgangspunt. Daarnaast gaan we natuurlijk lekker eten en plezier maken. Dit zijn allemaal ingrediënten van elke Weber Grill Academy BBQ workshop.
De basisworkshop is bij uitstek geschikt voor de beginnende barbecueër, maar ook zeker de iets gevorderde barbecueër vindt hier voldoende barbecue inspiratie.
De Grill Academy workshop kan tot 14 dagen voor aanvang van de workshop worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn.
Tijdens de Basic workshop gaan we het volgende doen:
- Het grillen van een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht
- Blinde smaaktest op verschillende type barbecues; houtskool-, gas-, en elektrische barbecue
- Informatie over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues zoals aansteken van de barbecue, verschillende grillmethodes, barbecueaccessoires, schoonmaak en onderhoud van de barbecue
- Toepassen van de directe en indirecte grillmethode
- Toepassen van het Weber Gourmet Barbecue System (GBS); gebruik van verschillende Weber barbecueaccessoires
- Barbecueën met gesloten deksel en temperatuurbeheersing van de barbecue
- Tips en tricks voor het grillen op een Weber barbecue
Meer
tijd
27 Juni 2025 17:00 - 21:00(GMT+01:00)
Prijs
€ 99,99
Zat28Jun14:00Zat18:00Grill Academy: American Style
Workshops details
We gaan tijdens de American Style BBQ workshop terug naar de roots van Weber en de roots van het barbecueën: Amerika. In de 17e eeuw werd barbecueën overgenomen van de
Workshops details
We gaan tijdens de American Style BBQ workshop terug naar de roots van Weber en de roots van het barbecueën: Amerika.
In de 17e eeuw werd barbecueën overgenomen van de indianen in Amerika. In de jaren 1900 opende het eerste Amerikaanse barbecuerestaurant in Kansas City haar deuren. Sindsdien verspreidde de Amerikaanse barbecuecultuur zich over de rest van de wereld. American Style BBQ wordt in veel landen beschouwd als ‘de echte manier’ van barbecueën. Klassiekers zijn hotdogs en hamburgers, maar in deze barbecue workshop leren wij u graag andere Amerikaanse gerechten grillen – gemakkelijk om klaar te maken, maar uiteraard geschikt voor speciale gelegenheden.
Onze roots liggen in Chicago, daarom starten we deze workshop met een traditioneel gerecht uit die regio: Chicago style deep pan pizza. Vervolgens maken we gerechten die hun oorsprong hebben in verschillende staten van de Verenigde Staten. We bieden deze Weber Grill Academy workshop graag aan om u kennis te laten maken met onze eigen oorsprong.
Welcome back to the roots of American Style BBQ!
Have fun & grill on!
De Grill Academy workshop kan worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn tot 14 dagen voor aanvang van de workshop.
Tijdens de American Style BBQ workshop laten we het volgende aan onze gasten zien:
- Focus op authentieke Amerikaanse BBQ-klassiekers
- Langzame grilltechnieken op de Smokey Mountain Cooker
- Temperatuurbeheersing van verschillende barbecues
- De Weber-wijze van de grill en grillmethodes
- Gebruik van meerdere GBS accessoires, zoals Deluxe Grillpan, gevogeltestomer, Fine Mesh rotisserie basket, bakplaat, Sear Grate en Dutch Oven
- Barbecuesauzen en all purpose rub bereiden
Meer
tijd
28 Juni 2025 14:00 - 18:00(GMT+01:00)
Prijs
€ 114,99
Juli
Vrij04Jul17:00Vrij21:00Grill Academy: SmokeHouse
Workshops details
Zie jij de bomen door het bos niet meer bij het horen van ingewikkelde BBQ-termen rond smoking? Of wil je jouw vrienden en familie imponeren met smaken die ze
Workshops details
Zie jij de bomen door het bos niet meer bij het horen van ingewikkelde BBQ-termen rond smoking? Of wil je jouw vrienden en familie imponeren met smaken die ze nooit eerder geproefd hebben?
Schrijf je dan nu in voor de Weber Smoke House workshop! Leer een menu te bereiden dat van A tot Z met smokey flavours geladen is: van gerookte smeuïge kaas tot beef ribs die van het bot vallen, tot BBQ sauzen en rubs tot gerookte brownies in een sinaasappel. We leren je alle basics en technieken die je nodig hebt om low & slow te roken op jouw barbecue. Denk bijvoorbeeld aan de variëteit aan houtsoorten, het roken op verschillende types barbecues en originele tips die een extra toets aan je gerecht kunnen geven. Na deze workshop kom je terug boordevol inspiratie, heerlijke recepten en de kennis om zelf aan de slag te gaan.
