Basic Workshop
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u de verschillende grillmethoden leren of heeft u de fijne kneepjes van het barbecueën al onder de knie, maar wilt u iets nieuws leren?
Dan is de basisworkshop een uitstekende barbecueworkshop voor u!
Tijdens de 4 uur durende BBQ workshop leren onze gecertificeerde Weber Grill Masters u alles over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues. Bent u ook benieuwd of het verschil te proeven is tussen de verschillende type barbecues? We gaan de blinde smaaktest doen! Dit houdt in dat hetzelfde soort vlees wordt bereid op de houtskool-, gas-, en elektrische barbecue. Daarna mag u raden welk stukje vlees van welke barbecue afkomt!
Tevens gaan we u tijdens de BBQ workshop meer vertellen over het aansteken van barbecues en de directe en indirecte grillmethode. Daarnaast maken we gebruik van meerdere Weber barbecueaccessoires en gaan we het hebben over de schoonmaak en onderhoud van de barbecues.
Ondertussen gaan we een heerlijk voor-, tussen-, hoofd-, en nagerecht bereiden op de barbecue. Hierbij worden de directe- en indirecte grillmethode toegepast en gaan we barbecueën met gesloten deksel. Bij de bereiding van de gerechten wordt er gebruik gemaakt van verschillende Weber Gourmet Barbecue System (GBS) accessoires, zodat u alle mogelijkheden met de barbecue leert.
Veel zelf doen tijdens deze barbecueworkshop is ons uitgangspunt. Daarnaast gaan we natuurlijk lekker eten en plezier maken. Dit zijn allemaal ingrediënten van elke Weber Grill Academy BBQ workshop.
De basisworkshop is bij uitstek geschikt voor de beginnende barbecueër, maar ook zeker de iets gevorderde barbecueër vindt hier voldoende barbecue inspiratie.
Bij de basic workshop worden alle basistechnieken van het barbecueën doorgenomen en wordt er een 4 gangenmenu bereid.
- Blinde smaaktest verschillende barbecuetypes: houtskool, gas en elektrisch
- Informatie over houtskool-, gas- en elektrische barbecues; aansteken, grilltechnieken, accessoires, schoonmaak en onderhoud
- Het grillen van voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht voor meerdere personen
- Toepassen van de direct en indirecte kookmethode
- Barbecueën met gesloten deksel
- Nuttige tips voor het grillen op een Weber barbecue
Een Grill Academy bij de Weber Original Store Amersfoort is altijd inclusief:
- Schort
- Receptenboekje
- Certificaat
- Drankjes waaronder fris, koffie, bier en wijn (geen sterke drank)
- een hoop gezelligheid
- Uiteraard het opeten van de bereide gerechten!
Je boekt je ticket hier
We hebben een wisselt menu gedurende het jaar:
Januari tot en met april:
- Gao Bao Bun met teriyaki champignons
- Makreelfilets met sinaasappel
- Pizza van de pizzasteen
- Kip aan het spit
- Cheesecake
Extra gerechten:
- beercan chicken
- Steaktest
- Gegrilde groenten
- Gegrilde aardappels
Mei tot en met augustus
- Mozarella torentje
- Scholfilet met parmaham
- Chicken wing salade
- Gevulde bavette rollade
- Tarte tartin
Extra gerechten:
- beercan chicken
- Steaktest
- Gegrilde groenten
- Gegrilde aardappels
September tot en met december
- Seizoen soep
- Mosselen uit de Dutch Oven
- Smashburgers van de plancha
- Varkensrack met verse kruiden
- Toffee cake
Extra gerechten:
- beercan chicken
- Steaktest
- Gegrilde groenten
- Gegrilde aardappels
Menu van de Basic Grill Academy
Met de basis leer je niet alleen de basisstappen van het barbecueën. Je gaat ook een geweldig menu maken met verschillende gangen en tussen gangen.
Prijs: €99,99 p.p.
