Workshop type Basis
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u de verschillende grillmethoden leren of heeft u de fijne kneepjes van het barbecueën al onder de knie, maar wilt u iets nieuws leren?
Dan is de basisworkshop een uitstekende barbecueworkshop voor u!
Tijdens de 4 uur durende BBQ workshop leren onze gecertificeerde Weber Grill Masters u alles over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues. Bent u ook benieuwd of het verschil te proeven is tussen de verschillende type barbecues? We gaan de blinde smaaktest doen! Dit houdt in dat hetzelfde soort vlees wordt bereid op de houtskool-, gas-, en elektrische barbecue. Daarna mag u raden welk stukje vlees van welke barbecue afkomt!
Tevens gaan we u tijdens de BBQ workshop meer vertellen over het aansteken van barbecues en de directe en indirecte grillmethode. Daarnaast maken we gebruik van meerdere Weber barbecueaccessoires en gaan we het hebben over de schoonmaak en onderhoud van de barbecues.
Ondertussen gaan we een heerlijk voor-, tussen-, hoofd-, en nagerecht bereiden op de barbecue. Hierbij worden de directe- en indirecte grillmethode toegepast en gaan we barbecueën met gesloten deksel. Bij de bereiding van de gerechten wordt er gebruik gemaakt van verschillende Weber Gourmet Barbecue System (GBS) accessoires, zodat u alle mogelijkheden met de barbecue leert.
Veel zelf doen tijdens deze barbecueworkshop is ons uitgangspunt. Daarnaast gaan we natuurlijk lekker eten en plezier maken. Dit zijn allemaal ingrediënten van elke Weber Grill Academy BBQ workshop.
De basisworkshop is bij uitstek geschikt voor de beginnende barbecueër, maar ook zeker de iets gevorderde barbecueër vindt hier voldoende barbecue inspiratie.
Bij de basic workshop worden alle basistechnieken van het barbecueën doorgenomen en wordt er een 4 gangenmenu bereid.
Blinde smaaktest verschillende barbecuetypes: houtskool, gas en elektrisch
Informatie over houtskool-, gas- en elektrische barbecues; aansteken, grilltechnieken, accessoires, schoonmaak en onderhoud
Het grillen van voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht voor meerdere personen
Toepassen van de direct en indirecte kookmethode
Barbecueën met gesloten deksel
Nuttige tips voor het grillen op een Weber barbecue
Een Grill Academy bij de Weber Original Store Amersfoort is altijd inclusief:
Schort
Receptenboekje
Certificaat
Drankjes waaronder fris, koffie, bier en wijn (geen sterke drank)
een hoop gezelligheid
Uiteraard het opeten van de bereide gerechten!
Maart
Don02Mrt17:00Don21:00Grill Academy: Basic17:00 - 21:00 Prijs€ 99,99

Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u
Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u de verschillende grillmethoden leren of heeft u de fijne kneepjes van het barbecueën al onder de knie, maar wilt u iets nieuws leren?
Dan is de basisworkshop een uitstekende barbecueworkshop voor u!
Tijdens de 4 uur durende BBQ workshop leren onze gecertificeerde Weber Grill Masters u alles over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues. Bent u ook benieuwd of het verschil te proeven is tussen de verschillende type barbecues? We gaan de blinde smaaktest doen! Dit houdt in dat hetzelfde soort vlees wordt bereid op de houtskool-, gas-, en elektrische barbecue. Daarna mag u raden welk stukje vlees van welke barbecue afkomt!
Tevens gaan we u tijdens de BBQ workshop meer vertellen over het aansteken van barbecues en de directe en indirecte grillmethode. Daarnaast maken we gebruik van meerdere Weber barbecueaccessoires en gaan we het hebben over de schoonmaak en onderhoud van de barbecues.
Ondertussen gaan we een heerlijk voor-, tussen-, hoofd-, en nagerecht bereiden op de barbecue. Hierbij worden de directe- en indirecte grillmethode toegepast en gaan we barbecueën met gesloten deksel. Bij de bereiding van de gerechten wordt er gebruik gemaakt van verschillende Weber Gourmet Barbecue System (GBS) accessoires, zodat u alle mogelijkheden met de barbecue leert.
