Workshop type Weber Grill Academy
Een Weber Grill Academy is een waar barbecuefeest. Afhankelijk van het soort Academy maak je 4 tot 7 gangen op de barbecue. Een Weber Grill Academy is inclusief al het eten, de drankjes en veel gezelligheid.
Uiteraard ontvang je na afloop een certificaat, Weber Schort en receptenboekje.
Maart
Don02Mrt17:00Don21:00Grill Academy: Basic17:00 - 21:00 Prijs€ 99,99

Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u
Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u de verschillende grillmethoden leren of heeft u de fijne kneepjes van het barbecueën al onder de knie, maar wilt u iets nieuws leren?
Dan is de basisworkshop een uitstekende barbecueworkshop voor u!
Tijdens de 4 uur durende BBQ workshop leren onze gecertificeerde Weber Grill Masters u alles over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues. Bent u ook benieuwd of het verschil te proeven is tussen de verschillende type barbecues? We gaan de blinde smaaktest doen! Dit houdt in dat hetzelfde soort vlees wordt bereid op de houtskool-, gas-, en elektrische barbecue. Daarna mag u raden welk stukje vlees van welke barbecue afkomt!
Tevens gaan we u tijdens de BBQ workshop meer vertellen over het aansteken van barbecues en de directe en indirecte grillmethode. Daarnaast maken we gebruik van meerdere Weber barbecueaccessoires en gaan we het hebben over de schoonmaak en onderhoud van de barbecues.
Ondertussen gaan we een heerlijk voor-, tussen-, hoofd-, en nagerecht bereiden op de barbecue. Hierbij worden de directe- en indirecte grillmethode toegepast en gaan we barbecueën met gesloten deksel. Bij de bereiding van de gerechten wordt er gebruik gemaakt van verschillende Weber Gourmet Barbecue System (GBS) accessoires, zodat u alle mogelijkheden met de barbecue leert.
Veel zelf doen tijdens deze barbecueworkshop is ons uitgangspunt. Daarnaast gaan we natuurlijk lekker eten en plezier maken. Dit zijn allemaal ingrediënten van elke Weber Grill Academy BBQ workshop.
De basisworkshop is bij uitstek geschikt voor de beginnende barbecueër, maar ook zeker de iets gevorderde barbecueër vindt hier voldoende barbecue inspiratie.
De Grill Academy workshop kan tot 14 dagen voor aanvang van de workshop worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn.
Tijdens de Basic workshop gaan we het volgende doen:
- Het grillen van een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht
- Blinde smaaktest op verschillende type barbecues; houtskool-, gas-, en elektrische barbecue
- Informatie over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues zoals aansteken van de barbecue, verschillende grillmethodes, barbecueaccessoires, schoonmaak en onderhoud van de barbecue
- Toepassen van de directe en indirecte grillmethode
- Toepassen van het Weber Gourmet Barbecue System (GBS); gebruik van verschillende Weber barbecueaccessoires
- Barbecueën met gesloten deksel en temperatuurbeheersing van de barbecue
- Tips en tricks voor het grillen op een Weber barbecue
Meer
tijd
(Donderdag) 17:00 - 21:00
Prijs
€ 99,99
Zat04Mrt14:00Zat18:00Grill Academy: American Style14:00 - 18:00 Prijs€ 114,99

Workshops details
We gaan tijdens de American Style BBQ workshop terug naar de roots van Weber en de roots van het barbecueën: Amerika. In de 17e eeuw werd barbecueën overgenomen van de
Workshops details
We gaan tijdens de American Style BBQ workshop terug naar de roots van Weber en de roots van het barbecueën: Amerika.
In de 17e eeuw werd barbecueën overgenomen van de indianen in Amerika. In de jaren 1900 opende het eerste Amerikaanse barbecuerestaurant in Kansas City haar deuren. Sindsdien verspreidde de Amerikaanse barbecuecultuur zich over de rest van de wereld. American Style BBQ wordt in veel landen beschouwd als ‘de echte manier’ van barbecueën. Klassiekers zijn hotdogs en hamburgers, maar in deze barbecue workshop leren wij u graag andere Amerikaanse gerechten grillen – gemakkelijk om klaar te maken, maar uiteraard geschikt voor speciale gelegenheden.
Onze roots liggen in Chicago, daarom starten we deze workshop met een traditioneel gerecht uit die regio: Chicago style deep pan pizza. Vervolgens maken we gerechten die hun oorsprong hebben in verschillende staten van de Verenigde Staten. We bieden deze Weber Grill Academy workshop graag aan om u kennis te laten maken met onze eigen oorsprong.
Welcome back to the roots of American Style BBQ!
Have fun & grill on!
De Grill Academy workshop kan worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn tot 14 dagen voor aanvang van de workshop.
Tijdens de American Style BBQ workshop laten we het volgende aan onze gasten zien:
- Focus op authentieke Amerikaanse BBQ-klassiekers
- Langzame grilltechnieken op de Smokey Mountain Cooker
- Temperatuurbeheersing van verschillende barbecues
- De Weber-wijze van de grill en grillmethodes
- Gebruik van meerdere GBS accessoires, zoals Deluxe Grillpan, gevogeltestomer, Fine Mesh rotisserie basket, bakplaat, Sear Grate en Dutch Oven
- Barbecuesauzen en all purpose rub bereiden
Meer
tijd
(Zaterdag) 14:00 - 18:00
Prijs
€ 114,99
Don09Mrt17:00Don21:00Grill Academy: American Style17:00 - 21:00 Prijs€ 114,99

Workshops details
We gaan tijdens de American Style BBQ workshop terug naar de roots van Weber en de roots van het barbecueën: Amerika. In de 17e eeuw werd barbecueën overgenomen van de
Workshops details
We gaan tijdens de American Style BBQ workshop terug naar de roots van Weber en de roots van het barbecueën: Amerika.
In de 17e eeuw werd barbecueën overgenomen van de indianen in Amerika. In de jaren 1900 opende het eerste Amerikaanse barbecuerestaurant in Kansas City haar deuren. Sindsdien verspreidde de Amerikaanse barbecuecultuur zich over de rest van de wereld. American Style BBQ wordt in veel landen beschouwd als ‘de echte manier’ van barbecueën. Klassiekers zijn hotdogs en hamburgers, maar in deze barbecue workshop leren wij u graag andere Amerikaanse gerechten grillen – gemakkelijk om klaar te maken, maar uiteraard geschikt voor speciale gelegenheden.
Onze roots liggen in Chicago, daarom starten we deze workshop met een traditioneel gerecht uit die regio: Chicago style deep pan pizza. Vervolgens maken we gerechten die hun oorsprong hebben in verschillende staten van de Verenigde Staten. We bieden deze Weber Grill Academy workshop graag aan om u kennis te laten maken met onze eigen oorsprong.
Welcome back to the roots of American Style BBQ!
Have fun & grill on!
De Grill Academy workshop kan worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn tot 14 dagen voor aanvang van de workshop.
Tijdens de American Style BBQ workshop laten we het volgende aan onze gasten zien:
- Focus op authentieke Amerikaanse BBQ-klassiekers
- Langzame grilltechnieken op de Smokey Mountain Cooker
- Temperatuurbeheersing van verschillende barbecues
- De Weber-wijze van de grill en grillmethodes
- Gebruik van meerdere GBS accessoires, zoals Deluxe Grillpan, gevogeltestomer, Fine Mesh rotisserie basket, bakplaat, Sear Grate en Dutch Oven
- Barbecuesauzen en all purpose rub bereiden
Meer
tijd
(Donderdag) 17:00 - 21:00
Prijs
€ 114,99
Vrij10Mrt17:00Vrij21:00Grill Academy: Gasbarbecue workshop17:00 - 21:00 Prijs€ 114,99

Workshops details
De precisie van barbecueën. Samen om en rond de barbecue worden mooie herinneringen gemaakt, dit is de ultieme Weber beleving waar nog lang over wordt nagepraat. Komen er onverwachts vrienden langs
Workshops details
De precisie van barbecueën.
Samen om en rond de barbecue worden mooie herinneringen gemaakt, dit is de ultieme Weber beleving waar nog lang over wordt nagepraat. Komen er onverwachts vrienden langs of heeft u een drukke werkdag gehad? Met één druk op de knop is uw gasbarbecue binnen enkele minuten klaar voor gebruik.
Tijdens deze BBQ workshop leren onze Weber gecertificeerde Grill Masters u een verrassend heerlijke maaltijd te bereiden op de gasbarbecue, hoe u de temperatuur van een gasbarbecue kan beheersen en vertellen we u meer over de mogelijkheden met de gasbarbecue. Wokken, koken, bakken, direct en indirect grillen, een gasbarbecue biedt veel mogelijkheden om een maaltijd te bereiden.
We gaan aan de slag op onze Genesis II modellen, Spirit modellen en Q-series!
We beginnen met het bereiden van paddenstoelen met gerookte Spaanse botersaus. Verder maken we samen onder andere paella met saffraan, witte vis en garnalen, gaan we gerechten maken met varkensvlees, kippenborst en kalfsvlees en eindigen we met een door u zelf gemaakte appel chimney-cake met vanille ijs.
Tijdens de gasbarbecueworkshop gaan we het volgende doen:
- Het grillen van een aperitief, voorgerecht, snack, hoofgerecht, dessert en fingerfood
- Informatie over de gasbarbecue, zoals temperatuurbeheersing en de verschillende grillmogelijkheden
- Toepassen van directe en indirecte grillmethode
- Toepassen van het Weber Gourmet Barbecue System (GBS); gebruik van verschillende Weber barbecue-accessoires
- Tips en tricks voor het grillen op een Weber gasbarbecue
Meer
tijd
(Vrijdag) 17:00 - 21:00
Prijs
€ 114,99
Zat11Mrt14:00Zat18:00Grill Academy: Basic14:00 - 18:00 Prijs€ 99,99

Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u
Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u de verschillende grillmethoden leren of heeft u de fijne kneepjes van het barbecueën al onder de knie, maar wilt u iets nieuws leren?
Dan is de basisworkshop een uitstekende barbecueworkshop voor u!
Tijdens de 4 uur durende BBQ workshop leren onze gecertificeerde Weber Grill Masters u alles over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues. Bent u ook benieuwd of het verschil te proeven is tussen de verschillende type barbecues? We gaan de blinde smaaktest doen! Dit houdt in dat hetzelfde soort vlees wordt bereid op de houtskool-, gas-, en elektrische barbecue. Daarna mag u raden welk stukje vlees van welke barbecue afkomt!
Tevens gaan we u tijdens de BBQ workshop meer vertellen over het aansteken van barbecues en de directe en indirecte grillmethode. Daarnaast maken we gebruik van meerdere Weber barbecueaccessoires en gaan we het hebben over de schoonmaak en onderhoud van de barbecues.
Ondertussen gaan we een heerlijk voor-, tussen-, hoofd-, en nagerecht bereiden op de barbecue. Hierbij worden de directe- en indirecte grillmethode toegepast en gaan we barbecueën met gesloten deksel. Bij de bereiding van de gerechten wordt er gebruik gemaakt van verschillende Weber Gourmet Barbecue System (GBS) accessoires, zodat u alle mogelijkheden met de barbecue leert.
Veel zelf doen tijdens deze barbecueworkshop is ons uitgangspunt. Daarnaast gaan we natuurlijk lekker eten en plezier maken. Dit zijn allemaal ingrediënten van elke Weber Grill Academy BBQ workshop.
De basisworkshop is bij uitstek geschikt voor de beginnende barbecueër, maar ook zeker de iets gevorderde barbecueër vindt hier voldoende barbecue inspiratie.
De Grill Academy workshop kan tot 14 dagen voor aanvang van de workshop worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn.
Tijdens de Basic workshop gaan we het volgende doen:
- Het grillen van een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht
- Blinde smaaktest op verschillende type barbecues; houtskool-, gas-, en elektrische barbecue
- Informatie over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues zoals aansteken van de barbecue, verschillende grillmethodes, barbecueaccessoires, schoonmaak en onderhoud van de barbecue
- Toepassen van de directe en indirecte grillmethode
- Toepassen van het Weber Gourmet Barbecue System (GBS); gebruik van verschillende Weber barbecueaccessoires
- Barbecueën met gesloten deksel en temperatuurbeheersing van de barbecue
- Tips en tricks voor het grillen op een Weber barbecue
Meer
tijd
(Zaterdag) 14:00 - 18:00
Prijs
€ 99,99
Don23Mrt17:00Don21:00Grill Academy: Vegetarian17:00 - 21:00 Prijs€ 114,99

Workshops details
In deze barbecue workshop laten we u de mogelijkheden zien van vegetarisch en veganistisch grillen op de Weber manier. Of u nu een volledige maaltijd wilt maken of alleen
Workshops details
In deze barbecue workshop laten we u de mogelijkheden zien van vegetarisch en veganistisch grillen op de Weber manier. Of u nu een volledige maaltijd wilt maken of alleen een bijgerecht, er is meer mogelijk dan mensen vaak denken.
De meeste mensen denken bij barbecueën aan veel vlees op de barbecue maar met deze workshop leer je wat je allemaal voor heerlijke gerechten kunt klaarmaken die vegetarisch zijn. Leer meer over quinoa, chiazaad en de kenmerken van echt verse groenten en steel ook bij je eigen barbecuefeesten de show!
In één avond beleef je samen met een barbecuemeester het unieke plezier van barbecueën op een houtskool-, gas-, elektrische of pelletbarbecue en leer je alle basisprincipes van het barbecueën.
Inbegrepen zijn alle maaltijden, een certificaat, het receptenboekje en het barbecueschort.
De gezonde bereiding van voedsel op de barbecue
Verschillende manieren van grillen en grillen met gesloten deksel
Stressvrij grillen en belangrijke tips en trucs over grillen
- de mogelijkheden van vegetarisch barbequën
- leer meer over verse groenten, quinoa en chiazaad
- leer alle basisprincipes van het koken
Meer
tijd
(Donderdag) 17:00 - 21:00
Prijs
€ 114,99
Vrij24Mrt17:00Vrij21:00Grill Academy: Vis Special17:00 - 21:00 Prijs€ 114,99

Workshops details
Op de Weber Grill Academy leren we je hoe je vis het gemakkelijkst en het beste kunt grillen. Ervaar het plezier van barbecueën op een houtskool, gas of elektrische
Workshops details
Op de Weber Grill Academy leren we je hoe je vis het gemakkelijkst en het beste kunt grillen. Ervaar het plezier van barbecueën op een houtskool, gas of elektrische barbecue naast een echte grillmaster. We laten je zien hoe je elke soort vis het beste kan bereiden om hun unieke smaak naar voren te brengen en hoe je de heerlijke smaak van de zee in verschillende gerechten kan verwerken. Hierbij gebruiken we verschillende technieken, zoals low & slow, directe en indirecte grillmethodes en gebruiken we verschillende Weber barbecueaccessoires.
Leer alle basisprincipes voor het barbecueën van vis op één middag of avond en ga naar huis met boordevol barbecue-inspiratie om uw vrienden en familie mee te verbazen!
- Grillen op directe en indirecte manier
- Gebruik maken van het Verticaal Systeemrek om op verschillende niveaus te barbecueën
- U ontvangt barbecuetips voor gevorderden
Meer
tijd
(Vrijdag) 17:00 - 21:00
Prijs
€ 114,99
Zat25Mrt14:00Zat18:00Grill Academy: Art Of Charcoal Grilling14:00 - 18:00 Prijs€ 114,99

Workshops details
Dompel uzelf onder in de authentieke barbecuesfeer van vertrouwd geknetter en de geruststellende, nostalgische geur van een houtskoolbarbecue. Deze workshop is bij uitstek geschikt voor de houtskoolliefhebber. De houtskoolbarbecue zorgt
Workshops details
Dompel uzelf onder in de authentieke barbecuesfeer van vertrouwd geknetter en de geruststellende, nostalgische geur van een houtskoolbarbecue. Deze workshop is bij uitstek geschikt voor de houtskoolliefhebber. De houtskoolbarbecue zorgt voor de ultieme barbecuebeleving en dat is waar veel mensen naar op zoek zijn!
Samen gaan we een vijfgangenmenu bereiden op de houtskoolbarbecues. De rookhout geeft een bijzondere smaak aan uw gerechten. Regel de warmte, concentreer u op de bereiding en beloon uzelf en na de barbecueworkshop ook uw gasten, met verbazingwekkend goed eten. Tevens wordt er gebruik gemaakt van de vleeshouder. Het twee-in-één ontwerp van de vleeshouder is geschikt voor meerdere soorten vlees, zodat u meer ruimte krijgt op het grillrooster. Het kan ook worden gebruikt als een stevige korf voor sappige braadstukken. De verrukkelijke smaak van deze braadstukken krijgt u alleen door de rook onder het deksel van de barbecue.
Uniek aan deze workshop is dat er op de Summit Charcoal barbecue wordt gewerkt. Onze Grill Masters leren u alles over het aansteken van de Summit Charcoal Barbecue en andere houtskoolbarbecues.
Tijdens de Art of Charcoal Grilling workshop gaan we het volgende doen:
- Aansteken van de Summit Charcoal barbecue en andere houtskoolbarbecues
- Temperatuurbeheersing van houtskoolbarbecues
- De Weber wijze van grillen met gebruik van verschillende grillmethodes: directe en indirecte grillmethode
- Inleiding op het roken
- Gebruik van de Weber Kettle
- Gebruik van de Weber Smokey Mountain Cooker rookoven
- Gebruik van de Weber Summit Charcoal barbecue
- Gebruik van de vleeshouder
- Gebruik van het braadspit en het toepassen van het Weber Gourmet Barbecue System (GBS); gebruik van verschillende Weber barbecueaccessoires
- Meer informatie over de Summit Kamado barbecue
Meer
tijd
(Zaterdag) 14:00 - 18:00
Prijs
€ 114,99
Gerelateerde workshops
Don30Mrt17:00Don21:00Grill Academy: Art Of Charcoal Grilling17:00 - 21:00 Prijs€ 114,99

Workshops details
Dompel uzelf onder in de authentieke barbecuesfeer van vertrouwd geknetter en de geruststellende, nostalgische geur van een houtskoolbarbecue. Deze workshop is bij uitstek geschikt voor de houtskoolliefhebber. De houtskoolbarbecue zorgt
Workshops details
Dompel uzelf onder in de authentieke barbecuesfeer van vertrouwd geknetter en de geruststellende, nostalgische geur van een houtskoolbarbecue. Deze workshop is bij uitstek geschikt voor de houtskoolliefhebber. De houtskoolbarbecue zorgt voor de ultieme barbecuebeleving en dat is waar veel mensen naar op zoek zijn!
Samen gaan we een vijfgangenmenu bereiden op de houtskoolbarbecues. De rookhout geeft een bijzondere smaak aan uw gerechten. Regel de warmte, concentreer u op de bereiding en beloon uzelf en na de barbecueworkshop ook uw gasten, met verbazingwekkend goed eten. Tevens wordt er gebruik gemaakt van de vleeshouder. Het twee-in-één ontwerp van de vleeshouder is geschikt voor meerdere soorten vlees, zodat u meer ruimte krijgt op het grillrooster. Het kan ook worden gebruikt als een stevige korf voor sappige braadstukken. De verrukkelijke smaak van deze braadstukken krijgt u alleen door de rook onder het deksel van de barbecue.
Uniek aan deze workshop is dat er op de Summit Charcoal barbecue wordt gewerkt. Onze Grill Masters leren u alles over het aansteken van de Summit Charcoal Barbecue en andere houtskoolbarbecues.
Tijdens de Art of Charcoal Grilling workshop gaan we het volgende doen:
- Aansteken van de Summit Charcoal barbecue en andere houtskoolbarbecues
- Temperatuurbeheersing van houtskoolbarbecues
- De Weber wijze van grillen met gebruik van verschillende grillmethodes: directe en indirecte grillmethode
- Inleiding op het roken
- Gebruik van de Weber Kettle
- Gebruik van de Weber Smokey Mountain Cooker rookoven
- Gebruik van de Weber Summit Charcoal barbecue
- Gebruik van de vleeshouder
- Gebruik van het braadspit en het toepassen van het Weber Gourmet Barbecue System (GBS); gebruik van verschillende Weber barbecueaccessoires
- Meer informatie over de Summit Kamado barbecue
Meer
tijd
(Donderdag) 17:00 - 21:00
Prijs
€ 114,99
Gerelateerde workshops
Vrij31Mrt17:00Vrij21:00Grill Academy: American Style17:00 - 21:00 Prijs€ 114,99