We hebben op de volgende data een Basic Grill Academy gepland:
Mei
Zon26Mei12:00Zon16:00Grill Academy: Basic
Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u
Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u de verschillende grillmethoden leren of heeft u de fijne kneepjes van het barbecueën al onder de knie, maar wilt u iets nieuws leren?
Dan is de basisworkshop een uitstekende barbecueworkshop voor u!
Tijdens de 4 uur durende BBQ workshop leren onze gecertificeerde Weber Grill Masters u alles over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues. Bent u ook benieuwd of het verschil te proeven is tussen de verschillende type barbecues? We gaan de blinde smaaktest doen! Dit houdt in dat hetzelfde soort vlees wordt bereid op de houtskool-, gas-, en elektrische barbecue. Daarna mag u raden welk stukje vlees van welke barbecue afkomt!
Tevens gaan we u tijdens de BBQ workshop meer vertellen over het aansteken van barbecues en de directe en indirecte grillmethode. Daarnaast maken we gebruik van meerdere Weber barbecueaccessoires en gaan we het hebben over de schoonmaak en onderhoud van de barbecues.
Ondertussen gaan we een heerlijk voor-, tussen-, hoofd-, en nagerecht bereiden op de barbecue. Hierbij worden de directe- en indirecte grillmethode toegepast en gaan we barbecueën met gesloten deksel. Bij de bereiding van de gerechten wordt er gebruik gemaakt van verschillende Weber Gourmet Barbecue System (GBS) accessoires, zodat u alle mogelijkheden met de barbecue leert.
Veel zelf doen tijdens deze barbecueworkshop is ons uitgangspunt. Daarnaast gaan we natuurlijk lekker eten en plezier maken. Dit zijn allemaal ingrediënten van elke Weber Grill Academy BBQ workshop.
De basisworkshop is bij uitstek geschikt voor de beginnende barbecueër, maar ook zeker de iets gevorderde barbecueër vindt hier voldoende barbecue inspiratie.
De Grill Academy workshop kan tot 14 dagen voor aanvang van de workshop worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn.
Tijdens de Basic workshop gaan we het volgende doen:
- Het grillen van een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht
- Blinde smaaktest op verschillende type barbecues; houtskool-, gas-, en elektrische barbecue
- Informatie over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues zoals aansteken van de barbecue, verschillende grillmethodes, barbecueaccessoires, schoonmaak en onderhoud van de barbecue
- Toepassen van de directe en indirecte grillmethode
- Toepassen van het Weber Gourmet Barbecue System (GBS); gebruik van verschillende Weber barbecueaccessoires
- Barbecueën met gesloten deksel en temperatuurbeheersing van de barbecue
- Tips en tricks voor het grillen op een Weber barbecue
Meer
tijd
26 Mei 2024 12:00 - 16:00(GMT+01:00)
Prijs
€ 99,99
Juni
Zon09Jun12:00Zon16:00Grill Academy: Basic
Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u
Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u de verschillende grillmethoden leren of heeft u de fijne kneepjes van het barbecueën al onder de knie, maar wilt u iets nieuws leren?
Dan is de basisworkshop een uitstekende barbecueworkshop voor u!
Tijdens de 4 uur durende BBQ workshop leren onze gecertificeerde Weber Grill Masters u alles over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues. Bent u ook benieuwd of het verschil te proeven is tussen de verschillende type barbecues? We gaan de blinde smaaktest doen! Dit houdt in dat hetzelfde soort vlees wordt bereid op de houtskool-, gas-, en elektrische barbecue. Daarna mag u raden welk stukje vlees van welke barbecue afkomt!
Tevens gaan we u tijdens de BBQ workshop meer vertellen over het aansteken van barbecues en de directe en indirecte grillmethode. Daarnaast maken we gebruik van meerdere Weber barbecueaccessoires en gaan we het hebben over de schoonmaak en onderhoud van de barbecues.
Ondertussen gaan we een heerlijk voor-, tussen-, hoofd-, en nagerecht bereiden op de barbecue. Hierbij worden de directe- en indirecte grillmethode toegepast en gaan we barbecueën met gesloten deksel. Bij de bereiding van de gerechten wordt er gebruik gemaakt van verschillende Weber Gourmet Barbecue System (GBS) accessoires, zodat u alle mogelijkheden met de barbecue leert.