Veel zelf doen tijdens deze barbecueworkshop is ons uitgangspunt. Daarnaast gaan we natuurlijk lekker eten en plezier maken. Dit zijn allemaal ingrediënten van elke Weber Grill Academy BBQ workshop.
De basisworkshop is bij uitstek geschikt voor de beginnende barbecueër, maar ook zeker de iets gevorderde barbecueër vindt hier voldoende barbecue inspiratie.
De Grill Academy workshop kan tot 14 dagen voor aanvang van de workshop worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn.
Tijdens de Basic workshop gaan we het volgende doen:
- Het grillen van een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht
- Blinde smaaktest op verschillende type barbecues; houtskool-, gas-, en elektrische barbecue
- Informatie over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues zoals aansteken van de barbecue, verschillende grillmethodes, barbecueaccessoires, schoonmaak en onderhoud van de barbecue
- Toepassen van de directe en indirecte grillmethode
- Toepassen van het Weber Gourmet Barbecue System (GBS); gebruik van verschillende Weber barbecueaccessoires
- Barbecueën met gesloten deksel en temperatuurbeheersing van de barbecue
- Tips en tricks voor het grillen op een Weber barbecue
Meer
tijd
(Donderdag) 17:00 - 21:00
Prijs
€ 99,99
Zat11Mrt14:00Zat18:00Grill Academy: Basic14:00 - 18:00 Prijs€ 99,99

Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u
Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u de verschillende grillmethoden leren of heeft u de fijne kneepjes van het barbecueën al onder de knie, maar wilt u iets nieuws leren?
Dan is de basisworkshop een uitstekende barbecueworkshop voor u!
Tijdens de 4 uur durende BBQ workshop leren onze gecertificeerde Weber Grill Masters u alles over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues. Bent u ook benieuwd of het verschil te proeven is tussen de verschillende type barbecues? We gaan de blinde smaaktest doen! Dit houdt in dat hetzelfde soort vlees wordt bereid op de houtskool-, gas-, en elektrische barbecue. Daarna mag u raden welk stukje vlees van welke barbecue afkomt!
Tevens gaan we u tijdens de BBQ workshop meer vertellen over het aansteken van barbecues en de directe en indirecte grillmethode. Daarnaast maken we gebruik van meerdere Weber barbecueaccessoires en gaan we het hebben over de schoonmaak en onderhoud van de barbecues.
Ondertussen gaan we een heerlijk voor-, tussen-, hoofd-, en nagerecht bereiden op de barbecue. Hierbij worden de directe- en indirecte grillmethode toegepast en gaan we barbecueën met gesloten deksel. Bij de bereiding van de gerechten wordt er gebruik gemaakt van verschillende Weber Gourmet Barbecue System (GBS) accessoires, zodat u alle mogelijkheden met de barbecue leert.
Veel zelf doen tijdens deze barbecueworkshop is ons uitgangspunt. Daarnaast gaan we natuurlijk lekker eten en plezier maken. Dit zijn allemaal ingrediënten van elke Weber Grill Academy BBQ workshop.
De basisworkshop is bij uitstek geschikt voor de beginnende barbecueër, maar ook zeker de iets gevorderde barbecueër vindt hier voldoende barbecue inspiratie.
De Grill Academy workshop kan tot 14 dagen voor aanvang van de workshop worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn.
Tijdens de Basic workshop gaan we het volgende doen:
- Het grillen van een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht
- Blinde smaaktest op verschillende type barbecues; houtskool-, gas-, en elektrische barbecue
- Informatie over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues zoals aansteken van de barbecue, verschillende grillmethodes, barbecueaccessoires, schoonmaak en onderhoud van de barbecue
- Toepassen van de directe en indirecte grillmethode
- Toepassen van het Weber Gourmet Barbecue System (GBS); gebruik van verschillende Weber barbecueaccessoires
- Barbecueën met gesloten deksel en temperatuurbeheersing van de barbecue
- Tips en tricks voor het grillen op een Weber barbecue
Meer
tijd
(Zaterdag) 14:00 - 18:00
Prijs
€ 99,99
April
Zat01Apr14:00Zat18:00Grill Academy: Basic14:00 - 18:00 Prijs€ 99,99

Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u
Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u de verschillende grillmethoden leren of heeft u de fijne kneepjes van het barbecueën al onder de knie, maar wilt u iets nieuws leren?
