Basis Archieven - Weber Original Store Basis Archieven - Weber Original Store

Workshop type Basis

Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u de verschillende grillmethoden leren of heeft u de fijne kneepjes van het barbecueën al onder de knie, maar wilt u iets nieuws leren?
Dan is de basisworkshop een uitstekende barbecueworkshop voor u!

Tijdens de 4 uur durende BBQ workshop leren onze gecertificeerde Weber Grill Masters u alles over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues. Bent u ook benieuwd of het verschil te proeven is tussen de verschillende type barbecues? We gaan de blinde smaaktest doen! Dit houdt in dat hetzelfde soort vlees wordt bereid op de houtskool-, gas-, en elektrische barbecue. Daarna mag u raden welk stukje vlees van welke barbecue afkomt!
Tevens gaan we u tijdens de BBQ workshop meer vertellen over het aansteken van barbecues en de directe en indirecte grillmethode. Daarnaast maken we gebruik van meerdere Weber barbecueaccessoires en gaan we het hebben over de schoonmaak en onderhoud van de barbecues.

Ondertussen gaan we een heerlijk voor-, tussen-, hoofd-, en nagerecht bereiden op de barbecue. Hierbij worden de directe- en indirecte grillmethode toegepast en gaan we barbecueën met gesloten deksel. Bij de bereiding van de gerechten wordt er gebruik gemaakt van verschillende Weber Gourmet Barbecue System (GBS) accessoires, zodat u alle mogelijkheden met de barbecue leert.

Veel zelf doen tijdens deze barbecueworkshop is ons uitgangspunt. Daarnaast gaan we natuurlijk lekker eten en plezier maken. Dit zijn allemaal ingrediënten van elke Weber Grill Academy BBQ workshop.
De basisworkshop is bij uitstek geschikt voor de beginnende barbecueër, maar ook zeker de iets gevorderde barbecueër vindt hier voldoende barbecue inspiratie.

Bij de basic workshop worden alle basistechnieken van het barbecueën doorgenomen en wordt er een 4 gangenmenu bereid.

Blinde smaaktest verschillende barbecuetypes: houtskool, gas en elektrisch
Informatie over houtskool-, gas- en elektrische barbecues; aansteken, grilltechnieken, accessoires, schoonmaak en onderhoud
Het grillen van voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht voor meerdere personen
Toepassen van de direct en indirecte kookmethode
Barbecueën met gesloten deksel
Nuttige tips voor het grillen op een Weber barbecue
Een Grill Academy bij de Weber Original Store Amersfoort is altijd inclusief:

Schort
Receptenboekje
Certificaat
Drankjes waaronder fris, koffie, bier en wijn (geen sterke drank)
een hoop gezelligheid
Uiteraard het opeten van de bereide gerechten!

Mei

Zon26Mei12:00Zon16:00Grill Academy: Basic

Juni

Zon09Jun12:00Zon16:00Grill Academy: Basic

Zat22Jun14:00Zat18:00Grill Academy: Basic

Juli

Vrij05Jul17:00Vrij21:00Grill Academy: Basic

Zat13Jul14:00Zat18:00Grill Academy: Basic

Agustus

Zat17Aug14:00Zat18:00Grill Academy: Basic

September

Zon01Sep12:00Zon16:00Grill Academy: Basic

Zat07Sep14:00Zat18:00Grill Academy: Basic

Zon15Sep12:00Zon16:00Grill Academy: Basic

Zon29Sep12:00Zon16:00Grill Academy: Basic