Varken

De BBQ klassieker: PORK. Met varken kan je veel verschillende kanten op. Of het nu direct grillen, indirect garen of heel langzaam roken is, het smaakt geweldig. We hebben een aantal recepten voor je geselecteerd en helpen je ook met how to video’s.

Kerntemperatuur

Varken kan je op veel manieren bereiden. De 88 graden kerntemperatuur die je ziet staan is dan ook voor 1 van de bereidingen. Maar dat is wel een BBQ klassieker: Pulled Pork. Pulled pork maak je door een varkenschouder (in Nederland vaak nek/procureur) te garen naar 88 graden. Doe dit niet met bijvoorbeeld een varkenshaas of Iberico secreto. Voor varkenshaas is 60 graden meer dan genoeg. 

We hebben een aantal recepten en how to video’s voor je klaar staan!

 

 

Pork belly burnt ends

Snoepjes van de BBQ. Zo kan je de prok belly burnt ends het beste omschrijven. Een waanzinnig recept waarmee je vrienden maakt.

Heel speenvarken

Wil je een keer echt shinen op een buurtbarbecue? ga dan voor een heel speenvarken van de Weber. Een heerlijk en indrukwekkend gerecht.

#

#steekhemaan