Stap 1:

Week de Wood Wraps en het touw in water. Laat deze minimaal 10 minuten weken in het water. Het maakt niet uit of het water koud of warm is.

Stap 2:

Haal de wraps uit het water en leg ze op een plank. Bestrijk de vis (we gebruiken hier tonijn) met een dressing of saus en leg deze op de wraps. Mocht het niet passen, dan moet je de vis in kleinere plakken snijden. Je legt de vis parallel aan de nerven van het hout op de wrap.

Stap 3:

Rol de Wood Wrap om de vis heen en knoop deze vast met het geweekte touw. Slagerstouw werkt hier het beste voor. Zorg ervoor dat de vis niet uitsteekt aan de uiteinden.

Stap 4:

Leg de Wood Wraps op een directe, middelhoge hitte op de grill. Laat deze een paar minuten aan de verschillende kanten liggen, zodat er wat rook ontstaat terwijl je vis gaart. Haal deze van de barbecue zodra alle kanten een paar minuten de tijd hebben gehad om te grillen, of wanneer jij vindt dat deze voldoende gegaard en gerookt is.

Eet smakelijk!