Workshops details
We gaan tijdens de American Style BBQ workshop terug naar de roots van Weber en de roots van het barbecueën: Amerika. In de 17e eeuw werd barbecueën overgenomen van de
Workshops details
We gaan tijdens de American Style BBQ workshop terug naar de roots van Weber en de roots van het barbecueën: Amerika.
In de 17e eeuw werd barbecueën overgenomen van de indianen in Amerika. In de jaren 1900 opende het eerste Amerikaanse barbecuerestaurant in Kansas City haar deuren. Sindsdien verspreidde de Amerikaanse barbecuecultuur zich over de rest van de wereld. American Style BBQ wordt in veel landen beschouwd als ‘de echte manier’ van barbecueën. Klassiekers zijn hotdogs en hamburgers, maar in deze barbecue workshop leren wij u graag andere Amerikaanse gerechten grillen – gemakkelijk om klaar te maken, maar uiteraard geschikt voor speciale gelegenheden.
Onze roots liggen in Chicago, daarom starten we deze workshop met een traditioneel gerecht uit die regio: Chicago style deep pan pizza. Vervolgens maken we gerechten die hun oorsprong hebben in verschillende staten van de Verenigde Staten. We bieden deze Weber Grill Academy workshop graag aan om u kennis te laten maken met onze eigen oorsprong.
Welcome back to the roots of American Style BBQ!
Have fun & grill on!
De Grill Academy workshop kan worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn tot 14 dagen voor aanvang van de workshop.
Tijdens de American Style BBQ workshop laten we het volgende aan onze gasten zien:
- Focus op authentieke Amerikaanse BBQ-klassiekers
- Langzame grilltechnieken op de Smokey Mountain Cooker
- Temperatuurbeheersing van verschillende barbecues
- De Weber-wijze van de grill en grillmethodes
- Gebruik van meerdere GBS accessoires, zoals Deluxe Grillpan, gevogeltestomer, Fine Mesh rotisserie basket, bakplaat, Sear Grate en Dutch Oven
- Barbecuesauzen en all purpose rub bereiden
Meer
tijd
(Vrijdag) 17:00 - 21:00
Prijs
€ 114,99
April
Zat01Apr14:00Zat18:00Grill Academy: Basic14:00 - 18:00 Prijs€ 99,99

Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u
Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u de verschillende grillmethoden leren of heeft u de fijne kneepjes van het barbecueën al onder de knie, maar wilt u iets nieuws leren?
Dan is de basisworkshop een uitstekende barbecueworkshop voor u!
Tijdens de 4 uur durende BBQ workshop leren onze gecertificeerde Weber Grill Masters u alles over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues. Bent u ook benieuwd of het verschil te proeven is tussen de verschillende type barbecues? We gaan de blinde smaaktest doen! Dit houdt in dat hetzelfde soort vlees wordt bereid op de houtskool-, gas-, en elektrische barbecue. Daarna mag u raden welk stukje vlees van welke barbecue afkomt!
Tevens gaan we u tijdens de BBQ workshop meer vertellen over het aansteken van barbecues en de directe en indirecte grillmethode. Daarnaast maken we gebruik van meerdere Weber barbecueaccessoires en gaan we het hebben over de schoonmaak en onderhoud van de barbecues.
Ondertussen gaan we een heerlijk voor-, tussen-, hoofd-, en nagerecht bereiden op de barbecue. Hierbij worden de directe- en indirecte grillmethode toegepast en gaan we barbecueën met gesloten deksel. Bij de bereiding van de gerechten wordt er gebruik gemaakt van verschillende Weber Gourmet Barbecue System (GBS) accessoires, zodat u alle mogelijkheden met de barbecue leert.
Veel zelf doen tijdens deze barbecueworkshop is ons uitgangspunt. Daarnaast gaan we natuurlijk lekker eten en plezier maken. Dit zijn allemaal ingrediënten van elke Weber Grill Academy BBQ workshop.
De basisworkshop is bij uitstek geschikt voor de beginnende barbecueër, maar ook zeker de iets gevorderde barbecueër vindt hier voldoende barbecue inspiratie.
De Grill Academy workshop kan tot 14 dagen voor aanvang van de workshop worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn.
Tijdens de Basic workshop gaan we het volgende doen:
- Het grillen van een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht
- Blinde smaaktest op verschillende type barbecues; houtskool-, gas-, en elektrische barbecue
- Informatie over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues zoals aansteken van de barbecue, verschillende grillmethodes, barbecueaccessoires, schoonmaak en onderhoud van de barbecue
- Toepassen van de directe en indirecte grillmethode
- Toepassen van het Weber Gourmet Barbecue System (GBS); gebruik van verschillende Weber barbecueaccessoires
- Barbecueën met gesloten deksel en temperatuurbeheersing van de barbecue
- Tips en tricks voor het grillen op een Weber barbecue
Meer
tijd
(Zaterdag) 14:00 - 18:00
Prijs
€ 99,99
Don06Apr17:00Don21:00Grill Academy: SmokeHouse17:00 - 21:00 Prijs€ 114,99

Workshops details
Zie jij de bomen door het bos niet meer bij het horen van ingewikkelde BBQ-termen rond smoking? Of wil je jouw vrienden en familie imponeren met smaken die ze
Workshops details
Zie jij de bomen door het bos niet meer bij het horen van ingewikkelde BBQ-termen rond smoking? Of wil je jouw vrienden en familie imponeren met smaken die ze nooit eerder geproefd hebben?
Schrijf je dan nu in voor de Weber Smoke House workshop! Leer een menu te bereiden dat van A tot Z met smokey flavours geladen is: van gerookte smeuïge kaas tot beef ribs die van het bot vallen, tot BBQ sauzen en rubs tot gerookte brownies in een sinaasappel. We leren je alle basics en technieken die je nodig hebt om low & slow te roken op jouw barbecue. Denk bijvoorbeeld aan de variëteit aan houtsoorten, het roken op verschillende types barbecues en originele tips die een extra toets aan je gerecht kunnen geven. Na deze workshop kom je terug boordevol inspiratie, heerlijke recepten en de kennis om zelf aan de slag te gaan.
Omdat we het gebruik van lokale en seizoensgebonden producten willen aanmoedigen, werken we met seizoensgroenten. Zo krijg je elk seizoen een verrassende variatie op je bord!
Op het menu:
Hapje: Op ceder gerookte kaasplank met verse bessen en amandel
Voorgerecht: Gerookte zalm met Gin marinade, bacon candy en Smoke House seizoensgroenten:
•Lente: gegrilde asperges met peterselieolie
•Zomer: gerookte tomaten met chili en knoflookolie
•Herfst: gerookte champignons met knoflook en dragonboter
•Winter: gerookte pompoen met smokey-spiced boter
Snack: Ribeye steak met chili en koriander-limoenboter
Hoofdgerecht: Bold & Smokey Beef Ribs met gebrande prei met roze peperboter en gevulde aardappels in de schil
Nagerecht: Met koffie gerookte sinaasappel brownies
Extra: BBQ saus en rub
De Grill Academy workshop kan tot 14 dagen voor aanvang van de workshop worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn.
Tijdens de Smoke House workshop staat het volgende op de planning:
- Barbecueën met de nieuwste Weber barbecue: SmokeFire
- Leer werken met de Weber Connect Smart Grilling Hub
- Alle nodige informatie over de techniek ‘roken’
- Barbecueën met de Smokey Mountain Cooker, de Master-Touch Premium en de Summit Charcoal Grill
- Verschillende grilltechnieken
- Uitleg over diverse rookhoutsoorten en pellet
- Tips en tricks over het roken van gerechten
Meer
tijd
(Donderdag) 17:00 - 21:00
Prijs
€ 114,99
Zat15Apr14:00Zat18:00Grill Academy: Basic14:00 - 18:00 Prijs€ 99,99

Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u
Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u de verschillende grillmethoden leren of heeft u de fijne kneepjes van het barbecueën al onder de knie, maar wilt u iets nieuws leren?
Dan is de basisworkshop een uitstekende barbecueworkshop voor u!
Tijdens de 4 uur durende BBQ workshop leren onze gecertificeerde Weber Grill Masters u alles over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues. Bent u ook benieuwd of het verschil te proeven is tussen de verschillende type barbecues? We gaan de blinde smaaktest doen! Dit houdt in dat hetzelfde soort vlees wordt bereid op de houtskool-, gas-, en elektrische barbecue. Daarna mag u raden welk stukje vlees van welke barbecue afkomt!
Tevens gaan we u tijdens de BBQ workshop meer vertellen over het aansteken van barbecues en de directe en indirecte grillmethode. Daarnaast maken we gebruik van meerdere Weber barbecueaccessoires en gaan we het hebben over de schoonmaak en onderhoud van de barbecues.
Ondertussen gaan we een heerlijk voor-, tussen-, hoofd-, en nagerecht bereiden op de barbecue. Hierbij worden de directe- en indirecte grillmethode toegepast en gaan we barbecueën met gesloten deksel. Bij de bereiding van de gerechten wordt er gebruik gemaakt van verschillende Weber Gourmet Barbecue System (GBS) accessoires, zodat u alle mogelijkheden met de barbecue leert.
Veel zelf doen tijdens deze barbecueworkshop is ons uitgangspunt. Daarnaast gaan we natuurlijk lekker eten en plezier maken. Dit zijn allemaal ingrediënten van elke Weber Grill Academy BBQ workshop.
De basisworkshop is bij uitstek geschikt voor de beginnende barbecueër, maar ook zeker de iets gevorderde barbecueër vindt hier voldoende barbecue inspiratie.
De Grill Academy workshop kan tot 14 dagen voor aanvang van de workshop worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn.
Tijdens de Basic workshop gaan we het volgende doen:
- Het grillen van een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht
- Blinde smaaktest op verschillende type barbecues; houtskool-, gas-, en elektrische barbecue
- Informatie over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues zoals aansteken van de barbecue, verschillende grillmethodes, barbecueaccessoires, schoonmaak en onderhoud van de barbecue
- Toepassen van de directe en indirecte grillmethode
- Toepassen van het Weber Gourmet Barbecue System (GBS); gebruik van verschillende Weber barbecueaccessoires
- Barbecueën met gesloten deksel en temperatuurbeheersing van de barbecue
- Tips en tricks voor het grillen op een Weber barbecue
Meer
tijd
(Zaterdag) 14:00 - 18:00
Prijs
€ 99,99
Don20Apr17:00Don21:00Grill Academy: Basic17:00 - 21:00 Prijs€ 99,99

Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u
Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u de verschillende grillmethoden leren of heeft u de fijne kneepjes van het barbecueën al onder de knie, maar wilt u iets nieuws leren?
Dan is de basisworkshop een uitstekende barbecueworkshop voor u!
Tijdens de 4 uur durende BBQ workshop leren onze gecertificeerde Weber Grill Masters u alles over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues. Bent u ook benieuwd of het verschil te proeven is tussen de verschillende type barbecues? We gaan de blinde smaaktest doen! Dit houdt in dat hetzelfde soort vlees wordt bereid op de houtskool-, gas-, en elektrische barbecue. Daarna mag u raden welk stukje vlees van welke barbecue afkomt!
Tevens gaan we u tijdens de BBQ workshop meer vertellen over het aansteken van barbecues en de directe en indirecte grillmethode. Daarnaast maken we gebruik van meerdere Weber barbecueaccessoires en gaan we het hebben over de schoonmaak en onderhoud van de barbecues.
Ondertussen gaan we een heerlijk voor-, tussen-, hoofd-, en nagerecht bereiden op de barbecue. Hierbij worden de directe- en indirecte grillmethode toegepast en gaan we barbecueën met gesloten deksel. Bij de bereiding van de gerechten wordt er gebruik gemaakt van verschillende Weber Gourmet Barbecue System (GBS) accessoires, zodat u alle mogelijkheden met de barbecue leert.
Veel zelf doen tijdens deze barbecueworkshop is ons uitgangspunt. Daarnaast gaan we natuurlijk lekker eten en plezier maken. Dit zijn allemaal ingrediënten van elke Weber Grill Academy BBQ workshop.
De basisworkshop is bij uitstek geschikt voor de beginnende barbecueër, maar ook zeker de iets gevorderde barbecueër vindt hier voldoende barbecue inspiratie.
De Grill Academy workshop kan tot 14 dagen voor aanvang van de workshop worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn.
Tijdens de Basic workshop gaan we het volgende doen:
- Het grillen van een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht
- Blinde smaaktest op verschillende type barbecues; houtskool-, gas-, en elektrische barbecue
- Informatie over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues zoals aansteken van de barbecue, verschillende grillmethodes, barbecueaccessoires, schoonmaak en onderhoud van de barbecue
- Toepassen van de directe en indirecte grillmethode
- Toepassen van het Weber Gourmet Barbecue System (GBS); gebruik van verschillende Weber barbecueaccessoires
- Barbecueën met gesloten deksel en temperatuurbeheersing van de barbecue
- Tips en tricks voor het grillen op een Weber barbecue
Meer
tijd
(Donderdag) 17:00 - 21:00
Prijs
€ 99,99
Vrij21Apr17:00Vrij21:00Grill Academy: Art Of Charcoal Grilling17:00 - 21:00 Prijs€ 114,99

Workshops details
Dompel uzelf onder in de authentieke barbecuesfeer van vertrouwd geknetter en de geruststellende, nostalgische geur van een houtskoolbarbecue. Deze workshop is bij uitstek geschikt voor de houtskoolliefhebber. De houtskoolbarbecue zorgt
Workshops details
Dompel uzelf onder in de authentieke barbecuesfeer van vertrouwd geknetter en de geruststellende, nostalgische geur van een houtskoolbarbecue. Deze workshop is bij uitstek geschikt voor de houtskoolliefhebber. De houtskoolbarbecue zorgt voor de ultieme barbecuebeleving en dat is waar veel mensen naar op zoek zijn!
Samen gaan we een vijfgangenmenu bereiden op de houtskoolbarbecues. De rookhout geeft een bijzondere smaak aan uw gerechten. Regel de warmte, concentreer u op de bereiding en beloon uzelf en na de barbecueworkshop ook uw gasten, met verbazingwekkend goed eten. Tevens wordt er gebruik gemaakt van de vleeshouder. Het twee-in-één ontwerp van de vleeshouder is geschikt voor meerdere soorten vlees, zodat u meer ruimte krijgt op het grillrooster. Het kan ook worden gebruikt als een stevige korf voor sappige braadstukken. De verrukkelijke smaak van deze braadstukken krijgt u alleen door de rook onder het deksel van de barbecue.
Uniek aan deze workshop is dat er op de Summit Charcoal barbecue wordt gewerkt. Onze Grill Masters leren u alles over het aansteken van de Summit Charcoal Barbecue en andere houtskoolbarbecues.
Tijdens de Art of Charcoal Grilling workshop gaan we het volgende doen:
- Aansteken van de Summit Charcoal barbecue en andere houtskoolbarbecues
- Temperatuurbeheersing van houtskoolbarbecues
- De Weber wijze van grillen met gebruik van verschillende grillmethodes: directe en indirecte grillmethode
- Inleiding op het roken
- Gebruik van de Weber Kettle
- Gebruik van de Weber Smokey Mountain Cooker rookoven
- Gebruik van de Weber Summit Charcoal barbecue
- Gebruik van de vleeshouder
- Gebruik van het braadspit en het toepassen van het Weber Gourmet Barbecue System (GBS); gebruik van verschillende Weber barbecueaccessoires
- Meer informatie over de Summit Kamado barbecue
Meer
tijd
(Vrijdag) 17:00 - 21:00
Prijs
€ 114,99
Gerelateerde workshops
Zat22Apr14:00Zat18:00Grill Academy: Vis Special14:00 - 18:00 Prijs€ 114,99

Workshops details
Op de Weber Grill Academy leren we je hoe je vis het gemakkelijkst en het beste kunt grillen. Ervaar het plezier van barbecueën op een houtskool, gas of elektrische
Workshops details
Op de Weber Grill Academy leren we je hoe je vis het gemakkelijkst en het beste kunt grillen. Ervaar het plezier van barbecueën op een houtskool, gas of elektrische barbecue naast een echte grillmaster. We laten je zien hoe je elke soort vis het beste kan bereiden om hun unieke smaak naar voren te brengen en hoe je de heerlijke smaak van de zee in verschillende gerechten kan verwerken. Hierbij gebruiken we verschillende technieken, zoals low & slow, directe en indirecte grillmethodes en gebruiken we verschillende Weber barbecueaccessoires.
Leer alle basisprincipes voor het barbecueën van vis op één middag of avond en ga naar huis met boordevol barbecue-inspiratie om uw vrienden en familie mee te verbazen!
- Grillen op directe en indirecte manier
- Gebruik maken van het Verticaal Systeemrek om op verschillende niveaus te barbecueën
- U ontvangt barbecuetips voor gevorderden
Meer
tijd
(Zaterdag) 14:00 - 18:00
Prijs
€ 114,99
Vrij28Apr17:00Vrij21:00Grill Academy: American Style17:00 - 21:00 Prijs€ 114,99

Workshops details
We gaan tijdens de American Style BBQ workshop terug naar de roots van Weber en de roots van het barbecueën: Amerika. In de 17e eeuw werd barbecueën overgenomen van de
Workshops details
We gaan tijdens de American Style BBQ workshop terug naar de roots van Weber en de roots van het barbecueën: Amerika.
In de 17e eeuw werd barbecueën overgenomen van de indianen in Amerika. In de jaren 1900 opende het eerste Amerikaanse barbecuerestaurant in Kansas City haar deuren. Sindsdien verspreidde de Amerikaanse barbecuecultuur zich over de rest van de wereld. American Style BBQ wordt in veel landen beschouwd als ‘de echte manier’ van barbecueën. Klassiekers zijn hotdogs en hamburgers, maar in deze barbecue workshop leren wij u graag andere Amerikaanse gerechten grillen – gemakkelijk om klaar te maken, maar uiteraard geschikt voor speciale gelegenheden.
Onze roots liggen in Chicago, daarom starten we deze workshop met een traditioneel gerecht uit die regio: Chicago style deep pan pizza. Vervolgens maken we gerechten die hun oorsprong hebben in verschillende staten van de Verenigde Staten. We bieden deze Weber Grill Academy workshop graag aan om u kennis te laten maken met onze eigen oorsprong.
Welcome back to the roots of American Style BBQ!
Have fun & grill on!
De Grill Academy workshop kan worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn tot 14 dagen voor aanvang van de workshop.
Tijdens de American Style BBQ workshop laten we het volgende aan onze gasten zien:
- Focus op authentieke Amerikaanse BBQ-klassiekers
- Langzame grilltechnieken op de Smokey Mountain Cooker
- Temperatuurbeheersing van verschillende barbecues
- De Weber-wijze van de grill en grillmethodes
- Gebruik van meerdere GBS accessoires, zoals Deluxe Grillpan, gevogeltestomer, Fine Mesh rotisserie basket, bakplaat, Sear Grate en Dutch Oven
- Barbecuesauzen en all purpose rub bereiden
Meer
tijd
(Vrijdag) 17:00 - 21:00
Prijs
€ 114,99
Mei
Vrij05Mei17:00Vrij21:00Grill Academy: American Style17:00 - 21:00 Prijs€ 114,99

Workshops details
We gaan tijdens de American Style BBQ workshop terug naar de roots van Weber en de roots van het barbecueën: Amerika. In de 17e eeuw werd barbecueën overgenomen van de
Workshops details
We gaan tijdens de American Style BBQ workshop terug naar de roots van Weber en de roots van het barbecueën: Amerika.
In de 17e eeuw werd barbecueën overgenomen van de indianen in Amerika. In de jaren 1900 opende het eerste Amerikaanse barbecuerestaurant in Kansas City haar deuren. Sindsdien verspreidde de Amerikaanse barbecuecultuur zich over de rest van de wereld. American Style BBQ wordt in veel landen beschouwd als ‘de echte manier’ van barbecueën. Klassiekers zijn hotdogs en hamburgers, maar in deze barbecue workshop leren wij u graag andere Amerikaanse gerechten grillen – gemakkelijk om klaar te maken, maar uiteraard geschikt voor speciale gelegenheden.
Onze roots liggen in Chicago, daarom starten we deze workshop met een traditioneel gerecht uit die regio: Chicago style deep pan pizza. Vervolgens maken we gerechten die hun oorsprong hebben in verschillende staten van de Verenigde Staten. We bieden deze Weber Grill Academy workshop graag aan om u kennis te laten maken met onze eigen oorsprong.
Welcome back to the roots of American Style BBQ!
Have fun & grill on!
De Grill Academy workshop kan worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn tot 14 dagen voor aanvang van de workshop.
Tijdens de American Style BBQ workshop laten we het volgende aan onze gasten zien:
- Focus op authentieke Amerikaanse BBQ-klassiekers
- Langzame grilltechnieken op de Smokey Mountain Cooker
- Temperatuurbeheersing van verschillende barbecues
- De Weber-wijze van de grill en grillmethodes
- Gebruik van meerdere GBS accessoires, zoals Deluxe Grillpan, gevogeltestomer, Fine Mesh rotisserie basket, bakplaat, Sear Grate en Dutch Oven
- Barbecuesauzen en all purpose rub bereiden
Meer
tijd
(Vrijdag) 17:00 - 21:00
Prijs
€ 114,99
Don11Mei17:00Don21:00Grill Academy: Basic17:00 - 21:00 Prijs€ 99,99

Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u
Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u de verschillende grillmethoden leren of heeft u de fijne kneepjes van het barbecueën al onder de knie, maar wilt u iets nieuws leren?
Dan is de basisworkshop een uitstekende barbecueworkshop voor u!
Tijdens de 4 uur durende BBQ workshop leren onze gecertificeerde Weber Grill Masters u alles over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues. Bent u ook benieuwd of het verschil te proeven is tussen de verschillende type barbecues? We gaan de blinde smaaktest doen! Dit houdt in dat hetzelfde soort vlees wordt bereid op de houtskool-, gas-, en elektrische barbecue. Daarna mag u raden welk stukje vlees van welke barbecue afkomt!
Tevens gaan we u tijdens de BBQ workshop meer vertellen over het aansteken van barbecues en de directe en indirecte grillmethode. Daarnaast maken we gebruik van meerdere Weber barbecueaccessoires en gaan we het hebben over de schoonmaak en onderhoud van de barbecues.
Ondertussen gaan we een heerlijk voor-, tussen-, hoofd-, en nagerecht bereiden op de barbecue. Hierbij worden de directe- en indirecte grillmethode toegepast en gaan we barbecueën met gesloten deksel. Bij de bereiding van de gerechten wordt er gebruik gemaakt van verschillende Weber Gourmet Barbecue System (GBS) accessoires, zodat u alle mogelijkheden met de barbecue leert.
Veel zelf doen tijdens deze barbecueworkshop is ons uitgangspunt. Daarnaast gaan we natuurlijk lekker eten en plezier maken. Dit zijn allemaal ingrediënten van elke Weber Grill Academy BBQ workshop.
De basisworkshop is bij uitstek geschikt voor de beginnende barbecueër, maar ook zeker de iets gevorderde barbecueër vindt hier voldoende barbecue inspiratie.
De Grill Academy workshop kan tot 14 dagen voor aanvang van de workshop worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn.
Tijdens de Basic workshop gaan we het volgende doen:
- Het grillen van een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht
- Blinde smaaktest op verschillende type barbecues; houtskool-, gas-, en elektrische barbecue
- Informatie over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues zoals aansteken van de barbecue, verschillende grillmethodes, barbecueaccessoires, schoonmaak en onderhoud van de barbecue
- Toepassen van de directe en indirecte grillmethode
- Toepassen van het Weber Gourmet Barbecue System (GBS); gebruik van verschillende Weber barbecueaccessoires
- Barbecueën met gesloten deksel en temperatuurbeheersing van de barbecue
- Tips en tricks voor het grillen op een Weber barbecue
Meer
tijd
(Donderdag) 17:00 - 21:00
Prijs
€ 99,99
Vrij12Mei17:00Vrij21:00Grill Academy: SmokeHouse17:00 - 21:00 Prijs€ 114,99

Workshops details
Zie jij de bomen door het bos niet meer bij het horen van ingewikkelde BBQ-termen rond smoking? Of wil je jouw vrienden en familie imponeren met smaken die ze
Workshops details
Zie jij de bomen door het bos niet meer bij het horen van ingewikkelde BBQ-termen rond smoking? Of wil je jouw vrienden en familie imponeren met smaken die ze nooit eerder geproefd hebben?
Schrijf je dan nu in voor de Weber Smoke House workshop! Leer een menu te bereiden dat van A tot Z met smokey flavours geladen is: van gerookte smeuïge kaas tot beef ribs die van het bot vallen, tot BBQ sauzen en rubs tot gerookte brownies in een sinaasappel. We leren je alle basics en technieken die je nodig hebt om low & slow te roken op jouw barbecue. Denk bijvoorbeeld aan de variëteit aan houtsoorten, het roken op verschillende types barbecues en originele tips die een extra toets aan je gerecht kunnen geven. Na deze workshop kom je terug boordevol inspiratie, heerlijke recepten en de kennis om zelf aan de slag te gaan.
Omdat we het gebruik van lokale en seizoensgebonden producten willen aanmoedigen, werken we met seizoensgroenten. Zo krijg je elk seizoen een verrassende variatie op je bord!
Op het menu:
Hapje: Op ceder gerookte kaasplank met verse bessen en amandel
Voorgerecht: Gerookte zalm met Gin marinade, bacon candy en Smoke House seizoensgroenten:
•Lente: gegrilde asperges met peterselieolie
•Zomer: gerookte tomaten met chili en knoflookolie
•Herfst: gerookte champignons met knoflook en dragonboter
•Winter: gerookte pompoen met smokey-spiced boter
Snack: Ribeye steak met chili en koriander-limoenboter
Hoofdgerecht: Bold & Smokey Beef Ribs met gebrande prei met roze peperboter en gevulde aardappels in de schil
Nagerecht: Met koffie gerookte sinaasappel brownies
Extra: BBQ saus en rub
De Grill Academy workshop kan tot 14 dagen voor aanvang van de workshop worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn.
Tijdens de Smoke House workshop staat het volgende op de planning:
- Barbecueën met de nieuwste Weber barbecue: SmokeFire
- Leer werken met de Weber Connect Smart Grilling Hub
- Alle nodige informatie over de techniek ‘roken’
- Barbecueën met de Smokey Mountain Cooker, de Master-Touch Premium en de Summit Charcoal Grill
- Verschillende grilltechnieken
- Uitleg over diverse rookhoutsoorten en pellet
- Tips en tricks over het roken van gerechten
Meer
tijd
(Vrijdag) 17:00 - 21:00
Prijs
€ 114,99
Zat13Mei14:00Zat18:00Grill Academy: Basic14:00 - 18:00 Prijs€ 99,99

Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u
Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u de verschillende grillmethoden leren of heeft u de fijne kneepjes van het barbecueën al onder de knie, maar wilt u iets nieuws leren?
Dan is de basisworkshop een uitstekende barbecueworkshop voor u!
Tijdens de 4 uur durende BBQ workshop leren onze gecertificeerde Weber Grill Masters u alles over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues. Bent u ook benieuwd of het verschil te proeven is tussen de verschillende type barbecues? We gaan de blinde smaaktest doen! Dit houdt in dat hetzelfde soort vlees wordt bereid op de houtskool-, gas-, en elektrische barbecue. Daarna mag u raden welk stukje vlees van welke barbecue afkomt!
Tevens gaan we u tijdens de BBQ workshop meer vertellen over het aansteken van barbecues en de directe en indirecte grillmethode. Daarnaast maken we gebruik van meerdere Weber barbecueaccessoires en gaan we het hebben over de schoonmaak en onderhoud van de barbecues.
Ondertussen gaan we een heerlijk voor-, tussen-, hoofd-, en nagerecht bereiden op de barbecue. Hierbij worden de directe- en indirecte grillmethode toegepast en gaan we barbecueën met gesloten deksel. Bij de bereiding van de gerechten wordt er gebruik gemaakt van verschillende Weber Gourmet Barbecue System (GBS) accessoires, zodat u alle mogelijkheden met de barbecue leert.
Veel zelf doen tijdens deze barbecueworkshop is ons uitgangspunt. Daarnaast gaan we natuurlijk lekker eten en plezier maken. Dit zijn allemaal ingrediënten van elke Weber Grill Academy BBQ workshop.
De basisworkshop is bij uitstek geschikt voor de beginnende barbecueër, maar ook zeker de iets gevorderde barbecueër vindt hier voldoende barbecue inspiratie.
De Grill Academy workshop kan tot 14 dagen voor aanvang van de workshop worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn.
Tijdens de Basic workshop gaan we het volgende doen:
- Het grillen van een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht
- Blinde smaaktest op verschillende type barbecues; houtskool-, gas-, en elektrische barbecue
- Informatie over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues zoals aansteken van de barbecue, verschillende grillmethodes, barbecueaccessoires, schoonmaak en onderhoud van de barbecue
- Toepassen van de directe en indirecte grillmethode
- Toepassen van het Weber Gourmet Barbecue System (GBS); gebruik van verschillende Weber barbecueaccessoires
- Barbecueën met gesloten deksel en temperatuurbeheersing van de barbecue
- Tips en tricks voor het grillen op een Weber barbecue
Meer
tijd
(Zaterdag) 14:00 - 18:00
Prijs
€ 99,99
Don18Mei17:00Don21:00Grill Academy: Vegetarian17:00 - 21:00 Prijs€ 114,99

Workshops details
In deze barbecue workshop laten we u de mogelijkheden zien van vegetarisch en veganistisch grillen op de Weber manier. Of u nu een volledige maaltijd wilt maken of alleen
Workshops details
In deze barbecue workshop laten we u de mogelijkheden zien van vegetarisch en veganistisch grillen op de Weber manier. Of u nu een volledige maaltijd wilt maken of alleen een bijgerecht, er is meer mogelijk dan mensen vaak denken.
De meeste mensen denken bij barbecueën aan veel vlees op de barbecue maar met deze workshop leer je wat je allemaal voor heerlijke gerechten kunt klaarmaken die vegetarisch zijn. Leer meer over quinoa, chiazaad en de kenmerken van echt verse groenten en steel ook bij je eigen barbecuefeesten de show!
In één avond beleef je samen met een barbecuemeester het unieke plezier van barbecueën op een houtskool-, gas-, elektrische of pelletbarbecue en leer je alle basisprincipes van het barbecueën.
Inbegrepen zijn alle maaltijden, een certificaat, het receptenboekje en het barbecueschort.
De gezonde bereiding van voedsel op de barbecue
Verschillende manieren van grillen en grillen met gesloten deksel
Stressvrij grillen en belangrijke tips en trucs over grillen
- de mogelijkheden van vegetarisch barbequën
- leer meer over verse groenten, quinoa en chiazaad
- leer alle basisprincipes van het koken
Meer
tijd
(Donderdag) 17:00 - 21:00
Prijs
€ 114,99
Vrij19Mei17:00Vrij21:00Grill Academy: American Style17:00 - 21:00 Prijs€ 114,99