Dan is de basisworkshop een uitstekende barbecueworkshop voor u!
Tijdens de 4 uur durende BBQ workshop leren onze gecertificeerde Weber Grill Masters u alles over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues. Bent u ook benieuwd of het verschil te proeven is tussen de verschillende type barbecues? We gaan de blinde smaaktest doen! Dit houdt in dat hetzelfde soort vlees wordt bereid op de houtskool-, gas-, en elektrische barbecue. Daarna mag u raden welk stukje vlees van welke barbecue afkomt!
Tevens gaan we u tijdens de BBQ workshop meer vertellen over het aansteken van barbecues en de directe en indirecte grillmethode. Daarnaast maken we gebruik van meerdere Weber barbecueaccessoires en gaan we het hebben over de schoonmaak en onderhoud van de barbecues.
Ondertussen gaan we een heerlijk voor-, tussen-, hoofd-, en nagerecht bereiden op de barbecue. Hierbij worden de directe- en indirecte grillmethode toegepast en gaan we barbecueën met gesloten deksel. Bij de bereiding van de gerechten wordt er gebruik gemaakt van verschillende Weber Gourmet Barbecue System (GBS) accessoires, zodat u alle mogelijkheden met de barbecue leert.
Veel zelf doen tijdens deze barbecueworkshop is ons uitgangspunt. Daarnaast gaan we natuurlijk lekker eten en plezier maken. Dit zijn allemaal ingrediënten van elke Weber Grill Academy BBQ workshop.
De basisworkshop is bij uitstek geschikt voor de beginnende barbecueër, maar ook zeker de iets gevorderde barbecueër vindt hier voldoende barbecue inspiratie.
De Grill Academy workshop kan tot 14 dagen voor aanvang van de workshop worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn.
Tijdens de Basic workshop gaan we het volgende doen:
- Het grillen van een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht
- Blinde smaaktest op verschillende type barbecues; houtskool-, gas-, en elektrische barbecue
- Informatie over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues zoals aansteken van de barbecue, verschillende grillmethodes, barbecueaccessoires, schoonmaak en onderhoud van de barbecue
- Toepassen van de directe en indirecte grillmethode
- Toepassen van het Weber Gourmet Barbecue System (GBS); gebruik van verschillende Weber barbecueaccessoires
- Barbecueën met gesloten deksel en temperatuurbeheersing van de barbecue
- Tips en tricks voor het grillen op een Weber barbecue
Meer
tijd
(Zaterdag) 14:00 - 18:00
Prijs
€ 99,99
Zat15Apr14:00Zat18:00Grill Academy: Basic14:00 - 18:00 Prijs€ 99,99

Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u
Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u de verschillende grillmethoden leren of heeft u de fijne kneepjes van het barbecueën al onder de knie, maar wilt u iets nieuws leren?
Dan is de basisworkshop een uitstekende barbecueworkshop voor u!
Tijdens de 4 uur durende BBQ workshop leren onze gecertificeerde Weber Grill Masters u alles over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues. Bent u ook benieuwd of het verschil te proeven is tussen de verschillende type barbecues? We gaan de blinde smaaktest doen! Dit houdt in dat hetzelfde soort vlees wordt bereid op de houtskool-, gas-, en elektrische barbecue. Daarna mag u raden welk stukje vlees van welke barbecue afkomt!
Tevens gaan we u tijdens de BBQ workshop meer vertellen over het aansteken van barbecues en de directe en indirecte grillmethode. Daarnaast maken we gebruik van meerdere Weber barbecueaccessoires en gaan we het hebben over de schoonmaak en onderhoud van de barbecues.
Ondertussen gaan we een heerlijk voor-, tussen-, hoofd-, en nagerecht bereiden op de barbecue. Hierbij worden de directe- en indirecte grillmethode toegepast en gaan we barbecueën met gesloten deksel. Bij de bereiding van de gerechten wordt er gebruik gemaakt van verschillende Weber Gourmet Barbecue System (GBS) accessoires, zodat u alle mogelijkheden met de barbecue leert.