Omdat we het gebruik van lokale en seizoensgebonden producten willen aanmoedigen, werken we met seizoensgroenten. Zo krijg je elk seizoen een verrassende variatie op je bord!
Op het menu:
Hapje: Op ceder gerookte kaasplank met verse bessen en amandel
Voorgerecht: Gerookte zalm met Gin marinade, bacon candy en Smoke House seizoensgroenten:
•Lente: gegrilde asperges met peterselieolie
•Zomer: gerookte tomaten met chili en knoflookolie
•Herfst: gerookte champignons met knoflook en dragonboter
•Winter: gerookte pompoen met smokey-spiced boter
Snack: Ribeye steak met chili en koriander-limoenboter
Hoofdgerecht: Bold & Smokey Beef Ribs met gebrande prei met roze peperboter en gevulde aardappels in de schil
Nagerecht: Met koffie gerookte sinaasappel brownies
Extra: BBQ saus en rub
De Grill Academy workshop kan tot 14 dagen voor aanvang van de workshop worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn.
Tijdens de Smoke House workshop staat het volgende op de planning:
- Barbecueën met de nieuwste Weber barbecue: SmokeFire
- Leer werken met de Weber Connect Smart Grilling Hub
- Alle nodige informatie over de techniek ‘roken’
- Barbecueën met de Smokey Mountain Cooker, de Master-Touch Premium en de Summit Charcoal Grill
- Verschillende grilltechnieken
- Uitleg over diverse rookhoutsoorten en pellet
- Tips en tricks over het roken van gerechten
Meer
tijd
4 Juli 2025 17:00 - 21:00(GMT+01:00)
Prijs
€ 114,99
Zat05Jul14:00Zat18:00Grill Academy: World Street Food
Workshops details
Sommige van de meest fantastische barbecuegerechten zijn te vinden bij streetfoodverkopers. Weber’s nieuwe World Street Food cursus vat de essentie van deze gerechten in
Workshops details
Je maakt het volledige menu in teams van 4 tot 6 personen. Per team heb je de beschikking over zowel een houtskool als gasbarbecue. Daarnaast kan je de big grills, zoals de Searwood, Summit gas, Summit Kamado en WSM 57, ook gebruiken.
- Nieuw menu – Ontdek de gedurfde smaken van streetfood uit de hele wereld.
- Deskundige begeleiding – Leer van een getrainde Weber Grill Master met praktische instructies.
- Breed scala aan barbecues – Grill met behulp van Weber’s nieuwste gas-, houtskool-, pellet- en elektrische modellen.
- Leer alles over the Weber Way – Ontwikkel essentiële grilltechnieken voor perfecte resultaten.
Meer
tijd
5 Juli 2025 14:00 - 18:00(GMT+01:00)
Prijs
€ 114,99
Zon06Jul12:00Zon16:00Grill Academy: Tapas
Workshops details
Deze workshopgeeft een barbecuetwist aan klassieke Spaanse tapas. In deze vier uur durende, deels hands-on BBQ workshop leer je op tapas geïnspireerde gerechten te grillen onder de
Workshops details
Deze workshopgeeft een barbecuetwist aan klassieke Spaanse tapas. In deze vier uur durende, deels hands-on BBQ workshop leer je op tapas geïnspireerde gerechten te grillen onder de deskundige begeleiding van een Weber Grill Master. Ontdek essentiële technieken om thuis authentieke, verrukkelijke tapas te bereiden en breng de levendige smaken van Spanje rechtstreeks naar uw achtertuin.
Je maakt het volledige menu in teams van 4 tot 6 personen. Per team heb je de beschikking over zowel een houtskool als gasbarbecue. Daarnaast kan je de big grills, zoals de Searwood, Summit gas, Summit Kamado en WSM 57, ook gebruiken.
- Nieuw spannend menu- Ontdek de gedurfde smaken van Spaanse tapas.
- Deskundige begeleiding – Leer van een getrainde Weber Grill Master met praktische instructies.
- Breed scala aan barbecues – Grill met de nieuwste gas-, houtskool-, pellet- en elektrische modellen van Weber.