Veel zelf doen tijdens deze barbecueworkshop is ons uitgangspunt. Daarnaast gaan we natuurlijk lekker eten en plezier maken. Dit zijn allemaal ingrediënten van elke Weber Grill Academy BBQ workshop.
De basisworkshop is bij uitstek geschikt voor de beginnende barbecueër, maar ook zeker de iets gevorderde barbecueër vindt hier voldoende barbecue inspiratie.
De Grill Academy workshop kan tot 14 dagen voor aanvang van de workshop worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn.
Tijdens de Basic workshop gaan we het volgende doen:
- Het grillen van een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht
- Blinde smaaktest op verschillende type barbecues; houtskool-, gas-, en elektrische barbecue
- Informatie over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues zoals aansteken van de barbecue, verschillende grillmethodes, barbecueaccessoires, schoonmaak en onderhoud van de barbecue
- Toepassen van de directe en indirecte grillmethode
- Toepassen van het Weber Gourmet Barbecue System (GBS); gebruik van verschillende Weber barbecueaccessoires
- Barbecueën met gesloten deksel en temperatuurbeheersing van de barbecue
- Tips en tricks voor het grillen op een Weber barbecue
Meer
tijd
9 Juni 2024 12:00 - 16:00(GMT+01:00)
Prijs
€ 99,99
Zat22Jun14:00Zat18:00Grill Academy: Basic
Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u
Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u de verschillende grillmethoden leren of heeft u de fijne kneepjes van het barbecueën al onder de knie, maar wilt u iets nieuws leren?
Dan is de basisworkshop een uitstekende barbecueworkshop voor u!
Tijdens de 4 uur durende BBQ workshop leren onze gecertificeerde Weber Grill Masters u alles over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues. Bent u ook benieuwd of het verschil te proeven is tussen de verschillende type barbecues? We gaan de blinde smaaktest doen! Dit houdt in dat hetzelfde soort vlees wordt bereid op de houtskool-, gas-, en elektrische barbecue. Daarna mag u raden welk stukje vlees van welke barbecue afkomt!
Tevens gaan we u tijdens de BBQ workshop meer vertellen over het aansteken van barbecues en de directe en indirecte grillmethode. Daarnaast maken we gebruik van meerdere Weber barbecueaccessoires en gaan we het hebben over de schoonmaak en onderhoud van de barbecues.
Ondertussen gaan we een heerlijk voor-, tussen-, hoofd-, en nagerecht bereiden op de barbecue. Hierbij worden de directe- en indirecte grillmethode toegepast en gaan we barbecueën met gesloten deksel. Bij de bereiding van de gerechten wordt er gebruik gemaakt van verschillende Weber Gourmet Barbecue System (GBS) accessoires, zodat u alle mogelijkheden met de barbecue leert.
Veel zelf doen tijdens deze barbecueworkshop is ons uitgangspunt. Daarnaast gaan we natuurlijk lekker eten en plezier maken. Dit zijn allemaal ingrediënten van elke Weber Grill Academy BBQ workshop.
De basisworkshop is bij uitstek geschikt voor de beginnende barbecueër, maar ook zeker de iets gevorderde barbecueër vindt hier voldoende barbecue inspiratie.
De Grill Academy workshop kan tot 14 dagen voor aanvang van de workshop worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn.
Tijdens de Basic workshop gaan we het volgende doen:
- Het grillen van een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht
- Blinde smaaktest op verschillende type barbecues; houtskool-, gas-, en elektrische barbecue
- Informatie over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues zoals aansteken van de barbecue, verschillende grillmethodes, barbecueaccessoires, schoonmaak en onderhoud van de barbecue
- Toepassen van de directe en indirecte grillmethode
- Toepassen van het Weber Gourmet Barbecue System (GBS); gebruik van verschillende Weber barbecueaccessoires
- Barbecueën met gesloten deksel en temperatuurbeheersing van de barbecue
- Tips en tricks voor het grillen op een Weber barbecue
Meer
tijd
22 Juni 2024 14:00 - 18:00(GMT+01:00)
Prijs
€ 99,99
Juli
Vrij05Jul17:00Vrij21:00Grill Academy: Basic
Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u
Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u de verschillende grillmethoden leren of heeft u de fijne kneepjes van het barbecueën al onder de knie, maar wilt u iets nieuws leren?