Veel zelf doen tijdens deze barbecueworkshop is ons uitgangspunt. Daarnaast gaan we natuurlijk lekker eten en plezier maken. Dit zijn allemaal ingrediënten van elke Weber Grill Academy BBQ workshop.
De basisworkshop is bij uitstek geschikt voor de beginnende barbecueër, maar ook zeker de iets gevorderde barbecueër vindt hier voldoende barbecue inspiratie.
De Grill Academy workshop kan tot 14 dagen voor aanvang van de workshop worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn.
Tijdens de Basic workshop gaan we het volgende doen:
- Het grillen van een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht
- Blinde smaaktest op verschillende type barbecues; houtskool-, gas-, en elektrische barbecue
- Informatie over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues zoals aansteken van de barbecue, verschillende grillmethodes, barbecueaccessoires, schoonmaak en onderhoud van de barbecue
- Toepassen van de directe en indirecte grillmethode
- Toepassen van het Weber Gourmet Barbecue System (GBS); gebruik van verschillende Weber barbecueaccessoires
- Barbecueën met gesloten deksel en temperatuurbeheersing van de barbecue
- Tips en tricks voor het grillen op een Weber barbecue
Meer
tijd
(Zaterdag) 14:00 - 18:00
Prijs
€ 99,99
Don20Apr17:00Don21:00Grill Academy: Basic17:00 - 21:00 Prijs€ 99,99

Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u
Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u de verschillende grillmethoden leren of heeft u de fijne kneepjes van het barbecueën al onder de knie, maar wilt u iets nieuws leren?
Dan is de basisworkshop een uitstekende barbecueworkshop voor u!
Tijdens de 4 uur durende BBQ workshop leren onze gecertificeerde Weber Grill Masters u alles over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues. Bent u ook benieuwd of het verschil te proeven is tussen de verschillende type barbecues? We gaan de blinde smaaktest doen! Dit houdt in dat hetzelfde soort vlees wordt bereid op de houtskool-, gas-, en elektrische barbecue. Daarna mag u raden welk stukje vlees van welke barbecue afkomt!
Tevens gaan we u tijdens de BBQ workshop meer vertellen over het aansteken van barbecues en de directe en indirecte grillmethode. Daarnaast maken we gebruik van meerdere Weber barbecueaccessoires en gaan we het hebben over de schoonmaak en onderhoud van de barbecues.
Ondertussen gaan we een heerlijk voor-, tussen-, hoofd-, en nagerecht bereiden op de barbecue. Hierbij worden de directe- en indirecte grillmethode toegepast en gaan we barbecueën met gesloten deksel. Bij de bereiding van de gerechten wordt er gebruik gemaakt van verschillende Weber Gourmet Barbecue System (GBS) accessoires, zodat u alle mogelijkheden met de barbecue leert.
Veel zelf doen tijdens deze barbecueworkshop is ons uitgangspunt. Daarnaast gaan we natuurlijk lekker eten en plezier maken. Dit zijn allemaal ingrediënten van elke Weber Grill Academy BBQ workshop.
De basisworkshop is bij uitstek geschikt voor de beginnende barbecueër, maar ook zeker de iets gevorderde barbecueër vindt hier voldoende barbecue inspiratie.
De Grill Academy workshop kan tot 14 dagen voor aanvang van de workshop worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn.
Tijdens de Basic workshop gaan we het volgende doen:
- Het grillen van een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht
- Blinde smaaktest op verschillende type barbecues; houtskool-, gas-, en elektrische barbecue
- Informatie over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues zoals aansteken van de barbecue, verschillende grillmethodes, barbecueaccessoires, schoonmaak en onderhoud van de barbecue
- Toepassen van de directe en indirecte grillmethode
- Toepassen van het Weber Gourmet Barbecue System (GBS); gebruik van verschillende Weber barbecueaccessoires
- Barbecueën met gesloten deksel en temperatuurbeheersing van de barbecue
- Tips en tricks voor het grillen op een Weber barbecue
Meer
tijd
(Donderdag) 17:00 - 21:00
Prijs
€ 99,99
Mei
Don11Mei17:00Don21:00Grill Academy: Basic17:00 - 21:00 Prijs€ 99,99

Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u
Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u de verschillende grillmethoden leren of heeft u de fijne kneepjes van het barbecueën al onder de knie, maar wilt u iets nieuws leren?