- Master the Weber Way – Ontwikkel essentiële grilltechnieken voor perfecte resultaten
Meer
tijd
6 Juli 2025 12:00 - 16:00(GMT+01:00)
Prijs
€ 114,99
Don10Jul17:00Don21:00Grill Academy: Mediterraan
Workshops details
Leer de kunst van het mediterrane grillen in deze praktijkgerichte workshop! Leer sappig vlees, zeevruchten en groenten te bereiden boven open vuur, met
Workshops details
Leer de kunst van het mediterrane grillen in deze praktijkgerichte workshop! Leer sappig vlees, zeevruchten en groenten te bereiden boven open vuur, met pittige kruiden, specerijen en marinades. Van Griekse souvlaki tot Spaanse tapasgrillen, ontdek authentieke technieken, houtvuurgeheimen en de perfecte bijgerechten. Of je nu een beginner bent of een grillmaster, verbeter je BBQ-vaardigheden en breng de levendige smaken van het Middellandse Zeegebied op tafel!
Je maakt het volledige menu in teams van 4 tot 6 personen. Per team heb je de beschikking over zowel een houtskool als gasbarbecue. Daarnaast kan je de big grills, zoals de Searwood, Summit gas, Summit Kamado en WSM 57, ook gebruiken.
- Nieuw verrassend menu- Ideaal om te ontdekken hoe veelzijdig uw barbecues kunnen zijn.
- Deskundige begeleiding – Leer van een getrainde Weber Grill Master met praktische instructies.
- Breed scala aan barbecues – Grill met de nieuwste gas-, houtskool-, pellet- en elektrische modellen van Weber.
- Leer alles over the Weber Way – Ontwikkel essentiële grilltechnieken voor perfecte resultaten..
Meer
tijd
10 Juli 2025 17:00 - 21:00(GMT+01:00)
Prijs
€ 114,99
Vrij11Jul17:00Vrij21:00Grill Academy: American Style
Workshops details
We gaan tijdens de American Style BBQ workshop terug naar de roots van Weber en de roots van het barbecueën: Amerika. In de 17e eeuw werd barbecueën overgenomen van de
Workshops details
We gaan tijdens de American Style BBQ workshop terug naar de roots van Weber en de roots van het barbecueën: Amerika.
In de 17e eeuw werd barbecueën overgenomen van de indianen in Amerika. In de jaren 1900 opende het eerste Amerikaanse barbecuerestaurant in Kansas City haar deuren. Sindsdien verspreidde de Amerikaanse barbecuecultuur zich over de rest van de wereld. American Style BBQ wordt in veel landen beschouwd als ‘de echte manier’ van barbecueën. Klassiekers zijn hotdogs en hamburgers, maar in deze barbecue workshop leren wij u graag andere Amerikaanse gerechten grillen – gemakkelijk om klaar te maken, maar uiteraard geschikt voor speciale gelegenheden.
Onze roots liggen in Chicago, daarom starten we deze workshop met een traditioneel gerecht uit die regio: Chicago style deep pan pizza. Vervolgens maken we gerechten die hun oorsprong hebben in verschillende staten van de Verenigde Staten. We bieden deze Weber Grill Academy workshop graag aan om u kennis te laten maken met onze eigen oorsprong.
Welcome back to the roots of American Style BBQ!
Have fun & grill on!
De Grill Academy workshop kan worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn tot 14 dagen voor aanvang van de workshop.
Tijdens de American Style BBQ workshop laten we het volgende aan onze gasten zien:
- Focus op authentieke Amerikaanse BBQ-klassiekers
- Langzame grilltechnieken op de Smokey Mountain Cooker
- Temperatuurbeheersing van verschillende barbecues
- De Weber-wijze van de grill en grillmethodes
- Gebruik van meerdere GBS accessoires, zoals Deluxe Grillpan, gevogeltestomer, Fine Mesh rotisserie basket, bakplaat, Sear Grate en Dutch Oven
- Barbecuesauzen en all purpose rub bereiden
Meer
tijd
11 Juli 2025 17:00 - 21:00(GMT+01:00)
Prijs
€ 114,99
Zat12Jul14:00Zat18:00Grill Academy: Tapas
Workshops details
Deze workshopgeeft een barbecuetwist aan klassieke Spaanse tapas. In deze vier uur durende, deels hands-on BBQ workshop leer je op tapas geïnspireerde gerechten te grillen onder de
Workshops details
Deze workshopgeeft een barbecuetwist aan klassieke Spaanse tapas. In deze vier uur durende, deels hands-on BBQ workshop leer je op tapas geïnspireerde gerechten te grillen onder de deskundige begeleiding van een Weber Grill Master. Ontdek essentiële technieken om thuis authentieke, verrukkelijke tapas te bereiden en breng de levendige smaken van Spanje rechtstreeks naar uw achtertuin.