Workshops details
We gaan tijdens de American Style BBQ workshop terug naar de roots van Weber en de roots van het barbecueën: Amerika. In de 17e eeuw werd barbecueën overgenomen van de
Workshops details
We gaan tijdens de American Style BBQ workshop terug naar de roots van Weber en de roots van het barbecueën: Amerika.
In de 17e eeuw werd barbecueën overgenomen van de indianen in Amerika. In de jaren 1900 opende het eerste Amerikaanse barbecuerestaurant in Kansas City haar deuren. Sindsdien verspreidde de Amerikaanse barbecuecultuur zich over de rest van de wereld. American Style BBQ wordt in veel landen beschouwd als ‘de echte manier’ van barbecueën. Klassiekers zijn hotdogs en hamburgers, maar in deze barbecue workshop leren wij u graag andere Amerikaanse gerechten grillen – gemakkelijk om klaar te maken, maar uiteraard geschikt voor speciale gelegenheden.
Onze roots liggen in Chicago, daarom starten we deze workshop met een traditioneel gerecht uit die regio: Chicago style deep pan pizza. Vervolgens maken we gerechten die hun oorsprong hebben in verschillende staten van de Verenigde Staten. We bieden deze Weber Grill Academy workshop graag aan om u kennis te laten maken met onze eigen oorsprong.
Welcome back to the roots of American Style BBQ!
Have fun & grill on!
De Grill Academy workshop kan worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn tot 14 dagen voor aanvang van de workshop.
Tijdens de American Style BBQ workshop laten we het volgende aan onze gasten zien:
- Focus op authentieke Amerikaanse BBQ-klassiekers
- Langzame grilltechnieken op de Smokey Mountain Cooker
- Temperatuurbeheersing van verschillende barbecues
- De Weber-wijze van de grill en grillmethodes
- Gebruik van meerdere GBS accessoires, zoals Deluxe Grillpan, gevogeltestomer, Fine Mesh rotisserie basket, bakplaat, Sear Grate en Dutch Oven
- Barbecuesauzen en all purpose rub bereiden
Meer
tijd
(Vrijdag) 17:00 - 21:00
Prijs
€ 114,99
Zat20Mei14:00Zat18:00Grill Academy: Gasbarbecue workshop14:00 - 18:00 Prijs€ 114,99

Workshops details
De precisie van barbecueën. Samen om en rond de barbecue worden mooie herinneringen gemaakt, dit is de ultieme Weber beleving waar nog lang over wordt nagepraat. Komen er onverwachts vrienden langs
Workshops details
De precisie van barbecueën.
Samen om en rond de barbecue worden mooie herinneringen gemaakt, dit is de ultieme Weber beleving waar nog lang over wordt nagepraat. Komen er onverwachts vrienden langs of heeft u een drukke werkdag gehad? Met één druk op de knop is uw gasbarbecue binnen enkele minuten klaar voor gebruik.
Tijdens deze BBQ workshop leren onze Weber gecertificeerde Grill Masters u een verrassend heerlijke maaltijd te bereiden op de gasbarbecue, hoe u de temperatuur van een gasbarbecue kan beheersen en vertellen we u meer over de mogelijkheden met de gasbarbecue. Wokken, koken, bakken, direct en indirect grillen, een gasbarbecue biedt veel mogelijkheden om een maaltijd te bereiden.
We gaan aan de slag op onze Genesis II modellen, Spirit modellen en Q-series!
We beginnen met het bereiden van paddenstoelen met gerookte Spaanse botersaus. Verder maken we samen onder andere paella met saffraan, witte vis en garnalen, gaan we gerechten maken met varkensvlees, kippenborst en kalfsvlees en eindigen we met een door u zelf gemaakte appel chimney-cake met vanille ijs.
Tijdens de gasbarbecueworkshop gaan we het volgende doen:
- Het grillen van een aperitief, voorgerecht, snack, hoofgerecht, dessert en fingerfood
- Informatie over de gasbarbecue, zoals temperatuurbeheersing en de verschillende grillmogelijkheden
- Toepassen van directe en indirecte grillmethode
- Toepassen van het Weber Gourmet Barbecue System (GBS); gebruik van verschillende Weber barbecue-accessoires
- Tips en tricks voor het grillen op een Weber gasbarbecue
Meer
tijd
(Zaterdag) 14:00 - 18:00
Prijs
€ 114,99
Don25Mei17:00Don21:00Grill Academy: Basic17:00 - 21:00 Prijs€ 99,99

Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u
Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u de verschillende grillmethoden leren of heeft u de fijne kneepjes van het barbecueën al onder de knie, maar wilt u iets nieuws leren?
Dan is de basisworkshop een uitstekende barbecueworkshop voor u!
Tijdens de 4 uur durende BBQ workshop leren onze gecertificeerde Weber Grill Masters u alles over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues. Bent u ook benieuwd of het verschil te proeven is tussen de verschillende type barbecues? We gaan de blinde smaaktest doen! Dit houdt in dat hetzelfde soort vlees wordt bereid op de houtskool-, gas-, en elektrische barbecue. Daarna mag u raden welk stukje vlees van welke barbecue afkomt!
Tevens gaan we u tijdens de BBQ workshop meer vertellen over het aansteken van barbecues en de directe en indirecte grillmethode. Daarnaast maken we gebruik van meerdere Weber barbecueaccessoires en gaan we het hebben over de schoonmaak en onderhoud van de barbecues.
Ondertussen gaan we een heerlijk voor-, tussen-, hoofd-, en nagerecht bereiden op de barbecue. Hierbij worden de directe- en indirecte grillmethode toegepast en gaan we barbecueën met gesloten deksel. Bij de bereiding van de gerechten wordt er gebruik gemaakt van verschillende Weber Gourmet Barbecue System (GBS) accessoires, zodat u alle mogelijkheden met de barbecue leert.
Veel zelf doen tijdens deze barbecueworkshop is ons uitgangspunt. Daarnaast gaan we natuurlijk lekker eten en plezier maken. Dit zijn allemaal ingrediënten van elke Weber Grill Academy BBQ workshop.
De basisworkshop is bij uitstek geschikt voor de beginnende barbecueër, maar ook zeker de iets gevorderde barbecueër vindt hier voldoende barbecue inspiratie.
De Grill Academy workshop kan tot 14 dagen voor aanvang van de workshop worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn.
Tijdens de Basic workshop gaan we het volgende doen:
- Het grillen van een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht
- Blinde smaaktest op verschillende type barbecues; houtskool-, gas-, en elektrische barbecue
- Informatie over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues zoals aansteken van de barbecue, verschillende grillmethodes, barbecueaccessoires, schoonmaak en onderhoud van de barbecue
- Toepassen van de directe en indirecte grillmethode
- Toepassen van het Weber Gourmet Barbecue System (GBS); gebruik van verschillende Weber barbecueaccessoires
- Barbecueën met gesloten deksel en temperatuurbeheersing van de barbecue
- Tips en tricks voor het grillen op een Weber barbecue
Meer
tijd
(Donderdag) 17:00 - 21:00
Prijs
€ 99,99
Juni
Vrij02Jun17:00Vrij21:00Grill Academy: Basic17:00 - 21:00 Prijs€ 99,99

Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u
Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u de verschillende grillmethoden leren of heeft u de fijne kneepjes van het barbecueën al onder de knie, maar wilt u iets nieuws leren?
Dan is de basisworkshop een uitstekende barbecueworkshop voor u!
Tijdens de 4 uur durende BBQ workshop leren onze gecertificeerde Weber Grill Masters u alles over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues. Bent u ook benieuwd of het verschil te proeven is tussen de verschillende type barbecues? We gaan de blinde smaaktest doen! Dit houdt in dat hetzelfde soort vlees wordt bereid op de houtskool-, gas-, en elektrische barbecue. Daarna mag u raden welk stukje vlees van welke barbecue afkomt!
Tevens gaan we u tijdens de BBQ workshop meer vertellen over het aansteken van barbecues en de directe en indirecte grillmethode. Daarnaast maken we gebruik van meerdere Weber barbecueaccessoires en gaan we het hebben over de schoonmaak en onderhoud van de barbecues.
Ondertussen gaan we een heerlijk voor-, tussen-, hoofd-, en nagerecht bereiden op de barbecue. Hierbij worden de directe- en indirecte grillmethode toegepast en gaan we barbecueën met gesloten deksel. Bij de bereiding van de gerechten wordt er gebruik gemaakt van verschillende Weber Gourmet Barbecue System (GBS) accessoires, zodat u alle mogelijkheden met de barbecue leert.
Veel zelf doen tijdens deze barbecueworkshop is ons uitgangspunt. Daarnaast gaan we natuurlijk lekker eten en plezier maken. Dit zijn allemaal ingrediënten van elke Weber Grill Academy BBQ workshop.
De basisworkshop is bij uitstek geschikt voor de beginnende barbecueër, maar ook zeker de iets gevorderde barbecueër vindt hier voldoende barbecue inspiratie.
De Grill Academy workshop kan tot 14 dagen voor aanvang van de workshop worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn.
Tijdens de Basic workshop gaan we het volgende doen:
- Het grillen van een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht
- Blinde smaaktest op verschillende type barbecues; houtskool-, gas-, en elektrische barbecue
- Informatie over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues zoals aansteken van de barbecue, verschillende grillmethodes, barbecueaccessoires, schoonmaak en onderhoud van de barbecue
- Toepassen van de directe en indirecte grillmethode
- Toepassen van het Weber Gourmet Barbecue System (GBS); gebruik van verschillende Weber barbecueaccessoires
- Barbecueën met gesloten deksel en temperatuurbeheersing van de barbecue
- Tips en tricks voor het grillen op een Weber barbecue
Meer
tijd
(Vrijdag) 17:00 - 21:00
Prijs
€ 99,99
Zat03Jun14:00Zat18:00Grill Academy: Art Of Charcoal Grilling14:00 - 18:00 Prijs€ 114,99