Dan is de basisworkshop een uitstekende barbecueworkshop voor u!
Tijdens de 4 uur durende BBQ workshop leren onze gecertificeerde Weber Grill Masters u alles over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues. Bent u ook benieuwd of het verschil te proeven is tussen de verschillende type barbecues? We gaan de blinde smaaktest doen! Dit houdt in dat hetzelfde soort vlees wordt bereid op de houtskool-, gas-, en elektrische barbecue. Daarna mag u raden welk stukje vlees van welke barbecue afkomt!
Tevens gaan we u tijdens de BBQ workshop meer vertellen over het aansteken van barbecues en de directe en indirecte grillmethode. Daarnaast maken we gebruik van meerdere Weber barbecueaccessoires en gaan we het hebben over de schoonmaak en onderhoud van de barbecues.
Ondertussen gaan we een heerlijk voor-, tussen-, hoofd-, en nagerecht bereiden op de barbecue. Hierbij worden de directe- en indirecte grillmethode toegepast en gaan we barbecueën met gesloten deksel. Bij de bereiding van de gerechten wordt er gebruik gemaakt van verschillende Weber Gourmet Barbecue System (GBS) accessoires, zodat u alle mogelijkheden met de barbecue leert.
Veel zelf doen tijdens deze barbecueworkshop is ons uitgangspunt. Daarnaast gaan we natuurlijk lekker eten en plezier maken. Dit zijn allemaal ingrediënten van elke Weber Grill Academy BBQ workshop.
De basisworkshop is bij uitstek geschikt voor de beginnende barbecueër, maar ook zeker de iets gevorderde barbecueër vindt hier voldoende barbecue inspiratie.
De Grill Academy workshop kan tot 14 dagen voor aanvang van de workshop worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn.
Tijdens de Basic workshop gaan we het volgende doen:
- Het grillen van een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht
- Blinde smaaktest op verschillende type barbecues; houtskool-, gas-, en elektrische barbecue
- Informatie over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues zoals aansteken van de barbecue, verschillende grillmethodes, barbecueaccessoires, schoonmaak en onderhoud van de barbecue
- Toepassen van de directe en indirecte grillmethode
- Toepassen van het Weber Gourmet Barbecue System (GBS); gebruik van verschillende Weber barbecueaccessoires
- Barbecueën met gesloten deksel en temperatuurbeheersing van de barbecue
- Tips en tricks voor het grillen op een Weber barbecue
Meer
tijd
5 Juli 2024 17:00 - 21:00(GMT+01:00)
Prijs
€ 99,99
Zat13Jul14:00Zat18:00Grill Academy: Basic
Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u
Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u de verschillende grillmethoden leren of heeft u de fijne kneepjes van het barbecueën al onder de knie, maar wilt u iets nieuws leren?
Dan is de basisworkshop een uitstekende barbecueworkshop voor u!
Tijdens de 4 uur durende BBQ workshop leren onze gecertificeerde Weber Grill Masters u alles over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues. Bent u ook benieuwd of het verschil te proeven is tussen de verschillende type barbecues? We gaan de blinde smaaktest doen! Dit houdt in dat hetzelfde soort vlees wordt bereid op de houtskool-, gas-, en elektrische barbecue. Daarna mag u raden welk stukje vlees van welke barbecue afkomt!
Tevens gaan we u tijdens de BBQ workshop meer vertellen over het aansteken van barbecues en de directe en indirecte grillmethode. Daarnaast maken we gebruik van meerdere Weber barbecueaccessoires en gaan we het hebben over de schoonmaak en onderhoud van de barbecues.