Je maakt het volledige menu in teams van 4 tot 6 personen. Per team heb je de beschikking over zowel een houtskool als gasbarbecue. Daarnaast kan je de big grills, zoals de Searwood, Summit gas, Summit Kamado en WSM 57, ook gebruiken.
- Nieuw spannend menu- Ontdek de gedurfde smaken van Spaanse tapas.
- Deskundige begeleiding – Leer van een getrainde Weber Grill Master met praktische instructies.
- Breed scala aan barbecues – Grill met de nieuwste gas-, houtskool-, pellet- en elektrische modellen van Weber.
- Master the Weber Way – Ontwikkel essentiële grilltechnieken voor perfecte resultaten
Meer
tijd
12 Juli 2025 14:00 - 18:00(GMT+01:00)
Prijs
€ 114,99
Zat19Jul14:00Zat18:00Grill Academy: Art Of Charcoal Grilling
Workshops details
Dompel uzelf onder in de authentieke barbecuesfeer van vertrouwd geknetter en de geruststellende, nostalgische geur van een houtskoolbarbecue. Deze workshop is bij uitstek geschikt voor de houtskoolliefhebber. De houtskoolbarbecue zorgt
Workshops details
Dompel uzelf onder in de authentieke barbecuesfeer van vertrouwd geknetter en de geruststellende, nostalgische geur van een houtskoolbarbecue. Deze workshop is bij uitstek geschikt voor de houtskoolliefhebber. De houtskoolbarbecue zorgt voor de ultieme barbecuebeleving en dat is waar veel mensen naar op zoek zijn!
Samen gaan we een vijfgangenmenu bereiden op de houtskoolbarbecues. De rookhout geeft een bijzondere smaak aan uw gerechten. Regel de warmte, concentreer u op de bereiding en beloon uzelf en na de barbecueworkshop ook uw gasten, met verbazingwekkend goed eten. Tevens wordt er gebruik gemaakt van de vleeshouder. Het twee-in-één ontwerp van de vleeshouder is geschikt voor meerdere soorten vlees, zodat u meer ruimte krijgt op het grillrooster. Het kan ook worden gebruikt als een stevige korf voor sappige braadstukken. De verrukkelijke smaak van deze braadstukken krijgt u alleen door de rook onder het deksel van de barbecue.
Uniek aan deze workshop is dat er op de Summit Kamado barbecue wordt gewerkt. Onze Grill Masters leren u alles over het aansteken van de Summit Kamado Barbecue en andere houtskoolbarbecues.
Tijdens de Art of Charcoal Grilling workshop gaan we het volgende doen:
- Aansteken van de Summit Kamado barbecue en andere houtskoolbarbecues
- Temperatuurbeheersing van houtskoolbarbecues
- De Weber wijze van grillen met gebruik van verschillende grillmethodes: directe en indirecte grillmethode
- Inleiding op het roken
- Gebruik van de Weber Kettle
- Gebruik van de Weber Smokey Mountain Cooker rookoven
- Gebruik van de Weber Summit Kamado barbecue
- Gebruik van de vleeshouder
- Gebruik van het braadspit en het toepassen van het Weber Gourmet Barbecue System (GBS); gebruik van verschillende Weber barbecueaccessoires
- Meer informatie over de Summit Kamado barbecue
Meer
tijd
19 Juli 2025 14:00 - 18:00(GMT+01:00)
Gerelateerde workshops
Prijs
€ 114,99
Agustus
Vrij15Aug17:00Vrij21:00Mr. Fillet Chicken Masterclass
Workshops details
In samenwerking met Mr. Fillet! Deze 3 uur durende workshop bestaat deels uit demonstraties en deels gaan jullie als deelnemers zelf aan de slag. Tijdens deze unieke culinaire ervaring gaan
Workshops details
In samenwerking met Mr. Fillet!
Deze 3 uur durende workshop bestaat deels uit demonstraties en deels gaan jullie als deelnemers zelf aan de slag.
Tijdens deze unieke culinaire ervaring gaan we een hele kip uitbenen en elk stukje van de kip omtoveren tot een heerlijk BBQ-gerecht.