Dan is de basisworkshop een uitstekende barbecueworkshop voor u!
Tijdens de 4 uur durende BBQ workshop leren onze gecertificeerde Weber Grill Masters u alles over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues. Bent u ook benieuwd of het verschil te proeven is tussen de verschillende type barbecues? We gaan de blinde smaaktest doen! Dit houdt in dat hetzelfde soort vlees wordt bereid op de houtskool-, gas-, en elektrische barbecue. Daarna mag u raden welk stukje vlees van welke barbecue afkomt!
Tevens gaan we u tijdens de BBQ workshop meer vertellen over het aansteken van barbecues en de directe en indirecte grillmethode. Daarnaast maken we gebruik van meerdere Weber barbecueaccessoires en gaan we het hebben over de schoonmaak en onderhoud van de barbecues.
Ondertussen gaan we een heerlijk voor-, tussen-, hoofd-, en nagerecht bereiden op de barbecue. Hierbij worden de directe- en indirecte grillmethode toegepast en gaan we barbecueën met gesloten deksel. Bij de bereiding van de gerechten wordt er gebruik gemaakt van verschillende Weber Gourmet Barbecue System (GBS) accessoires, zodat u alle mogelijkheden met de barbecue leert.
Veel zelf doen tijdens deze barbecueworkshop is ons uitgangspunt. Daarnaast gaan we natuurlijk lekker eten en plezier maken. Dit zijn allemaal ingrediënten van elke Weber Grill Academy BBQ workshop.
De basisworkshop is bij uitstek geschikt voor de beginnende barbecueër, maar ook zeker de iets gevorderde barbecueër vindt hier voldoende barbecue inspiratie.
De Grill Academy workshop kan tot 14 dagen voor aanvang van de workshop worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn.
Tijdens de Basic workshop gaan we het volgende doen:
- Het grillen van een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht
- Blinde smaaktest op verschillende type barbecues; houtskool-, gas-, en elektrische barbecue
- Informatie over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues zoals aansteken van de barbecue, verschillende grillmethodes, barbecueaccessoires, schoonmaak en onderhoud van de barbecue
- Toepassen van de directe en indirecte grillmethode
- Toepassen van het Weber Gourmet Barbecue System (GBS); gebruik van verschillende Weber barbecueaccessoires
- Barbecueën met gesloten deksel en temperatuurbeheersing van de barbecue
- Tips en tricks voor het grillen op een Weber barbecue
Meer
tijd
(Donderdag) 17:00 - 21:00
Prijs
€ 99,99
Zat13Mei14:00Zat18:00Grill Academy: Basic14:00 - 18:00 Prijs€ 99,99

Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u
Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u de verschillende grillmethoden leren of heeft u de fijne kneepjes van het barbecueën al onder de knie, maar wilt u iets nieuws leren?
Dan is de basisworkshop een uitstekende barbecueworkshop voor u!
Tijdens de 4 uur durende BBQ workshop leren onze gecertificeerde Weber Grill Masters u alles over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues. Bent u ook benieuwd of het verschil te proeven is tussen de verschillende type barbecues? We gaan de blinde smaaktest doen! Dit houdt in dat hetzelfde soort vlees wordt bereid op de houtskool-, gas-, en elektrische barbecue. Daarna mag u raden welk stukje vlees van welke barbecue afkomt!
Tevens gaan we u tijdens de BBQ workshop meer vertellen over het aansteken van barbecues en de directe en indirecte grillmethode. Daarnaast maken we gebruik van meerdere Weber barbecueaccessoires en gaan we het hebben over de schoonmaak en onderhoud van de barbecues.
Ondertussen gaan we een heerlijk voor-, tussen-, hoofd-, en nagerecht bereiden op de barbecue. Hierbij worden de directe- en indirecte grillmethode toegepast en gaan we barbecueën met gesloten deksel. Bij de bereiding van de gerechten wordt er gebruik gemaakt van verschillende Weber Gourmet Barbecue System (GBS) accessoires, zodat u alle mogelijkheden met de barbecue leert.