Ondertussen gaan we een heerlijk voor-, tussen-, hoofd-, en nagerecht bereiden op de barbecue. Hierbij worden de directe- en indirecte grillmethode toegepast en gaan we barbecueën met gesloten deksel. Bij de bereiding van de gerechten wordt er gebruik gemaakt van verschillende Weber Gourmet Barbecue System (GBS) accessoires, zodat u alle mogelijkheden met de barbecue leert.
Veel zelf doen tijdens deze barbecueworkshop is ons uitgangspunt. Daarnaast gaan we natuurlijk lekker eten en plezier maken. Dit zijn allemaal ingrediënten van elke Weber Grill Academy BBQ workshop.
De basisworkshop is bij uitstek geschikt voor de beginnende barbecueër, maar ook zeker de iets gevorderde barbecueër vindt hier voldoende barbecue inspiratie.
De Grill Academy workshop kan tot 14 dagen voor aanvang van de workshop worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn.
Tijdens de Basic workshop gaan we het volgende doen:
- Het grillen van een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht
- Blinde smaaktest op verschillende type barbecues; houtskool-, gas-, en elektrische barbecue
- Informatie over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues zoals aansteken van de barbecue, verschillende grillmethodes, barbecueaccessoires, schoonmaak en onderhoud van de barbecue
- Toepassen van de directe en indirecte grillmethode
- Toepassen van het Weber Gourmet Barbecue System (GBS); gebruik van verschillende Weber barbecueaccessoires
- Barbecueën met gesloten deksel en temperatuurbeheersing van de barbecue
- Tips en tricks voor het grillen op een Weber barbecue
Meer
tijd
13 Juli 2024 14:00 - 18:00(GMT+01:00)
Prijs
€ 99,99
Agustus
Zat17Aug14:00Zat18:00Grill Academy: Basic
Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u
Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u de verschillende grillmethoden leren of heeft u de fijne kneepjes van het barbecueën al onder de knie, maar wilt u iets nieuws leren?
Dan is de basisworkshop een uitstekende barbecueworkshop voor u!
Tijdens de 4 uur durende BBQ workshop leren onze gecertificeerde Weber Grill Masters u alles over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues. Bent u ook benieuwd of het verschil te proeven is tussen de verschillende type barbecues? We gaan de blinde smaaktest doen! Dit houdt in dat hetzelfde soort vlees wordt bereid op de houtskool-, gas-, en elektrische barbecue. Daarna mag u raden welk stukje vlees van welke barbecue afkomt!
Tevens gaan we u tijdens de BBQ workshop meer vertellen over het aansteken van barbecues en de directe en indirecte grillmethode. Daarnaast maken we gebruik van meerdere Weber barbecueaccessoires en gaan we het hebben over de schoonmaak en onderhoud van de barbecues.
Ondertussen gaan we een heerlijk voor-, tussen-, hoofd-, en nagerecht bereiden op de barbecue. Hierbij worden de directe- en indirecte grillmethode toegepast en gaan we barbecueën met gesloten deksel. Bij de bereiding van de gerechten wordt er gebruik gemaakt van verschillende Weber Gourmet Barbecue System (GBS) accessoires, zodat u alle mogelijkheden met de barbecue leert.
Veel zelf doen tijdens deze barbecueworkshop is ons uitgangspunt. Daarnaast gaan we natuurlijk lekker eten en plezier maken. Dit zijn allemaal ingrediënten van elke Weber Grill Academy BBQ workshop.
De basisworkshop is bij uitstek geschikt voor de beginnende barbecueër, maar ook zeker de iets gevorderde barbecueër vindt hier voldoende barbecue inspiratie.
De Grill Academy workshop kan tot 14 dagen voor aanvang van de workshop worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn.