Onze ervaren Grill Academy chef leert je alles over het uitbenen van een kip en hoe je de verschillende delen van de kip het beste kunt bereiden op de BBQ. We beginnen met het uitbenen van de kip, waarbij je leert hoe je het borstbeen, de vleugels en de poten verwijdert en de kip in verschillende stukken snijdt.
Vervolgens gaan we aan de slag met het bereiden van elk stuk kip op de BBQ. Onze chefs delen hun beste tips en trucs voor het bereiden van sappige en smaakvolle kipgerechten, zoals kipshoarma, op appelhout gerookte kipfilets, kiplolly’s en miso kip ramen.
Tijdens deze Masterclass Kip leer je niet alleen hoe je een hele kip kunt uitbenen, maar ook hoe je elk stukje van de kip op de juiste manier kunt bereiden om de smaken te verbeteren en de sappigheid te behouden. Na afloop van de masterclass kun je naar huis gaan met de kennis en vaardigheden om heerlijke kipgerechten te bereiden op de BBQ voor je familie en vrienden.
Schrijf je nu in voor onze Masterclass Kip en ontdek hoe je de perfecte BBQ-kip kunt bereiden!
- Veel verschillende en heerlijke kipgerechten
- Veel verschillende grilltechnieken
Meer
tijd
15 Agustus 2025 17:00 - 21:00(GMT+01:00)
Prijs
€ 90,-
Vrij22Aug17:00Vrij21:00Grill Academy: American Style
Workshops details
We gaan tijdens de American Style BBQ workshop terug naar de roots van Weber en de roots van het barbecueën: Amerika. In de 17e eeuw werd barbecueën overgenomen van de
Workshops details
We gaan tijdens de American Style BBQ workshop terug naar de roots van Weber en de roots van het barbecueën: Amerika.
In de 17e eeuw werd barbecueën overgenomen van de indianen in Amerika. In de jaren 1900 opende het eerste Amerikaanse barbecuerestaurant in Kansas City haar deuren. Sindsdien verspreidde de Amerikaanse barbecuecultuur zich over de rest van de wereld. American Style BBQ wordt in veel landen beschouwd als ‘de echte manier’ van barbecueën. Klassiekers zijn hotdogs en hamburgers, maar in deze barbecue workshop leren wij u graag andere Amerikaanse gerechten grillen – gemakkelijk om klaar te maken, maar uiteraard geschikt voor speciale gelegenheden.
Onze roots liggen in Chicago, daarom starten we deze workshop met een traditioneel gerecht uit die regio: Chicago style deep pan pizza. Vervolgens maken we gerechten die hun oorsprong hebben in verschillende staten van de Verenigde Staten. We bieden deze Weber Grill Academy workshop graag aan om u kennis te laten maken met onze eigen oorsprong.
Welcome back to the roots of American Style BBQ!
Have fun & grill on!
De Grill Academy workshop kan worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn tot 14 dagen voor aanvang van de workshop.
Tijdens de American Style BBQ workshop laten we het volgende aan onze gasten zien:
- Focus op authentieke Amerikaanse BBQ-klassiekers
- Langzame grilltechnieken op de Smokey Mountain Cooker
- Temperatuurbeheersing van verschillende barbecues
- De Weber-wijze van de grill en grillmethodes
- Gebruik van meerdere GBS accessoires, zoals Deluxe Grillpan, gevogeltestomer, Fine Mesh rotisserie basket, bakplaat, Sear Grate en Dutch Oven
- Barbecuesauzen en all purpose rub bereiden
Meer
tijd
22 Agustus 2025 17:00 - 21:00(GMT+01:00)
Prijs
€ 114,99
Zat23Aug14:00Zat18:00Grill Academy: American Classics
Workshops details
Ontdek de kunst van de klassieke Amerikaanse barbecue met Weber’s American Classics. Deze vier uur durende, deels hands-on ervaring is ontworpen voor diegenen die de Weber Way onder
Workshops details
Ontdek de kunst van de klassieke Amerikaanse barbecue met Weber’s American Classics. Deze vier uur durende, deels hands-on ervaring is ontworpen voor diegenen die de Weber Way onder de knie willen krijgen tijdens het grillen van iconische Amerikaanse gerechten.
Onder deskundige begeleiding leren deelnemers essentiële technieken, van het perfectioneren van hamburgers en vleugels tot het low-and-slow roken van shotgun shells en pastrami. Of je nu voor het eerst gaat grillen of je barbecuevaardigheden wilt verfijnen, deze cursus biedt de basis die je nodig hebt om vol vertrouwen authentieke Amerikaanse favorieten te maken.