Veel zelf doen tijdens deze barbecueworkshop is ons uitgangspunt. Daarnaast gaan we natuurlijk lekker eten en plezier maken. Dit zijn allemaal ingrediënten van elke Weber Grill Academy BBQ workshop.
De basisworkshop is bij uitstek geschikt voor de beginnende barbecueër, maar ook zeker de iets gevorderde barbecueër vindt hier voldoende barbecue inspiratie.
De Grill Academy workshop kan tot 14 dagen voor aanvang van de workshop worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn.
Tijdens de Basic workshop gaan we het volgende doen:
- Het grillen van een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht
- Blinde smaaktest op verschillende type barbecues; houtskool-, gas-, en elektrische barbecue
- Informatie over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues zoals aansteken van de barbecue, verschillende grillmethodes, barbecueaccessoires, schoonmaak en onderhoud van de barbecue
- Toepassen van de directe en indirecte grillmethode
- Toepassen van het Weber Gourmet Barbecue System (GBS); gebruik van verschillende Weber barbecueaccessoires
- Barbecueën met gesloten deksel en temperatuurbeheersing van de barbecue
- Tips en tricks voor het grillen op een Weber barbecue
Meer
tijd
(Zaterdag) 14:00 - 18:00
Prijs
€ 99,99
Don25Mei17:00Don21:00Grill Academy: Basic17:00 - 21:00 Prijs€ 99,99

Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u
Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u de verschillende grillmethoden leren of heeft u de fijne kneepjes van het barbecueën al onder de knie, maar wilt u iets nieuws leren?
Dan is de basisworkshop een uitstekende barbecueworkshop voor u!
Tijdens de 4 uur durende BBQ workshop leren onze gecertificeerde Weber Grill Masters u alles over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues. Bent u ook benieuwd of het verschil te proeven is tussen de verschillende type barbecues? We gaan de blinde smaaktest doen! Dit houdt in dat hetzelfde soort vlees wordt bereid op de houtskool-, gas-, en elektrische barbecue. Daarna mag u raden welk stukje vlees van welke barbecue afkomt!
Tevens gaan we u tijdens de BBQ workshop meer vertellen over het aansteken van barbecues en de directe en indirecte grillmethode. Daarnaast maken we gebruik van meerdere Weber barbecueaccessoires en gaan we het hebben over de schoonmaak en onderhoud van de barbecues.
Ondertussen gaan we een heerlijk voor-, tussen-, hoofd-, en nagerecht bereiden op de barbecue. Hierbij worden de directe- en indirecte grillmethode toegepast en gaan we barbecueën met gesloten deksel. Bij de bereiding van de gerechten wordt er gebruik gemaakt van verschillende Weber Gourmet Barbecue System (GBS) accessoires, zodat u alle mogelijkheden met de barbecue leert.
Veel zelf doen tijdens deze barbecueworkshop is ons uitgangspunt. Daarnaast gaan we natuurlijk lekker eten en plezier maken. Dit zijn allemaal ingrediënten van elke Weber Grill Academy BBQ workshop.
De basisworkshop is bij uitstek geschikt voor de beginnende barbecueër, maar ook zeker de iets gevorderde barbecueër vindt hier voldoende barbecue inspiratie.
De Grill Academy workshop kan tot 14 dagen voor aanvang van de workshop worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn.
Tijdens de Basic workshop gaan we het volgende doen:
- Het grillen van een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht
- Blinde smaaktest op verschillende type barbecues; houtskool-, gas-, en elektrische barbecue
- Informatie over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues zoals aansteken van de barbecue, verschillende grillmethodes, barbecueaccessoires, schoonmaak en onderhoud van de barbecue
- Toepassen van de directe en indirecte grillmethode
- Toepassen van het Weber Gourmet Barbecue System (GBS); gebruik van verschillende Weber barbecueaccessoires
- Barbecueën met gesloten deksel en temperatuurbeheersing van de barbecue
- Tips en tricks voor het grillen op een Weber barbecue
Meer
tijd
(Donderdag) 17:00 - 21:00
Prijs
€ 99,99
Juni
Vrij02Jun17:00Vrij21:00Grill Academy: Basic17:00 - 21:00 Prijs€ 99,99

Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u
Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u de verschillende grillmethoden leren of heeft u de fijne kneepjes van het barbecueën al onder de knie, maar wilt u iets nieuws leren?