Tijdens de Basic workshop gaan we het volgende doen:
- Het grillen van een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht
- Blinde smaaktest op verschillende type barbecues; houtskool-, gas-, en elektrische barbecue
- Informatie over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues zoals aansteken van de barbecue, verschillende grillmethodes, barbecueaccessoires, schoonmaak en onderhoud van de barbecue
- Toepassen van de directe en indirecte grillmethode
- Toepassen van het Weber Gourmet Barbecue System (GBS); gebruik van verschillende Weber barbecueaccessoires
- Barbecueën met gesloten deksel en temperatuurbeheersing van de barbecue
- Tips en tricks voor het grillen op een Weber barbecue
Meer
tijd
17 Agustus 2024 14:00 - 18:00(GMT+01:00)
Prijs
€ 99,99
September
Zon01Sep12:00Zon16:00Grill Academy: Basic
Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u
Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u de verschillende grillmethoden leren of heeft u de fijne kneepjes van het barbecueën al onder de knie, maar wilt u iets nieuws leren?
Dan is de basisworkshop een uitstekende barbecueworkshop voor u!
Tijdens de 4 uur durende BBQ workshop leren onze gecertificeerde Weber Grill Masters u alles over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues. Bent u ook benieuwd of het verschil te proeven is tussen de verschillende type barbecues? We gaan de blinde smaaktest doen! Dit houdt in dat hetzelfde soort vlees wordt bereid op de houtskool-, gas-, en elektrische barbecue. Daarna mag u raden welk stukje vlees van welke barbecue afkomt!
Tevens gaan we u tijdens de BBQ workshop meer vertellen over het aansteken van barbecues en de directe en indirecte grillmethode. Daarnaast maken we gebruik van meerdere Weber barbecueaccessoires en gaan we het hebben over de schoonmaak en onderhoud van de barbecues.
Ondertussen gaan we een heerlijk voor-, tussen-, hoofd-, en nagerecht bereiden op de barbecue. Hierbij worden de directe- en indirecte grillmethode toegepast en gaan we barbecueën met gesloten deksel. Bij de bereiding van de gerechten wordt er gebruik gemaakt van verschillende Weber Gourmet Barbecue System (GBS) accessoires, zodat u alle mogelijkheden met de barbecue leert.
Veel zelf doen tijdens deze barbecueworkshop is ons uitgangspunt. Daarnaast gaan we natuurlijk lekker eten en plezier maken. Dit zijn allemaal ingrediënten van elke Weber Grill Academy BBQ workshop.
De basisworkshop is bij uitstek geschikt voor de beginnende barbecueër, maar ook zeker de iets gevorderde barbecueër vindt hier voldoende barbecue inspiratie.
De Grill Academy workshop kan tot 14 dagen voor aanvang van de workshop worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn.
Tijdens de Basic workshop gaan we het volgende doen:
- Het grillen van een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht
- Blinde smaaktest op verschillende type barbecues; houtskool-, gas-, en elektrische barbecue
- Informatie over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues zoals aansteken van de barbecue, verschillende grillmethodes, barbecueaccessoires, schoonmaak en onderhoud van de barbecue
- Toepassen van de directe en indirecte grillmethode
- Toepassen van het Weber Gourmet Barbecue System (GBS); gebruik van verschillende Weber barbecueaccessoires
- Barbecueën met gesloten deksel en temperatuurbeheersing van de barbecue
- Tips en tricks voor het grillen op een Weber barbecue
Meer
tijd
1 September 2024 12:00 - 16:00(GMT+01:00)
Prijs
€ 99,99
Zat07Sep14:00Zat18:00Grill Academy: Basic
Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u
Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u de verschillende grillmethoden leren of heeft u de fijne kneepjes van het barbecueën al onder de knie, maar wilt u iets nieuws leren?
Dan is de basisworkshop een uitstekende barbecueworkshop voor u!
Tijdens de 4 uur durende BBQ workshop leren onze gecertificeerde Weber Grill Masters u alles over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues. Bent u ook benieuwd of het verschil te proeven is tussen de verschillende type barbecues? We gaan de blinde smaaktest doen! Dit houdt in dat hetzelfde soort vlees wordt bereid op de houtskool-, gas-, en elektrische barbecue. Daarna mag u raden welk stukje vlees van welke barbecue afkomt!