Workshops details
Dompel uzelf onder in de authentieke barbecuesfeer van vertrouwd geknetter en de geruststellende, nostalgische geur van een houtskoolbarbecue. Deze workshop is bij uitstek geschikt voor de houtskoolliefhebber. De houtskoolbarbecue zorgt
Workshops details
Dompel uzelf onder in de authentieke barbecuesfeer van vertrouwd geknetter en de geruststellende, nostalgische geur van een houtskoolbarbecue. Deze workshop is bij uitstek geschikt voor de houtskoolliefhebber. De houtskoolbarbecue zorgt voor de ultieme barbecuebeleving en dat is waar veel mensen naar op zoek zijn!
Samen gaan we een vijfgangenmenu bereiden op de houtskoolbarbecues. De rookhout geeft een bijzondere smaak aan uw gerechten. Regel de warmte, concentreer u op de bereiding en beloon uzelf en na de barbecueworkshop ook uw gasten, met verbazingwekkend goed eten. Tevens wordt er gebruik gemaakt van de vleeshouder. Het twee-in-één ontwerp van de vleeshouder is geschikt voor meerdere soorten vlees, zodat u meer ruimte krijgt op het grillrooster. Het kan ook worden gebruikt als een stevige korf voor sappige braadstukken. De verrukkelijke smaak van deze braadstukken krijgt u alleen door de rook onder het deksel van de barbecue.
Uniek aan deze workshop is dat er op de Summit Charcoal barbecue wordt gewerkt. Onze Grill Masters leren u alles over het aansteken van de Summit Charcoal Barbecue en andere houtskoolbarbecues.
Tijdens de Art of Charcoal Grilling workshop gaan we het volgende doen:
- Aansteken van de Summit Charcoal barbecue en andere houtskoolbarbecues
- Temperatuurbeheersing van houtskoolbarbecues
- De Weber wijze van grillen met gebruik van verschillende grillmethodes: directe en indirecte grillmethode
- Inleiding op het roken
- Gebruik van de Weber Kettle
- Gebruik van de Weber Smokey Mountain Cooker rookoven
- Gebruik van de Weber Summit Charcoal barbecue
- Gebruik van de vleeshouder
- Gebruik van het braadspit en het toepassen van het Weber Gourmet Barbecue System (GBS); gebruik van verschillende Weber barbecueaccessoires
- Meer informatie over de Summit Kamado barbecue
Meer
tijd
(Zaterdag) 14:00 - 18:00
Prijs
€ 114,99
Gerelateerde workshops
Vrij09Jun17:00Vrij21:00Grill Academy: American Style17:00 - 21:00 Prijs€ 114,99

Workshops details
We gaan tijdens de American Style BBQ workshop terug naar de roots van Weber en de roots van het barbecueën: Amerika. In de 17e eeuw werd barbecueën overgenomen van de
Workshops details
We gaan tijdens de American Style BBQ workshop terug naar de roots van Weber en de roots van het barbecueën: Amerika.
In de 17e eeuw werd barbecueën overgenomen van de indianen in Amerika. In de jaren 1900 opende het eerste Amerikaanse barbecuerestaurant in Kansas City haar deuren. Sindsdien verspreidde de Amerikaanse barbecuecultuur zich over de rest van de wereld. American Style BBQ wordt in veel landen beschouwd als ‘de echte manier’ van barbecueën. Klassiekers zijn hotdogs en hamburgers, maar in deze barbecue workshop leren wij u graag andere Amerikaanse gerechten grillen – gemakkelijk om klaar te maken, maar uiteraard geschikt voor speciale gelegenheden.
Onze roots liggen in Chicago, daarom starten we deze workshop met een traditioneel gerecht uit die regio: Chicago style deep pan pizza. Vervolgens maken we gerechten die hun oorsprong hebben in verschillende staten van de Verenigde Staten. We bieden deze Weber Grill Academy workshop graag aan om u kennis te laten maken met onze eigen oorsprong.
Welcome back to the roots of American Style BBQ!
Have fun & grill on!
De Grill Academy workshop kan worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn tot 14 dagen voor aanvang van de workshop.
Tijdens de American Style BBQ workshop laten we het volgende aan onze gasten zien:
- Focus op authentieke Amerikaanse BBQ-klassiekers
- Langzame grilltechnieken op de Smokey Mountain Cooker
- Temperatuurbeheersing van verschillende barbecues
- De Weber-wijze van de grill en grillmethodes
- Gebruik van meerdere GBS accessoires, zoals Deluxe Grillpan, gevogeltestomer, Fine Mesh rotisserie basket, bakplaat, Sear Grate en Dutch Oven
- Barbecuesauzen en all purpose rub bereiden
Meer
tijd
(Vrijdag) 17:00 - 21:00
Prijs
€ 114,99
Zat10Jun14:00Zat18:00Grill Academy: Art Of Charcoal Grilling14:00 - 18:00 Prijs€ 114,99

Workshops details
Dompel uzelf onder in de authentieke barbecuesfeer van vertrouwd geknetter en de geruststellende, nostalgische geur van een houtskoolbarbecue. Deze workshop is bij uitstek geschikt voor de houtskoolliefhebber. De houtskoolbarbecue zorgt
Workshops details
Dompel uzelf onder in de authentieke barbecuesfeer van vertrouwd geknetter en de geruststellende, nostalgische geur van een houtskoolbarbecue. Deze workshop is bij uitstek geschikt voor de houtskoolliefhebber. De houtskoolbarbecue zorgt voor de ultieme barbecuebeleving en dat is waar veel mensen naar op zoek zijn!
Samen gaan we een vijfgangenmenu bereiden op de houtskoolbarbecues. De rookhout geeft een bijzondere smaak aan uw gerechten. Regel de warmte, concentreer u op de bereiding en beloon uzelf en na de barbecueworkshop ook uw gasten, met verbazingwekkend goed eten. Tevens wordt er gebruik gemaakt van de vleeshouder. Het twee-in-één ontwerp van de vleeshouder is geschikt voor meerdere soorten vlees, zodat u meer ruimte krijgt op het grillrooster. Het kan ook worden gebruikt als een stevige korf voor sappige braadstukken. De verrukkelijke smaak van deze braadstukken krijgt u alleen door de rook onder het deksel van de barbecue.
Uniek aan deze workshop is dat er op de Summit Kamado barbecue wordt gewerkt. Onze Grill Masters leren u alles over het aansteken van de Summit Kamado Barbecue en andere houtskoolbarbecues.
Tijdens de Art of Charcoal Grilling workshop gaan we het volgende doen:
- Aansteken van de Summit Kamado barbecue en andere houtskoolbarbecues
- Temperatuurbeheersing van houtskoolbarbecues
- De Weber wijze van grillen met gebruik van verschillende grillmethodes: directe en indirecte grillmethode
- Inleiding op het roken
- Gebruik van de Weber Kettle
- Gebruik van de Weber Smokey Mountain Cooker rookoven
- Gebruik van de Weber Summit Kamado barbecue
- Gebruik van de vleeshouder
- Gebruik van het braadspit en het toepassen van het Weber Gourmet Barbecue System (GBS); gebruik van verschillende Weber barbecueaccessoires
- Meer informatie over de Summit Kamado barbecue
Meer
tijd
(Zaterdag) 14:00 - 18:00
Prijs
€ 114,99
Gerelateerde workshops
Vrij23Jun17:00Vrij21:00Grill Academy: SmokeHouse17:00 - 21:00 Prijs€ 114,99

Workshops details
Zie jij de bomen door het bos niet meer bij het horen van ingewikkelde BBQ-termen rond smoking? Of wil je jouw vrienden en familie imponeren met smaken die ze
Workshops details
Zie jij de bomen door het bos niet meer bij het horen van ingewikkelde BBQ-termen rond smoking? Of wil je jouw vrienden en familie imponeren met smaken die ze nooit eerder geproefd hebben?
Schrijf je dan nu in voor de Weber Smoke House workshop! Leer een menu te bereiden dat van A tot Z met smokey flavours geladen is: van gerookte smeuïge kaas tot beef ribs die van het bot vallen, tot BBQ sauzen en rubs tot gerookte brownies in een sinaasappel. We leren je alle basics en technieken die je nodig hebt om low & slow te roken op jouw barbecue. Denk bijvoorbeeld aan de variëteit aan houtsoorten, het roken op verschillende types barbecues en originele tips die een extra toets aan je gerecht kunnen geven. Na deze workshop kom je terug boordevol inspiratie, heerlijke recepten en de kennis om zelf aan de slag te gaan.
Omdat we het gebruik van lokale en seizoensgebonden producten willen aanmoedigen, werken we met seizoensgroenten. Zo krijg je elk seizoen een verrassende variatie op je bord!
Op het menu:
Hapje: Op ceder gerookte kaasplank met verse bessen en amandel
Voorgerecht: Gerookte zalm met Gin marinade, bacon candy en Smoke House seizoensgroenten:
•Lente: gegrilde asperges met peterselieolie
•Zomer: gerookte tomaten met chili en knoflookolie
•Herfst: gerookte champignons met knoflook en dragonboter
•Winter: gerookte pompoen met smokey-spiced boter
Snack: Ribeye steak met chili en koriander-limoenboter
Hoofdgerecht: Bold & Smokey Beef Ribs met gebrande prei met roze peperboter en gevulde aardappels in de schil
Nagerecht: Met koffie gerookte sinaasappel brownies
Extra: BBQ saus en rub
De Grill Academy workshop kan tot 14 dagen voor aanvang van de workshop worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn.
Tijdens de Smoke House workshop staat het volgende op de planning:
- Barbecueën met de nieuwste Weber barbecue: SmokeFire
- Leer werken met de Weber Connect Smart Grilling Hub
- Alle nodige informatie over de techniek ‘roken’
- Barbecueën met de Smokey Mountain Cooker, de Master-Touch Premium en de Summit Charcoal Grill
- Verschillende grilltechnieken
- Uitleg over diverse rookhoutsoorten en pellet
- Tips en tricks over het roken van gerechten
Meer
tijd
(Vrijdag) 17:00 - 21:00
Prijs
€ 114,99
Zat24Jun14:00Zat18:00Grill Academy: Basic14:00 - 18:00 Prijs€ 99,99

Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u
Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u de verschillende grillmethoden leren of heeft u de fijne kneepjes van het barbecueën al onder de knie, maar wilt u iets nieuws leren?
Dan is de basisworkshop een uitstekende barbecueworkshop voor u!
Tijdens de 4 uur durende BBQ workshop leren onze gecertificeerde Weber Grill Masters u alles over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues. Bent u ook benieuwd of het verschil te proeven is tussen de verschillende type barbecues? We gaan de blinde smaaktest doen! Dit houdt in dat hetzelfde soort vlees wordt bereid op de houtskool-, gas-, en elektrische barbecue. Daarna mag u raden welk stukje vlees van welke barbecue afkomt!
Tevens gaan we u tijdens de BBQ workshop meer vertellen over het aansteken van barbecues en de directe en indirecte grillmethode. Daarnaast maken we gebruik van meerdere Weber barbecueaccessoires en gaan we het hebben over de schoonmaak en onderhoud van de barbecues.
Ondertussen gaan we een heerlijk voor-, tussen-, hoofd-, en nagerecht bereiden op de barbecue. Hierbij worden de directe- en indirecte grillmethode toegepast en gaan we barbecueën met gesloten deksel. Bij de bereiding van de gerechten wordt er gebruik gemaakt van verschillende Weber Gourmet Barbecue System (GBS) accessoires, zodat u alle mogelijkheden met de barbecue leert.
Veel zelf doen tijdens deze barbecueworkshop is ons uitgangspunt. Daarnaast gaan we natuurlijk lekker eten en plezier maken. Dit zijn allemaal ingrediënten van elke Weber Grill Academy BBQ workshop.
De basisworkshop is bij uitstek geschikt voor de beginnende barbecueër, maar ook zeker de iets gevorderde barbecueër vindt hier voldoende barbecue inspiratie.
De Grill Academy workshop kan tot 14 dagen voor aanvang van de workshop worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn.
Tijdens de Basic workshop gaan we het volgende doen:
- Het grillen van een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht
- Blinde smaaktest op verschillende type barbecues; houtskool-, gas-, en elektrische barbecue
- Informatie over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues zoals aansteken van de barbecue, verschillende grillmethodes, barbecueaccessoires, schoonmaak en onderhoud van de barbecue
- Toepassen van de directe en indirecte grillmethode
- Toepassen van het Weber Gourmet Barbecue System (GBS); gebruik van verschillende Weber barbecueaccessoires
- Barbecueën met gesloten deksel en temperatuurbeheersing van de barbecue
- Tips en tricks voor het grillen op een Weber barbecue
Meer
tijd
(Zaterdag) 14:00 - 18:00
Prijs
€ 99,99
Juli
Zat01Jul14:00Zat18:00Grill Academy: American Style14:00 - 18:00 Prijs€ 114,99

Workshops details
We gaan tijdens de American Style BBQ workshop terug naar de roots van Weber en de roots van het barbecueën: Amerika. In de 17e eeuw werd barbecueën overgenomen van de
Workshops details
We gaan tijdens de American Style BBQ workshop terug naar de roots van Weber en de roots van het barbecueën: Amerika.
In de 17e eeuw werd barbecueën overgenomen van de indianen in Amerika. In de jaren 1900 opende het eerste Amerikaanse barbecuerestaurant in Kansas City haar deuren. Sindsdien verspreidde de Amerikaanse barbecuecultuur zich over de rest van de wereld. American Style BBQ wordt in veel landen beschouwd als ‘de echte manier’ van barbecueën. Klassiekers zijn hotdogs en hamburgers, maar in deze barbecue workshop leren wij u graag andere Amerikaanse gerechten grillen – gemakkelijk om klaar te maken, maar uiteraard geschikt voor speciale gelegenheden.
Onze roots liggen in Chicago, daarom starten we deze workshop met een traditioneel gerecht uit die regio: Chicago style deep pan pizza. Vervolgens maken we gerechten die hun oorsprong hebben in verschillende staten van de Verenigde Staten. We bieden deze Weber Grill Academy workshop graag aan om u kennis te laten maken met onze eigen oorsprong.
Welcome back to the roots of American Style BBQ!
Have fun & grill on!
De Grill Academy workshop kan worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn tot 14 dagen voor aanvang van de workshop.
Tijdens de American Style BBQ workshop laten we het volgende aan onze gasten zien:
- Focus op authentieke Amerikaanse BBQ-klassiekers
- Langzame grilltechnieken op de Smokey Mountain Cooker
- Temperatuurbeheersing van verschillende barbecues
- De Weber-wijze van de grill en grillmethodes
- Gebruik van meerdere GBS accessoires, zoals Deluxe Grillpan, gevogeltestomer, Fine Mesh rotisserie basket, bakplaat, Sear Grate en Dutch Oven
- Barbecuesauzen en all purpose rub bereiden
Meer
tijd
(Zaterdag) 14:00 - 18:00
Prijs
€ 114,99
Vrij07Jul17:00Vrij21:00Grill Academy: Gasbarbecue workshop17:00 - 21:00 Prijs€ 114,99

Workshops details
De precisie van barbecueën. Samen om en rond de barbecue worden mooie herinneringen gemaakt, dit is de ultieme Weber beleving waar nog lang over wordt nagepraat. Komen er onverwachts vrienden langs
Workshops details
De precisie van barbecueën.
Samen om en rond de barbecue worden mooie herinneringen gemaakt, dit is de ultieme Weber beleving waar nog lang over wordt nagepraat. Komen er onverwachts vrienden langs of heeft u een drukke werkdag gehad? Met één druk op de knop is uw gasbarbecue binnen enkele minuten klaar voor gebruik.
Tijdens deze BBQ workshop leren onze Weber gecertificeerde Grill Masters u een verrassend heerlijke maaltijd te bereiden op de gasbarbecue, hoe u de temperatuur van een gasbarbecue kan beheersen en vertellen we u meer over de mogelijkheden met de gasbarbecue. Wokken, koken, bakken, direct en indirect grillen, een gasbarbecue biedt veel mogelijkheden om een maaltijd te bereiden.
We gaan aan de slag op onze Genesis II modellen, Spirit modellen en Q-series!
We beginnen met het bereiden van paddenstoelen met gerookte Spaanse botersaus. Verder maken we samen onder andere paella met saffraan, witte vis en garnalen, gaan we gerechten maken met varkensvlees, kippenborst en kalfsvlees en eindigen we met een door u zelf gemaakte appel chimney-cake met vanille ijs.
Tijdens de gasbarbecueworkshop gaan we het volgende doen:
- Het grillen van een aperitief, voorgerecht, snack, hoofgerecht, dessert en fingerfood
- Informatie over de gasbarbecue, zoals temperatuurbeheersing en de verschillende grillmogelijkheden
- Toepassen van directe en indirecte grillmethode
- Toepassen van het Weber Gourmet Barbecue System (GBS); gebruik van verschillende Weber barbecue-accessoires
- Tips en tricks voor het grillen op een Weber gasbarbecue
Meer
tijd
(Vrijdag) 17:00 - 21:00
Prijs
€ 114,99
Zat08Jul14:00Zat18:00Grill Academy: Basic14:00 - 18:00 Prijs€ 99,99

Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u
Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u de verschillende grillmethoden leren of heeft u de fijne kneepjes van het barbecueën al onder de knie, maar wilt u iets nieuws leren?
Dan is de basisworkshop een uitstekende barbecueworkshop voor u!
Tijdens de 4 uur durende BBQ workshop leren onze gecertificeerde Weber Grill Masters u alles over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues. Bent u ook benieuwd of het verschil te proeven is tussen de verschillende type barbecues? We gaan de blinde smaaktest doen! Dit houdt in dat hetzelfde soort vlees wordt bereid op de houtskool-, gas-, en elektrische barbecue. Daarna mag u raden welk stukje vlees van welke barbecue afkomt!
Tevens gaan we u tijdens de BBQ workshop meer vertellen over het aansteken van barbecues en de directe en indirecte grillmethode. Daarnaast maken we gebruik van meerdere Weber barbecueaccessoires en gaan we het hebben over de schoonmaak en onderhoud van de barbecues.
Ondertussen gaan we een heerlijk voor-, tussen-, hoofd-, en nagerecht bereiden op de barbecue. Hierbij worden de directe- en indirecte grillmethode toegepast en gaan we barbecueën met gesloten deksel. Bij de bereiding van de gerechten wordt er gebruik gemaakt van verschillende Weber Gourmet Barbecue System (GBS) accessoires, zodat u alle mogelijkheden met de barbecue leert.
Veel zelf doen tijdens deze barbecueworkshop is ons uitgangspunt. Daarnaast gaan we natuurlijk lekker eten en plezier maken. Dit zijn allemaal ingrediënten van elke Weber Grill Academy BBQ workshop.
De basisworkshop is bij uitstek geschikt voor de beginnende barbecueër, maar ook zeker de iets gevorderde barbecueër vindt hier voldoende barbecue inspiratie.
De Grill Academy workshop kan tot 14 dagen voor aanvang van de workshop worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn.
Tijdens de Basic workshop gaan we het volgende doen:
- Het grillen van een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht
- Blinde smaaktest op verschillende type barbecues; houtskool-, gas-, en elektrische barbecue
- Informatie over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues zoals aansteken van de barbecue, verschillende grillmethodes, barbecueaccessoires, schoonmaak en onderhoud van de barbecue
- Toepassen van de directe en indirecte grillmethode
- Toepassen van het Weber Gourmet Barbecue System (GBS); gebruik van verschillende Weber barbecueaccessoires
- Barbecueën met gesloten deksel en temperatuurbeheersing van de barbecue
- Tips en tricks voor het grillen op een Weber barbecue
Meer
tijd
(Zaterdag) 14:00 - 18:00
Prijs
€ 99,99
Vrij14Jul17:00Vrij21:00Grill Academy: Vis Special17:00 - 21:00 Prijs€ 114,99

Workshops details
Op de Weber Grill Academy leren we je hoe je vis het gemakkelijkst en het beste kunt grillen. Ervaar het plezier van barbecueën op een houtskool, gas of elektrische
Workshops details
Op de Weber Grill Academy leren we je hoe je vis het gemakkelijkst en het beste kunt grillen. Ervaar het plezier van barbecueën op een houtskool, gas of elektrische barbecue naast een echte grillmaster. We laten je zien hoe je elke soort vis het beste kan bereiden om hun unieke smaak naar voren te brengen en hoe je de heerlijke smaak van de zee in verschillende gerechten kan verwerken. Hierbij gebruiken we verschillende technieken, zoals low & slow, directe en indirecte grillmethodes en gebruiken we verschillende Weber barbecueaccessoires.
Leer alle basisprincipes voor het barbecueën van vis op één middag of avond en ga naar huis met boordevol barbecue-inspiratie om uw vrienden en familie mee te verbazen!
- Grillen op directe en indirecte manier
- Gebruik maken van het Verticaal Systeemrek om op verschillende niveaus te barbecueën
- U ontvangt barbecuetips voor gevorderden
Meer
tijd
(Vrijdag) 17:00 - 21:00
Prijs
€ 114,99