Dan is de basisworkshop een uitstekende barbecueworkshop voor u!
Tijdens de 4 uur durende BBQ workshop leren onze gecertificeerde Weber Grill Masters u alles over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues. Bent u ook benieuwd of het verschil te proeven is tussen de verschillende type barbecues? We gaan de blinde smaaktest doen! Dit houdt in dat hetzelfde soort vlees wordt bereid op de houtskool-, gas-, en elektrische barbecue. Daarna mag u raden welk stukje vlees van welke barbecue afkomt!
Tevens gaan we u tijdens de BBQ workshop meer vertellen over het aansteken van barbecues en de directe en indirecte grillmethode. Daarnaast maken we gebruik van meerdere Weber barbecueaccessoires en gaan we het hebben over de schoonmaak en onderhoud van de barbecues.
Ondertussen gaan we een heerlijk voor-, tussen-, hoofd-, en nagerecht bereiden op de barbecue. Hierbij worden de directe- en indirecte grillmethode toegepast en gaan we barbecueën met gesloten deksel. Bij de bereiding van de gerechten wordt er gebruik gemaakt van verschillende Weber Gourmet Barbecue System (GBS) accessoires, zodat u alle mogelijkheden met de barbecue leert.
Veel zelf doen tijdens deze barbecueworkshop is ons uitgangspunt. Daarnaast gaan we natuurlijk lekker eten en plezier maken. Dit zijn allemaal ingrediënten van elke Weber Grill Academy BBQ workshop.
De basisworkshop is bij uitstek geschikt voor de beginnende barbecueër, maar ook zeker de iets gevorderde barbecueër vindt hier voldoende barbecue inspiratie.
De Grill Academy workshop kan tot 14 dagen voor aanvang van de workshop worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn.
Tijdens de Basic workshop gaan we het volgende doen:
- Het grillen van een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht
- Blinde smaaktest op verschillende type barbecues; houtskool-, gas-, en elektrische barbecue
- Informatie over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues zoals aansteken van de barbecue, verschillende grillmethodes, barbecueaccessoires, schoonmaak en onderhoud van de barbecue
- Toepassen van de directe en indirecte grillmethode
- Toepassen van het Weber Gourmet Barbecue System (GBS); gebruik van verschillende Weber barbecueaccessoires
- Barbecueën met gesloten deksel en temperatuurbeheersing van de barbecue
- Tips en tricks voor het grillen op een Weber barbecue
Meer
tijd
(Vrijdag) 17:00 - 21:00
Prijs
€ 99,99
Zat24Jun14:00Zat18:00Grill Academy: Basic14:00 - 18:00 Prijs€ 99,99

Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u
Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u de verschillende grillmethoden leren of heeft u de fijne kneepjes van het barbecueën al onder de knie, maar wilt u iets nieuws leren?
Dan is de basisworkshop een uitstekende barbecueworkshop voor u!
Tijdens de 4 uur durende BBQ workshop leren onze gecertificeerde Weber Grill Masters u alles over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues. Bent u ook benieuwd of het verschil te proeven is tussen de verschillende type barbecues? We gaan de blinde smaaktest doen! Dit houdt in dat hetzelfde soort vlees wordt bereid op de houtskool-, gas-, en elektrische barbecue. Daarna mag u raden welk stukje vlees van welke barbecue afkomt!
Tevens gaan we u tijdens de BBQ workshop meer vertellen over het aansteken van barbecues en de directe en indirecte grillmethode. Daarnaast maken we gebruik van meerdere Weber barbecueaccessoires en gaan we het hebben over de schoonmaak en onderhoud van de barbecues.
Ondertussen gaan we een heerlijk voor-, tussen-, hoofd-, en nagerecht bereiden op de barbecue. Hierbij worden de directe- en indirecte grillmethode toegepast en gaan we barbecueën met gesloten deksel. Bij de bereiding van de gerechten wordt er gebruik gemaakt van verschillende Weber Gourmet Barbecue System (GBS) accessoires, zodat u alle mogelijkheden met de barbecue leert.