Tevens gaan we u tijdens de BBQ workshop meer vertellen over het aansteken van barbecues en de directe en indirecte grillmethode. Daarnaast maken we gebruik van meerdere Weber barbecueaccessoires en gaan we het hebben over de schoonmaak en onderhoud van de barbecues.
Ondertussen gaan we een heerlijk voor-, tussen-, hoofd-, en nagerecht bereiden op de barbecue. Hierbij worden de directe- en indirecte grillmethode toegepast en gaan we barbecueën met gesloten deksel. Bij de bereiding van de gerechten wordt er gebruik gemaakt van verschillende Weber Gourmet Barbecue System (GBS) accessoires, zodat u alle mogelijkheden met de barbecue leert.
Veel zelf doen tijdens deze barbecueworkshop is ons uitgangspunt. Daarnaast gaan we natuurlijk lekker eten en plezier maken. Dit zijn allemaal ingrediënten van elke Weber Grill Academy BBQ workshop.
De basisworkshop is bij uitstek geschikt voor de beginnende barbecueër, maar ook zeker de iets gevorderde barbecueër vindt hier voldoende barbecue inspiratie.
De Grill Academy workshop kan tot 14 dagen voor aanvang van de workshop worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn.
Tijdens de Basic workshop gaan we het volgende doen:
- Het grillen van een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht
- Blinde smaaktest op verschillende type barbecues; houtskool-, gas-, en elektrische barbecue
- Informatie over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues zoals aansteken van de barbecue, verschillende grillmethodes, barbecueaccessoires, schoonmaak en onderhoud van de barbecue
- Toepassen van de directe en indirecte grillmethode
- Toepassen van het Weber Gourmet Barbecue System (GBS); gebruik van verschillende Weber barbecueaccessoires
- Barbecueën met gesloten deksel en temperatuurbeheersing van de barbecue
- Tips en tricks voor het grillen op een Weber barbecue
Meer
tijd
7 September 2024 14:00 - 18:00(GMT+01:00)
Prijs
€ 99,99
Zon15Sep12:00Zon16:00Grill Academy: Basic
Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u
Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u de verschillende grillmethoden leren of heeft u de fijne kneepjes van het barbecueën al onder de knie, maar wilt u iets nieuws leren?
Dan is de basisworkshop een uitstekende barbecueworkshop voor u!
Tijdens de 4 uur durende BBQ workshop leren onze gecertificeerde Weber Grill Masters u alles over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues. Bent u ook benieuwd of het verschil te proeven is tussen de verschillende type barbecues? We gaan de blinde smaaktest doen! Dit houdt in dat hetzelfde soort vlees wordt bereid op de houtskool-, gas-, en elektrische barbecue. Daarna mag u raden welk stukje vlees van welke barbecue afkomt!
Tevens gaan we u tijdens de BBQ workshop meer vertellen over het aansteken van barbecues en de directe en indirecte grillmethode. Daarnaast maken we gebruik van meerdere Weber barbecueaccessoires en gaan we het hebben over de schoonmaak en onderhoud van de barbecues.
Ondertussen gaan we een heerlijk voor-, tussen-, hoofd-, en nagerecht bereiden op de barbecue. Hierbij worden de directe- en indirecte grillmethode toegepast en gaan we barbecueën met gesloten deksel. Bij de bereiding van de gerechten wordt er gebruik gemaakt van verschillende Weber Gourmet Barbecue System (GBS) accessoires, zodat u alle mogelijkheden met de barbecue leert.
Veel zelf doen tijdens deze barbecueworkshop is ons uitgangspunt. Daarnaast gaan we natuurlijk lekker eten en plezier maken. Dit zijn allemaal ingrediënten van elke Weber Grill Academy BBQ workshop.
De basisworkshop is bij uitstek geschikt voor de beginnende barbecueër, maar ook zeker de iets gevorderde barbecueër vindt hier voldoende barbecue inspiratie.