Je maakt het volledige menu in teams van 4 tot 6 personen. Per team heb je de beschikking over zowel een houtskool als gasbarbecue. Daarnaast kan je de big grills, zoals de Searwood, Summit gas, Summit Kamado en WSM 57, ook gebruiken.
- Nieuw spannend menu – met klassieke Amerikaanse barbecuefavorieten, van sappige pistrami en hamburgers tot rokerige vleugeltjes en maïscrème, allemaal bereid op Weber-wijze.
- Deskundige begeleiding – Leer van een getrainde Weber Grill Master met hands-on instructie.
- Breed scala aan barbecues – Grill met de nieuwste gas-, houtskool-, pellet- en elektrische modellen van Weber.
- Leer “”the Weber Way””- Ontwikkel essentiële grilltechnieken voor perfecte resultaten.”
Meer
tijd
23 Agustus 2025 14:00 - 18:00(GMT+01:00)
Prijs
€ 114,99
Vrij29Aug17:00Vrij21:00Grill Academy: Gasbarbecue workshop
Workshops details
De precisie van barbecueën. Samen om en rond de barbecue worden mooie herinneringen gemaakt, dit is de ultieme Weber beleving waar nog lang over wordt nagepraat. Komen er onverwachts vrienden langs
Workshops details
De precisie van barbecueën.
Samen om en rond de barbecue worden mooie herinneringen gemaakt, dit is de ultieme Weber beleving waar nog lang over wordt nagepraat. Komen er onverwachts vrienden langs of heeft u een drukke werkdag gehad? Met één druk op de knop is uw gasbarbecue binnen enkele minuten klaar voor gebruik.
Tijdens deze BBQ workshop leren onze Weber gecertificeerde Grill Masters u een verrassend heerlijke maaltijd te bereiden op de gasbarbecue, hoe u de temperatuur van een gasbarbecue kan beheersen en vertellen we u meer over de mogelijkheden met de gasbarbecue. Wokken, koken, bakken, direct en indirect grillen, een gasbarbecue biedt veel mogelijkheden om een maaltijd te bereiden.
We gaan aan de slag op onze Genesis II modellen, Spirit modellen en Q-series!
We beginnen met het bereiden van paddenstoelen met gerookte Spaanse botersaus. Verder maken we samen onder andere paella met saffraan, witte vis en garnalen, gaan we gerechten maken met varkensvlees, kippenborst en kalfsvlees en eindigen we met een door u zelf gemaakte appel chimney-cake met vanille ijs.
Tijdens de gasbarbecueworkshop gaan we het volgende doen:
- Het grillen van een aperitief, voorgerecht, snack, hoofgerecht, dessert en fingerfood
- Informatie over de gasbarbecue, zoals temperatuurbeheersing en de verschillende grillmogelijkheden
- Toepassen van directe en indirecte grillmethode
- Toepassen van het Weber Gourmet Barbecue System (GBS); gebruik van verschillende Weber barbecue-accessoires
- Tips en tricks voor het grillen op een Weber gasbarbecue
Meer
tijd
29 Agustus 2025 17:00 - 21:00(GMT+01:00)
Prijs
€ 114,99
Zat30Aug14:00Zat18:00Grill Academy: World Street Food
Workshops details
Sommige van de meest fantastische barbecuegerechten zijn te vinden bij streetfoodverkopers. Weber’s nieuwe World Street Food cursus vat de essentie van deze gerechten in
Workshops details
Je maakt het volledige menu in teams van 4 tot 6 personen. Per team heb je de beschikking over zowel een houtskool als gasbarbecue. Daarnaast kan je de big grills, zoals de Searwood, Summit gas, Summit Kamado en WSM 57, ook gebruiken.
- Nieuw menu – Ontdek de gedurfde smaken van streetfood uit de hele wereld.
- Deskundige begeleiding – Leer van een getrainde Weber Grill Master met praktische instructies.
- Breed scala aan barbecues – Grill met behulp van Weber’s nieuwste gas-, houtskool-, pellet- en elektrische modellen.
- Leer alles over the Weber Way – Ontwikkel essentiële grilltechnieken voor perfecte resultaten.
Meer
tijd
30 Agustus 2025 14:00 - 18:00(GMT+01:00)
Prijs
€ 114,99