Veel zelf doen tijdens deze barbecueworkshop is ons uitgangspunt. Daarnaast gaan we natuurlijk lekker eten en plezier maken. Dit zijn allemaal ingrediënten van elke Weber Grill Academy BBQ workshop.
De basisworkshop is bij uitstek geschikt voor de beginnende barbecueër, maar ook zeker de iets gevorderde barbecueër vindt hier voldoende barbecue inspiratie.
De Grill Academy workshop kan tot 14 dagen voor aanvang van de workshop worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn.
Tijdens de Basic workshop gaan we het volgende doen:
- Het grillen van een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht
- Blinde smaaktest op verschillende type barbecues; houtskool-, gas-, en elektrische barbecue
- Informatie over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues zoals aansteken van de barbecue, verschillende grillmethodes, barbecueaccessoires, schoonmaak en onderhoud van de barbecue
- Toepassen van de directe en indirecte grillmethode
- Toepassen van het Weber Gourmet Barbecue System (GBS); gebruik van verschillende Weber barbecueaccessoires
- Barbecueën met gesloten deksel en temperatuurbeheersing van de barbecue
- Tips en tricks voor het grillen op een Weber barbecue
Meer
tijd
(Zaterdag) 14:00 - 18:00
Prijs
€ 99,99
Juli
Zat08Jul14:00Zat18:00Grill Academy: Basic14:00 - 18:00 Prijs€ 99,99

Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u
Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u de verschillende grillmethoden leren of heeft u de fijne kneepjes van het barbecueën al onder de knie, maar wilt u iets nieuws leren?
Dan is de basisworkshop een uitstekende barbecueworkshop voor u!
Tijdens de 4 uur durende BBQ workshop leren onze gecertificeerde Weber Grill Masters u alles over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues. Bent u ook benieuwd of het verschil te proeven is tussen de verschillende type barbecues? We gaan de blinde smaaktest doen! Dit houdt in dat hetzelfde soort vlees wordt bereid op de houtskool-, gas-, en elektrische barbecue. Daarna mag u raden welk stukje vlees van welke barbecue afkomt!
Tevens gaan we u tijdens de BBQ workshop meer vertellen over het aansteken van barbecues en de directe en indirecte grillmethode. Daarnaast maken we gebruik van meerdere Weber barbecueaccessoires en gaan we het hebben over de schoonmaak en onderhoud van de barbecues.
Ondertussen gaan we een heerlijk voor-, tussen-, hoofd-, en nagerecht bereiden op de barbecue. Hierbij worden de directe- en indirecte grillmethode toegepast en gaan we barbecueën met gesloten deksel. Bij de bereiding van de gerechten wordt er gebruik gemaakt van verschillende Weber Gourmet Barbecue System (GBS) accessoires, zodat u alle mogelijkheden met de barbecue leert.
Veel zelf doen tijdens deze barbecueworkshop is ons uitgangspunt. Daarnaast gaan we natuurlijk lekker eten en plezier maken. Dit zijn allemaal ingrediënten van elke Weber Grill Academy BBQ workshop.
De basisworkshop is bij uitstek geschikt voor de beginnende barbecueër, maar ook zeker de iets gevorderde barbecueër vindt hier voldoende barbecue inspiratie.
De Grill Academy workshop kan tot 14 dagen voor aanvang van de workshop worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn.
Tijdens de Basic workshop gaan we het volgende doen:
- Het grillen van een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht
- Blinde smaaktest op verschillende type barbecues; houtskool-, gas-, en elektrische barbecue
- Informatie over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues zoals aansteken van de barbecue, verschillende grillmethodes, barbecueaccessoires, schoonmaak en onderhoud van de barbecue
- Toepassen van de directe en indirecte grillmethode
- Toepassen van het Weber Gourmet Barbecue System (GBS); gebruik van verschillende Weber barbecueaccessoires
- Barbecueën met gesloten deksel en temperatuurbeheersing van de barbecue
- Tips en tricks voor het grillen op een Weber barbecue
Meer
tijd
(Zaterdag) 14:00 - 18:00
Prijs
€ 99,99