De Grill Academy workshop kan tot 14 dagen voor aanvang van de workshop worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn.
Tijdens de Basic workshop gaan we het volgende doen:
- Het grillen van een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht
- Blinde smaaktest op verschillende type barbecues; houtskool-, gas-, en elektrische barbecue
- Informatie over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues zoals aansteken van de barbecue, verschillende grillmethodes, barbecueaccessoires, schoonmaak en onderhoud van de barbecue
- Toepassen van de directe en indirecte grillmethode
- Toepassen van het Weber Gourmet Barbecue System (GBS); gebruik van verschillende Weber barbecueaccessoires
- Barbecueën met gesloten deksel en temperatuurbeheersing van de barbecue
- Tips en tricks voor het grillen op een Weber barbecue
Meer
tijd
15 September 2024 12:00 - 16:00(GMT+01:00)
Prijs
€ 99,99
Zon29Sep12:00Zon16:00Grill Academy: Basic
Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u
Workshops details
Worsten of saté op de barbecue zijn altijd goed, maar heeft u liever een keer iets anders of iets wat niet zwart van de barbecue af komt? Wilt u de verschillende grillmethoden leren of heeft u de fijne kneepjes van het barbecueën al onder de knie, maar wilt u iets nieuws leren?
Dan is de basisworkshop een uitstekende barbecueworkshop voor u!
Tijdens de 4 uur durende BBQ workshop leren onze gecertificeerde Weber Grill Masters u alles over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues. Bent u ook benieuwd of het verschil te proeven is tussen de verschillende type barbecues? We gaan de blinde smaaktest doen! Dit houdt in dat hetzelfde soort vlees wordt bereid op de houtskool-, gas-, en elektrische barbecue. Daarna mag u raden welk stukje vlees van welke barbecue afkomt!
Tevens gaan we u tijdens de BBQ workshop meer vertellen over het aansteken van barbecues en de directe en indirecte grillmethode. Daarnaast maken we gebruik van meerdere Weber barbecueaccessoires en gaan we het hebben over de schoonmaak en onderhoud van de barbecues.
Ondertussen gaan we een heerlijk voor-, tussen-, hoofd-, en nagerecht bereiden op de barbecue. Hierbij worden de directe- en indirecte grillmethode toegepast en gaan we barbecueën met gesloten deksel. Bij de bereiding van de gerechten wordt er gebruik gemaakt van verschillende Weber Gourmet Barbecue System (GBS) accessoires, zodat u alle mogelijkheden met de barbecue leert.
Veel zelf doen tijdens deze barbecueworkshop is ons uitgangspunt. Daarnaast gaan we natuurlijk lekker eten en plezier maken. Dit zijn allemaal ingrediënten van elke Weber Grill Academy BBQ workshop.
De basisworkshop is bij uitstek geschikt voor de beginnende barbecueër, maar ook zeker de iets gevorderde barbecueër vindt hier voldoende barbecue inspiratie.
De Grill Academy workshop kan tot 14 dagen voor aanvang van de workshop worden geannuleerd, mits er minder dan 10 deelnemers zijn.
Tijdens de Basic workshop gaan we het volgende doen:
- Het grillen van een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht
- Blinde smaaktest op verschillende type barbecues; houtskool-, gas-, en elektrische barbecue
- Informatie over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues zoals aansteken van de barbecue, verschillende grillmethodes, barbecueaccessoires, schoonmaak en onderhoud van de barbecue
- Toepassen van de directe en indirecte grillmethode
- Toepassen van het Weber Gourmet Barbecue System (GBS); gebruik van verschillende Weber barbecueaccessoires
- Barbecueën met gesloten deksel en temperatuurbeheersing van de barbecue
- Tips en tricks voor het grillen op een Weber barbecue
Meer
tijd
29 September 2024 12:00 - 16:00(GMT+01:00)
Prijs
€ 99,99
Vragen en/of interesse?
Bel ons gerust voor meer informatie! Je kan ons bereiken via 033 303 6536. Een mail mag natuurlijk ook: info@weberstore.nl