
Ook dit jaar gaan we jullie weer inspireren met onze Christmas Specials en wel op donderdag 18 december van 17:00 tot 21:00 uur. Op deze Sfeervolle avond steken we de barbecues weer aan en gaan we samen de meest smaakvolle gerechten van de barbecue halen!
En dit jaar pakken we het anders aan de afgelopen jaren. In plaats van de BBQ Nights, dat waren korte avonden waarbij de Grill Masters alles bereiden, ga je nu zelf aan de slag. Ruim 4 uur lang de mooiste kerst gerechten maken op de barbecue!
Een combinatie van traditioneel barbecueën met een finishing touch. De juiste basis voor de feestdagen.
Bij aankomst worden jullie binnengehaald met een huisgemaakte glühwein, verder gaan jullie verschillende gerechten maken zoals:
- Flammkuchen met cranberries, pompoen, walnoten, rode ui en gorgonzola
- Schol in nattepeterselie rub met serranoham op ssjamjang noodles
- Demo chicken
- Zacht gerookte varkenswangen met puree van zoete aardappel
- Op 3 manieren gerookte buikspek
- Tri Trip op knolselderijpuree met gewokte paddenstoelen, rode portsaus en roseval aardappels
- Peren cobbler met karamelsaus
Tussendoor zullen onze Grillmasters jullie het een en ander bijbrengen over:
- Alle nodige informatie over de techniek ‘low and slow’
- Barbecueën met verschillende soorten Weber barbecues.
- Verschillende grilltechnieken
- Uitleg over diverse rookhoutsoorten
- Tips en tricks over het presenteren van gerechten
Een workshop bij de Weber Original Store Amersfoort is altijd inclusief:
- Schort
- Receptenboekje (deze keer digitaal)
- Certificaat
- Drankjes waaronder fris, koffie, bier en wijn
- Een hoop gezelligheid
- Uiteraard het opeten van de bereide gerechten!
Wij gaan de academie sfeervol en feestelijk neerzetten, komen jullie ook?

